Şimdi Ara

BOBO BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Transferimiz Deivson Rogerio Da Silva, bir basın toplantısı düzenleyerek hakkında merak edilen soruları yanıtladı. “Bobo” lakaplı Futbolcumuz, “Beşiktaş’ta elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.
    Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi’nde medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivson, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. Brezilyalı Futbolcumuz, “ İlk hedefim, takımla birlikte alacağımız puanlarla üst sıralara çıkmak ve ligi iyi bir yerde bitirmek” diye konuştu.

    Beşiktaş’ta forma giymenin kariyeri açısından çok önemli olduğunu belirten Deivson Rogerio Da Silva, “Elimden gelenin en iyisini yaparak Takımımız’a katkı sağlamak ve önümüzdeki yıllarda da bu takımda forma giymek istiyorum. Kendime Interli Adriano’yu örnek alıyorum. Yeni takımımda hiç yabancılık çekmedim. Takım akadaşlarım beni burada çok iyi karşıladı. Kleberson ile aynı takımda olmamız benim için çok büyük bir avantaj. Ancak, takıma alışmak için 3-4 haftaya ihtiyacım var” dedi.

    Futbol stilinden ve “Bobo” lakabından da bahseden Deivson, konuşmasını şöyle sürdürdü:

    “Ceza sahası içinde gol arayan bir oyuncu olmama rağmen serbest oynayabilecek yeteneklere sahibim. Kişilik olarak ise çok sakin bir yapım var. Bobo, bir dönem Brezilya’da futbol oynamış, çok önemli bir futbolcudur. Babam da kendisine hayranmış. Bu ismi bana yakıştırmış. Küçüklüğümden beri bu isimle çağırılıyorum.”







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.