Şimdi Ara

BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
34.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • volvo ford un, yani bmw alamaz volvoyu ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 12 Kasım 2006; 10:21:02 >
  • ford da bmw yi alabilir yani senin dediğin mantıkla...
  • Ford da alabilir ama 5-6 volvo parasına belki de daha fazlasına...

    Sen, benim mantığı anlamamışsın.

    Volvo nere BMW nere...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 12 Kasım 2006; 11:10:19 >
  • nere ?
  • Zamanında bizde s60 t5 vardı onca araba arasında triptonic oldugu halde hiçbir çaba sarfetmeden araba patinaj atıyordu cok cok saglam 530i yide şimdi kullanıyoruz. Arabanın bana gore tek eksı yanı arkası bıraz dar ama o kadar kusur kadı kızındada olur motor sesi yetiyor.

    Aslında seçim zor .. Kolay gelsin
  • Yeni Volvo S40 deki teknolojiler kimsede yok + VOLVO güvenliği = Yeni S80.. Bence dünyanın en iyi arabası.. V8 300bg motor seçeneğide var performans problemide olmaz.. Süper araba bence..



    Karşınızda yeni S80, birazda tanıtıyım siz Volvo tutkunları için;

    Motor Seçenekleri: V5 2.5T (200 hp) - V6 3.2 (238 hp) - V8 4.4 (315 hp) - V5 2.5 D5 (185 hp)(Dizel)
    - Tüm modeller 6 viteslidir!

    YENİ TEKNOLOJİLER
    - Kaza önleme sistemi ve Çarpışma uyarısı (Anti Collision System)
    - Adaptif Hız sabitleyici sistemi ACC
    - Yeni Four-C şase
    - Hıza bağlı direksiyon
    - Kişisel Araç İlteişim Sistemi PCC (Çift yönlü veri iletişimi olan ilk kumanda sistemi)
    - Blis Kör Nokta Uyarı sistemi
    - Arka Park kamerası
    - Araçta dahili bluetooth sistemi
    - Dünyanın en gelişmiş müzik sistemi

    bunlar sadece yeni özellikler, bunun dışında diğer volvolarda bulunan tüm güvenlik ve konfor özellikleri mevcuttur yeni S80 de! Buyrun fotolarda aşağıda!



     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da
     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da

     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da




  • Birgün inşallah nasip olur şu Volvo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 13 Kasım 2006; 22:38:40 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ozdamar

    Zamanında bizde s60 t5 vardı onca araba arasında triptonic oldugu halde hiçbir çaba sarfetmeden araba patinaj atıyordu cok cok saglam 530i yide şimdi kullanıyoruz. Arabanın bana gore tek eksı yanı arkası bıraz dar ama o kadar kusur kadı kızındada olur motor sesi yetiyor.

    Aslında seçim zor .. Kolay gelsin


    Dostum kullandığın lastikte önemli.. S60 gibi arabada birazcık bile eski lastik kullanırsan pati çekmesi doğal.. Çünkü motor güçlü olunca, güç bir anda aktarılıyor, tekerlerde kabak olursa pati çeker durur.. Bende bi ara yaşadım problemi, ayrıca Pırelli tekerlerde çok iyi sayılmaz, volvo da yumşak teker kullanıcaksın, micheln, good year gibi.. micheln teker var şuan, DSA açıkken araba pati atmıyor ;)
  • volvo daha bi karizma bmw ye göre saha ağır başlı duruyo baba arabası bmw daha çok genç hissedenlere hitap ediyo bence volvo
  • 530un verdiği sürüş keyfini kesinlikle hiçbir volvo veremez..

    bazıları bşy bilmeden sallıyo, yok kro arabası flnmış BMW..
    marka değeri ve prestiji olarak dünyanın hiçbir yerinde volvo BMWnin yanına bile yaklaşamaz..
    özellikle amerikaya gidenler bilir bmwnin nasıl bir statü ve prestij sembolu olduğunu!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gorele2000

    Ford da alabilir ama 5-6 volvo parasına belki de daha fazlasına...

