Şimdi Ara

Body Builder Kardeşlerimize Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar . 1.70 boyunda 68 kiloyum. Üniversite ve iş sebebiyle spor salonuna pek bir zaman ayıramıyorum . O sebeple kayıt yaptıramıyorum . İnternette gezdim videoları iyice inceledim . Özellikle UzmanTV'deki videolarla beraber çalışıyorum . Sorum şu ki nasıl bir beslenme programı izlemeliyim , protein tozuna ne zaman başlamalıyım , özellikle şınav-mekik haraketlerine yoğunlaşmamın bir sıkıntısı olur mu ? Ben her kas grubunu çalıştırmak istiyorum . Son bir soru daha nasıl bir çalışma programı izlemeliyim . Ana konuya göz attım 1er gün dinlenmeyle biceps , triseps yazmış arkadaş lakin bunları evde yapmam mümkün değil. Şimdiden teşekkürler.



  • Toza falan gerek yok, eve yeterli ekipman alırsan her grubu çalıştırabilirsin. 1000-1500 liraya sağlam ekipman toplarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Toza falan gerek yok, eve yeterli ekipman alırsan her grubu çalıştırabilirsin. 1000-1500 liraya sağlam ekipman toplarsın.

    UzmanTV'deki çoğu antremanda hiçbir alet kullanılmıyor . Sadece bir dumble o kadar .
  • Rohypnol kullanıcısına yanıt
    bod****daki evde dummbel vücut geliştirme konusuna bak aletsiz vücut geliştirme olmaz parçalama olur herhalde gidip dumbell alıp yaparsın zaten aylarına göre ayırmışlar ama evde yaptığından pek bi hayır bekleme salon şart ha salonu evıne getırebılıyorsan birşey diyemem protein tozunuda unut gidipde 4-5 aylık sporcu değilsin şunu kastediyorum yani evde yapacağın body ile protein tozu alınmaz neyse soracağın soru olursa pm atabilirsin.
  • hakan fitness'in evde çalışmak için çok güzel videoları var youtube'dan ya da kendi sitesinden izleyip yapabilirsin. ben kendim evde çalışıyorum faydasını görmeye başladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.