Şimdi Ara

BMW YAĞ DEĞİŞİMİ SERVİS HATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugun BMW yetkili servisinde aracın 60.000 Km bakımlarını yaptırdım. Eve dönüş yolunda aracın yağ lambası yandı aracı 200 m sonra hemen kenara çektim altına bir baktım eyvahlar olsun yağ akıyor. Kaput kapağını kaldırdıgımda da motor kapağı çevresi hep yağ olmus. Hemen servisi çağırdım. Beni eve bırakıp araç ile ilgileneceklerini soylediler. Genel bir tabir vardır. Yağ lambası yandı ise geçmiş olsun diye. Ne yapmalıyım arkadaslar lütfen yardım edin.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: rise of fall

    Arkadaşlar bugun BMW yetkili servisinde aracın 60.000 Km bakımlarını yaptırdım. Eve dönüş yolunda aracın yağ lambası yandı aracı 200 m sonra hemen kenara çektim altına bir baktım eyvahlar olsun yağ akıyor. Kaput kapağını kaldırdıgımda da motor kapağı çevresi hep yağ olmus. Hemen servisi çağırdım. Beni eve bırakıp araç ile ilgileneceklerini soylediler. Genel bir tabir vardır. Yağ lambası yandı ise geçmiş olsun diye. Ne yapmalıyım arkadaslar lütfen yardım edin.

    Aynı şey kullandığım şirket aracında benim başıma gelmişti. Ancak ben yağ lambası yanmadan fark etmiştim. Arabanın altı silme yağ dolmuştu. Servis arabayı çekici ile götürdü. Kör bir tıpayı takmayı unutmuşlar. Sonrasında herhangi bir problem yaşamamıştım. Bence bir rapor tutturmakta fayda var. İleride yaşanabilecek olumsuzluklarda hak iddia etmek için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.