Şimdi Ara

BMW-Audi-Volvo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Volvo’yu övdüklerine bakmayın hepsi sözde kalır giderler bmw, mercedes, audiden birini alırlar. Satış rakamlarına yansıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle her türlü Volvo tercih edilir, Volvo xc 90 efsanedir, Volvo her türlü en iyi marka olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DD82B0187

    1-Mb
    2-Audi
    3-Bmw
    4-Volvo

    En iyi 4 marka bunlar benim gözümde. Mercedes konforlu rahat araba. Audi malzemesi kaliteli hızlı konforda bmw den iyi mercesten kötü bir araba. Bmw sportif konforsuz bir araba. Volvo konfor olarak bir mb olacağını sanmıyorum. Volvolarla pek içli dışlı değilim ama güvenli olduğuna bizzat şahidim.
    Edit: Volvo şu eski kasalarını güncelledimi bmw tenekesini geçeceğine inanıyoeum. Xc90 da olduğu gibi.
    Audiyi neye dayanarak 2. marka yaptın?



    - bağımsız marka olduğu için mi?



    - motorunu kendi ürettiği için mi?



    - kimseyle ortak parça kullanmadığı için mi?



    Audi bu sıralamada sadece bu sebepten ötürü sonuncu bir marka





    1980-1990 larda yaşamıyoruz 2018 de yaşıyorsak benim sıralamam.



    1- BMW



    2- Mercedes



    3- Volvo



    4- Audi



    Audi önce vw boyunduruğundan kurtulup kendi motorunu üretsin kendi parçalarını üretsin tasarımı vagdan ayrı olsun ondan sonra 2. sıraya yükselir belki anca 30. YY da falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Bu fanboyluk değil de nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanımıma dayanarak güzel kardeşim.
    Pejo motorlu bir tenekeyi başa koymamı beklenemezdi herhalde.

    Bmw önce soyulan iç kabinini düzeltsin ( bendeki 320d nin,galerilerde ve çevremde gördüğüm 5 serilerinin, babamın eski arabası x5'in neredeyse bütün tuşları soyulmuştu. Ayrıca benim 320d'nin şarf tünelinin üzerindeki havalandırmalar bej değil beyaz olmuştu soyulmaktan.)

    2011 modeldi arabam ama 90 model mercedeste audide çok daha rahat etmiştim.Direksiyonu şahin gibi takoz, süspansiyon takoz,viraja girişte verdiği güven mercedes audi değil,donanım özürlüsü ve tipsiz bir marka. Bir hatadır aldım, bir dünya arıza çıkardı masraf ettim aldığım paraya zor sattım.

    Bmw nin ürettiği ele alınabilir tek arabası vardı oda 40. yıl 320i'ler. Donanım olarak zengin, iç mekan kalitesi yeterli idi. Kusuru ise fransız motorlu olmasıydı. Facebook gruplarında motorunu indiren çok kişi var.

    Ayrıca mercedes milyon km yapar bmw 100 binden sonra saatli bomba (200 küsür bin km'de e350'im hiçbir arıza yapmamıştı, 330 bin km'deki audi a7'im de herhangi bir arıza vermedi) Ama 100 bindeki 320'ye şanzıman değişmiştim.

    Ya en basiti 2011 yılında arka kapılara su koyacak yer yapmayan bir firma bmw, bundan büyük rezillik olur mu.

    Hakkını yiyemiyeceğim bir noktası vardı araba yılına göre seri bir arabaydı. 2011 model rakipleriyle kıyaslayınca daha seriydi. Ne yapayım öyle seriliği ben içi leş olduktan sonra.

    Eskilerinin yine bir duruşu vardı şimdi oda gitti (örnek yeni kasa 5 serisinin tipsiz arkası)

    Dahada detaylı yazardım buraya,yazdımda önceleri ama şuanda çok vaktim yok,gün içinde vakit bulabilirsem sizde isterseniz yazarım ama.

    W212 E250'yi alana kadar arabaya binmemişim dedim ben, buna babamın x5'ide dahildi. W212'den ilk başlarda donanım konusunda memnun değildim ama sonra E350 aldım gırtlak dolu,şuanda da W213 E300'e biniyorum buda full gibi. 320d ile E250 arasında b8 kasa bir a4 aldım, 320'den kat kat iyiydi ancak E250'ye bindikten sonra onuda beğenmemeye başladım.

    D segmenti bir araba alacak olsam şuanda audi de almam mercedeste almam volvoda almam. Tek alacağım d segmenti araba 1.6 Prestige SuperB olur. Yakıt azlığı,düşük vergi,geniş iç mekan vs. Ama yaşadığımız yerin iklimi dolayısıyla kışın çoğunu babamın GLE veya ağabeyimin L-200 ile geçiriyoruz. Şuanda bile kapımın önünde kar var, bmw sahibi olsaydım arabayla gezmek için bagaja yük vurmak zorunda kalacaktım.




  • Dostum hem konfor hem güven hem kalite istiyorsan bence bunun için en iyisi MB, BMW konforlu bir ararba değil, sportif seviyosan bunun için en iyisi de BMW ama. Audi kalite-konfor. Volvo da aynı şekilde güvenli ve konforlu bir arabadır.
  • SW de en başa audi yazılır gerisi teferruata kalır.
  • Günümüzde güvenlik diyorum. Bu sebeple volvo. Konfor da var motor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saf gibi bende okudum okudum son paragrafın beni bitirdi 🙂

    Don değiştir gibi araba değiştirmişin ona takılmadım, galeriden çok araba alıp satmışın hadi eyvallah ta Superb nedir bunların yanında🙂 Ama ortalarda hissettim bi Vw fanlığı çıkacak diye nispeten yanışmamışım.