    Sen, benim mantığı anlamamışsın.

    Volvo nere BMW nere...


    quote:

    Orjinalden alıntı: porter

    530un verdiği sürüş keyfini kesinlikle hiçbir volvo veremez..

    bazıları bşy bilmeden sallıyo, yok kro arabası flnmış BMW..
    marka değeri ve prestiji olarak dünyanın hiçbir yerinde volvo BMWnin yanına bile yaklaşamaz..
    özellikle amerikaya gidenler bilir bmwnin nasıl bir statü ve prestij sembolu olduğunu!!



    Merhabalar beyler.. Görüşünüze katılmıyorum ve bu görüşe neden kapıldığınızı bilmek istiyorum.. Birdefa benimle tartışamazsınki Volvo dünya'nın en sağlama arabasıdır.. Dünyada kaza güvenliği ve önleme sistemleri üstüne en çok para harcayan firmada VOLVO'dur.. Bana zaten sadece bu bile yeter, en iyi marka demeye çünkü istersen altından araban olsun, aynı kazada ben kurtulurda sen allah korusun sakat kalsan iyi mi olur sence.. İşte o zmn lüks v.b. hiçbirşeyin sağlığa değişilmeyeceğini ve güvenliğin en önem verilmesi gerekene şey olduğunu anlarsın ama geç olur.. BMW'de tabiki çok iyi bir marka ve kabin tasarımı ve dış tasarım ve detaylar konusunda Volvo'dan daha iyi olduğu barizdir, fakat BMW'nere Volvo'nere denecek kadar bir fark göremiyorum.. BMW'lerdeki her teknolojiyi günümüz volvolarındada bulabilirsin.. Fakat birde şu var, volvo'nun atak senesi bu senelerdir, S40-S80-C70 kasa değişti, XC90-S60 makyajlandı ve S60R ve C30 (bu sene) adında yeni modeller çıkarıldı.. Yeni nesil volvolar gelmekte kısacası.. 3-5 seneye kadar mercedesdede Volvo daki gibi 3-5 seride araba vardı ama şimdi okadar çok oldular ki heleki spor modelleri, artık isimlerini ezberleyemiyorum o derece :) BMW de aynı şekilde bir atakta, ve Volvo'da bu yarışa dahil olacaktır.. Yani Tasarıma verdiği önemi arttıracak, ince ayrıntılara daha çok önem verecektir.. Fakat dediğim gibi BMW den tasarım dışında hiçbir teknoloji eksikliği yok, gayette konforlu arabalar.. Bu yorumu volvom olduğu için yapmıyorum, pederdede RANGE ROVER SPORT SUPER CHARGE modeli var en az bmw ler kadar lüks fakat yinede volvodaki güveni onda duyamıyorum.. Volvo S40 olduğu için bende tabiki değişirim fakat XC90 ım yada S80 yada S60R ım olsaydı asla değişmem.. Umarım biraz daha dikkatli olursun karşılaştırma yaparken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 13 Kasım 2006; 22:59:24 >




  • arkadaslar cok ayrı segment ler ama bence de bmw 5 derim resımlerde gosterdiğiniz volvo nun full aracı bide 5 serisinin içden full olanını gosterın dupmeler vs reden arabanın içi gözükmuyo
  • sensin kıro.....Geçen hafta aldım 520,d.....Ayıp oluyo....
  • BMW.nin VOLVO'yu satın alabilecek olması ondan daha iyi araç ürettiği anlamına gelmez.Burada BMW'ye kötü demiyorum.Volvo sağlamlık ve güvenlik olarak çok iyi motoruda fena değil o yüzden Volvo daha güzel.BMW daha sportif ve gençlere yönelik.
  • zengininmalı züğürdün çenesini yorarmış bizimkisi o hesap :)
  • Bumu kıro arabası.....Kırolarda bayag zevk sahıbıymiş....

