Şimdi Ara

BMW F10 5.20İ SİPARİŞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaslar bugun borusanla görüştum istediğim aracın haziran ayı içinde ellerinde olacağını söylediler büyük ihtimallede haziranın 3. haftası.
    siparişim ise 5.20i comfort + premuim+ bej suni deri döşeme ve spor deri direksiyon
    herhangi bir fiyat konusmadık pazartesi sabah bmw haziran kampanyasına göre siparisi ggececeğiz. kapora verip gümrükteki arabayı bağlayacağız suan bu ozellikte 5 arac gözüküyor.
    acaba nasıl bir pazarlık yapmalıyım neler tavsiye ederseniz özellikle borusandan araba alan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.



  • fiyatta falan gerekli indirim yaptılarsa paspas şemsiye vb eşantiyonları isteyin. üstüne 60000 km'ye kadar bakımıda bedavaya getirtmeye çalışın. yapmaları lazım. boya korumasını yapsınlar. camlara film çekim işlemini bedava yapmazlar sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gakhturr -- 30 Mayıs 2014; 22:08:30 >
  • mayıs kampanyasına göre yüzde 5 indirim yapıyorlar oda 174,500 tl fiyat verdiler ama arabayı mayısa fatura edemedikleri için hazıran indirimini beklememiz lazımmış pazartesi belli olacak.
    bmw nin standart indiriminin üstune indirim alma şansımız ne kadardır. mayıs ayında 60.000 km bakım veriyorlardı sanırım hazirandada devam eder o
  • alper79 A kullanıcısına yanıt
    alabileceğiniz promosyonlar boya-kapt koruma,,orjinal anahtarlık ,,kauçuk paspas ,,,cam filmi,,ilk bakım gibi şeyler...zorlarsanız bunlardan 2 tanesini rahat alırsınız...fiyat indirimi konusunda kendi fiyatlarının üstünden çok inmezler belki yüzde 1-2 falan inerler..kosiflere falanda sorun fiyatı orası daha inidirimli olabilir.
  • arabayı aldım bugun 174,500 tl ye bitti haziran 20 gıbı teslim fazla indirim yapmıyorlar yuzde 5 oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.