    1. Sıra Bmw dir,araba yapar sol şeritte angel ı gören nereye kaçacağını şaşırır. mühendislikte zirvedir, yola çıkıp gazına asıldın mı motor şanzıman uyumu yol tutuşu ben burdayım der. 80-90 km de güven vermez ama diğerlerinde olmayan %50/50 ağırlık dengesiyle şoförde aracı tanıyorsa en iyi virajı 200 km üstü dahil o alır. Varsın düğmesi soyulsun, Bmw bağımlılık yapar başka araçtan zevk alamazsın.

    Birde 3 serisiyle hep E serisini karşılastırmışın, rakibi C serisidir ve içi A4 , S60 dahil en dandik C dir.

    Mercedes Reno, Audi de Skoda Seat kullandığı gibi Bmw psa motoru kullanmasında ne gariplik var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autolover A kullanıcısına yanıt
    O kadar bmw geliyor arkadan yavaş giderken, ama bir sellektir attığında gaza basmamla arkamda kayboluyorlar. 3.0 cc arabam varkende, şuandaki 2.0 cc arabamda da durum aynı.

    3 ile E yi karşılaştırma sebebim C serisi hakkında herhangi bir fikrim olmadığı için. Kullanmadığım bir araba için yorum yapmam doğru olmaz. A4 ile kıyaslayacak olursak a4'te de kronik sorunlar mevcut iç mekanında. Direksiyon kromu soyulmaı,kapı kollarının çizilmesi,sam açma butonlarının bozulması gibi. Ama A4'te şanzıman olsun motor olsun herhangi bir sorun yaşamadım allaha şükür. Şuan yakın bir akrabamda araba, 140 küsür binde onda da bir sorun olmadı. Far kesilmiş sadece :)

    100 binden 158 bin km'ye kadar bindim 3 serisine ama herhangi bir bağımlılık yapmadı bana. En ufak ıslak yolda küfür etmeme sebep oldu sadece. 320 varken batıdaydım da kar sorunu pek olmuyordu, şunda bende olsa kullanamazdım herhalde. Benim derdim bir a6 , bir e250 nasıl tren gibi gidiyorsa araba öyle olmalı. A4'ün de gidişi o kadar hoş değil,yüksek hızlarda e gibi a6 gibi güven vermiyor. Belki a4'te 4 çeker olsaydı daha iyi olurdu ama 4 çekerini kullanmadım a4'ün.

    Araba değişme sebebi ise bugüne kadar para verip aldığımız araba sayısı çok azdır bizim. İş karşılığı araba veririz, iş karşılığı alırız. Galerici amcaoğluda olunca, müşteri kolayca bulunuyor. En son e350'yi kaba inşaat karşılığında verdim mesela.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MyWorldLife

    Volvo fazla abartılmadı mı ?

    Güvenlik gören tek onda var sanır. Volvo parasına alınan her araç gayet güvenli zaten.

    Volvo = Balon
    Bir volvo kullancısı olarak forumda volvo’nun çok abartıldığını düşünüyorum. Fakat balon’da değildir hani :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parezer -- 4 Kasım 2018; 22:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW konforsuz mu?

    1 ya da 3 Serisi'nin konfor iddiası yok ki zaten. Sen 3 Serisi kullanıp konfor yok dersen gülerler sana. Makyajdan önce iç mekanda kalite sorunları olduğu ise doğruydu. Ama makyajlı F30 kasada kalite yukarı çekildi. Mesela W205 C Class makyajlanana kadar afedersiniz odun gibi sert, konforsuz bir arabaydı. Makyajla süspansiyon değiştirildi ve toparladılar. 3 Serisi'nin yenisi 1 ay önce tanıtıldı. Henüz test edilmedi ama BMW aracın konfor noktasında önemli adımlar attığını söyledi.

    Audi malzeme kalitesi konusunda çok övülmüş ama 2018 Audi A8'i Autobild test ederken itin bi tarafına soktu. İşçilik hatalarınız göz tırmaladığını söylemişti mesela.

    G30 5 Serisi konfor anlamında çok iyi bir araç. 7 Serisi'ni söylemeye bile gerek yok. Autocar testinde F segmentinde sahibinin
    kullanacağı ideal araç olarak ilan edildi. Gerek konforu, gerek sürüş kalitesiyle aracı A8'den yaşlı olmasına rağmen çok beğendiler. Kaldı ki 2019 Mart ayında makyajlanacak.

    Audi dediğin marka gerek marka algısı, gerek prestij olarak BMW ve Mercedes'in çok gerisinde. Marka değeri listelerinde bile BMW ve Mercedes'le arasında uçurum olan bir marka. Audi benim gözümde Volkswagen'in lüksleştirilmiş halidir. D, E segmentinde bile arkadan itiş sunmayan bir markadan bahsediyoruz. Neresi BMW'den iyi?

    Volvo ise bana hep ruhu olmayan bir marka olarak geldi. İskandinav olmasının da etkisi var bunda. İklimi gibi soğuk ve hantal bir araba. Kalitesi ve güvenliği gerçekten çok üst düzeyde ama sürüş olarak Alman rakiplerinin özellikle de BMW ve Mercedes'in rakibi değil. Hep soğuk baktığım bir marka oldu.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.