     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da


     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da
  • Bu forumda çok eğleniyorum. Topiği açan arkadaş araçların karşılaştırmasını istiyor millet BMW Volvo'yu satın alır diye cevaplıyor. Bence de alır Volvo yılda 450 bin araç satan bir firma, daha yeni CEOsu 2007 hedefini 600 bin diye açıkladı. Volvo'yu sadece BMW değil, VW, Toyota, Honda vd. de satın alır. Şimdi satın alabildiğine göre, buradan, bu markaların hepsinin Volvo'dan daha kaliteli araçlar ürettiği sonucuna mı varalım Hadi herkes kendi aracının markasına yazıp "Volvo'yu satın alabilir misiniz" diye sorsun olumlu cevapları burada biriktirelim, konuyu açan arkadaşa yardımcı olmuş oluruz

     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da




  • quote:

    Orjinalden alıntı: okyaypay

    zengininmalı züğürdün çenesini yorarmış bizimkisi o hesap :)


    Kardeş volvo tercih etmemin tek nedeni sağlamlığına güvenmemdir.. Gösterişe bakmam.. Ankaradaysanız 530 sahipleri pederin rangeroverlada gelip tercih nedenimin parayla alakası olmadığını gösterebilirim.. Allahaşükür BMW 760 alacak paramızda var ama tercihimiz Volvo'dan yanadır..

    hesheit dostum, beni yanlız bırakmadığın için teşekkür ederim.. Gerçekten millet çok saçma polemiklere giriyor.. Yok BMW Volvo yu alır, yok BMW nere Volvo nere; sanki Maybach le tofaş karşılaştırılıyor.. Ben açıkça kabul ediyorum, BMW daha gösterişlidir, fakat diyorumki bu prestiji veya markanın büyüklüğünü belirtmez.. Volvo'da BMW gibi kokpit tasarımı yapamaz mı sizce? Bukadar mı basit bir firma.. Onabakılırsa Nissan Primera nın içide BMW 5 serisindeki gibi kocaman bir lcd ekran var ve herşey ordan kumanda ediliyor.. Bu nissan'ın BMW den prestijli olduğunu mu gösterir? Volvo nun tercihi budur, mümkün olduğunca basit ve işlevsel yapar araçlarını, gösteriş değildir amacı.. Adı üstünde VOLVO FOR LİFE diyor, volvo insana değer verir, yani güvenlik ve işlevselliktir en önemli prensibi.. BMW ise ULTİMATE DRİVİNG MACHİNE, inanılmaz sürüş makinası, adında bile gösteriş vardır, firmanın amacı bellidir, gösteriş ve lüks! Lütfen biraz mantıklı konuşalım..




  • Wartox'a ben de katılıyorum. BMW daha gösterişlidir. İnce işçiliği daha iyidir ve full bir BMW full bir Volvo'dan daha lükstür. Ancak ben de herhangi bir kazada aynı sınıftan bir BMW'nin içinde olmaktansa Volvo'nun içinde olmayı tercih ederim. Volvo'nun donanımının kullanımı daha basit, kolay ve işlevsel olduğundan yol hakimiyetiniz daha fazladır. Ayrıca BMW'ye o kadar parayı verip arkadan biri çarptığında kamçı etkisinden boynumu kaybetmek istemem. Burada karşılaştırdığımız BMW 5 serisinin koltukları güvenlik testinde en düşük puanı aldı. Volvo'nun modellerinin tümünde kullanılan koltukları ise tam not aldı, en küçük model S40 dahil. MErak eden için test burada:http://www.thatcham.org/ncwr/pdfs/crash_protection_2006.pdf




  • Bmw Dedinmi biterim anında . Bmw Kıro arabasımı ozaman babamla birlikte biz baya bir kroyuz. Daha Dun (Hayırlısıyla) sattık 530i mizi çok uzuluyorum gıttıgıne ama işallah kısa zamanda yerını dolduracak arac gelır. ( Kı zor) Ben ılerde kendı aracımı satıp para ekleyıp 520 / 530d dusunuyorum . Kesınlıkle Kro arabası degıl. Bıkere Kro BMW den anlamaz. Krolar sımdılık FÜL Mercedes e bıne dursunlar bmw de bıze kalsın.

    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.