Şimdi Ara

>>>> BODY BUILDING <<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evvelden bir altyapım vardı, bu pazartesi tekrar yoğun bir şekilde programa başlıyorum..

    Az zamanda (yaklaşık 7 - 8 ay) sürede maksimum etkiyi görmek için neler yapmalıyım (takviye besinler dahil)

    Uğraşanlar beri gelsin..



  • pazartesi bende başlıyorum hadi haırlısı benim altyapım var sole 5,6 ay lık kadar fazla sayilmaz ama olsun şimdi devam

    takviye besinlerdemişsin direk hocaya sor o sana oneirr en doğrusunu bizimki liste veriyo o na gore besleniyosun
  • Kilogramın başına 2 gr protein almalısın gün içinde. yani misal 85 kilo isen, 85*2 = 170 gr protein . Bu da nerden baksan 300 gr ton balığı, 250 gr tavuk göğüsü (haşlanmış), 1 litre süt....anca 100 gr eder bunların total protein değeri.

    Eğer yaza kadar sağlam kütle yapmak istiyorsan protein tozu, aminoasit düzenleyici vs. kullanman lazım. Tabii ki en iyisi doğal yoldan almak ama, maddi külfeti de var. İnan protrein tozu daha ekonomik oluyor.

    Altyapın varsa, sağlam bi program yaptır kendine. Bi bölgeyi haftada 1 veya 2 kez çalıştırmaya dikkat et. Büyük kas grupları (göğüs, bacak, sırt) 72 saatte dinlenir, küçük kas grupları (biceps, triceps vs. ) 48 saatte dinlenir. Kas zaten çalışırken değil, dinlenirken büyür.

    Yağlıysan eğer, kardioya da önem ver. Antreman öncesi muhakkak yarım saat koşu bandında sağlam bi terle. Bel bölgesi için sağlam bi program uygula.

    Uyku düzeni çok önemli. Günde en az 8 saat uyumaya bak. Tabii bi de en önemlisi sabır ve irade. Kolay gelsin dostum şimdiden.




  • 2006-2007 yılları arası ağır siklet boks yaptım, askerden geldikten sonraki 11 ay ise kick box yaptım arkadaşlar.
  • Kol ve omuzlarımı geliştirmek istiyorum dambıl almayı düşünüyorum kaç kg ile başlamamı öneririrsiniz ?
  • iyi beslenme ve iyi bir idmanla vucudu toplamak mümkün... Protein tozu veya aminoasit al derdim ama benim pekte güvenim kalmadı bunlara. Güvenim kalmadı derken eğer gerçekten protein tozu ve aminoasit olsa faydası olur kesinlikle fakat ticari kaygılarla üretilen bir sürü saçmalık var piyasada, ve bence kullanmamak sağlık açısından daha faydalı..Ha bu arada steroid ve testestoron vucudu çok hızlı biçimde geliştirir, 2 yıl normal çalışmak yerine steroid alarak 3 ay çalışsan çok daha gelişmiş bir vucudun olur, fakat sakın ha sakın bu ilaçlara yaklaşayım deme, vucudu dıştan geliştirirken içten tamamiyle çürütür.

    Doğal olarak beslenmek istiyorsan günde asgari 7-8 tane haşlanmış yumurta ve en az 250 gram haşlanmış tavuk göğsü yemende fayda var. İdmanda hareketleri düzgün yap yeterli olur.
    saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.