Şimdi Ara

Boeing'e bir darbe daha! Çin ve Airbus, 300 uçaklık dev bir anlaşma imzaladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Periah kullanıcısına yanıt
    hypercubematrix H kullanıcısına yanıt
    
    33:35 'te "eski Boeing mühendisi" denilen John Woods "müdürlerim bana bağırıp üretim gereksinimlerini azaltacaksın, talimatlardan çıkaracaksın dediler " diyor da. Ben büyük bir otomobil fabrikasına, ana sanayide yıllarca mühendislik yaptım; bu adamın anlattığı şey bırakın uçak fabrikasını, otomobil fabrikasında dahi olamayacak türde birşey. Sözkonusu video, insanları sadece Boeing 'in güvensiz olduğuna inandırmak için hazırlanmış, bunun için ücretli aktörler ayarlanmış bir video. Adam zaten gerçek bir mühendis gibi konuşmuyor. Boeing'te çalışabilecek nitelikte, gerçek bir mühendis öyle olmaz. Adam mühendis rolü yapan bir aktör. 33:48 'de John Woods'un Boeing "yaka kartı" gösteriyor, yani adamın Boeing mühendisi olduğuna dair izleyicide şüphe bırakmamak için film yönetmeninin eklediği ufak bir ayrıntı; sahte haber hazırlayan yönetmenler bu tür ayrıntıları her zaman ekler, cunku sahte haberin en cok ihtiyacı olan şeydir: "inandırıcılık, gerçekçilik" John Woods oldukça iyi rol yapıyor. Mühendis adam öyle rol yapmaz.

    2014'ten önce Boeing ile ilgili bu propagandaya hazırlık yapmışlar demek ki... Etiyopya kazası, 100% ispatlı bir yalan haber. Tarlaya düşen uçak yerin altına giriyor, böyle birşey fiziksel olarak imkansız. Uçağın kanatlarının toprağa girme izi yok; böyle birşey de mantıksal olarak imkansız. Orada gerçek bir uçak kazası olmadığını anlamak için fizik bilmeye de gerek yok; biraz mantık yeterli.

    Peki bu yalan haber serisi neden devreye alındı? Tahminen: Son dönemde iyice bir "kötü Amerika" propqagandası başladı; Boeing haber serisi onunla bağlantılı . Peki, kötü Amerika propagandası neden başladı? Asıl soru bu işte. Tahmini yanıt: İlerde başlatılması düşünülen III. Dünya Savaşı için insanların kutuplaşması gerekli; Boeing haber serisi bu kutuplaştırma çalışmasının bir parçası.

    Bitirmeden ufak bir soru: Uzay mekiği Challenger 28.Ocak.1986'da havada patladı. O haber aynen Apollo 11 ve 11 Eylül olayları gibi 1 milyar insanı şoke etti. Apollo 11 aya gitmedi, 11 Eylül'de kulelere uçak çarpmadı, Challenger haberinde de içinde 7 kişinin olduğu gerçek bir mekik değil bir maket patladıldı. Onu sebebi neydi? İnsanlık uzaya ulaşma mücadelesinde kayıp verdi diyerek, uzaya ulaşma mücadelesini cok gerekli cok ciddi cok önemli birşey gibi göstermek çabasının bir parçası. Boeing haber serisi dahil, bu sahte haberlerin hepsinin bir ortak noktası var: Sahte haberi yutan milyonlarca seyirci. İyi seyirler :)




  • uçaklar türbinleri arızalanmıs olsa bile tarlaya kayıpsız kanatlarıyla zorda olsa iniş yapabilir nehre denize inebilir . etiyopya uyduruk kazası cok bariz belli sahte oldugu .


    bu neden yapılıyor ? abd de küreselci finansçılar ile pentagon çatışma halinde . küreselciler dolardan vazgecicekler yeni bir düzene gecmek istiyorlar pentagon abd nin ağırlığının mevcut statükonun devam etmesini istiyor . küreselci finanscılar çin i yeni oyuncu olarak kabul ediyorlar bildiğim kadarıyla boingin 737 x max modelini uçuşa ilk yasaklayan çin idi

    medya daha çok küreselci finans cevrelerinin tekelinde ..

    savaş planıda işin bir parcası ..
  • hypercubematrix H kullanıcısına yanıt
    Küreselciler ile Pentagon çatışma halinde mi? 11 Eylül senaryosuna Pentagon da dahildi; o yüzden Pentagon da küreselcilerle aynı grupta olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boing zaten arızalı bu yüzden thy parlatıltı. dünya boinge daha çok darbe vuracak. ayrıca uzaktan kontrol edilip düşürülebiliyor. olayın ayrıntısına inildiğinde siyonist batı daha çok darbe alacak-alıyor.
  • gryp2100 G kullanıcısına yanıt
    Ufak bir soru: Bu uçakların (Boeing 737, airbus A320 vs) jet motorlarının ortalama ağırlığı kaç kg civarındadır?

    a) 750 kg
    b) 7500 kg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Ufak bir soru: Bu uçakların (Boeing 737, airbus A320 vs) jet motorlarının ortalama ağırlığı kaç kg civarındadır?

    a) 750 kg
    b) 7500 kg
    O beni ilgilendirmez. Senin gibi çok bilmişleri ve körleri ilgilendirir.

    Beni ve insanlığı ilgilendiren kesitler;

    -Rus havayolu şirketi S7'nin ortaklarından olan Natalia Fileva ve babası öldürüldü.

    -Çoktan gürültü ile yıkılması gerekirken hala ayakta tutulmaya çalışılan Boeing'i aslında ABD devleti değil, Siyonist yapılanma ayakta tutmaya çabalıyor.

    -Batak haldeki Boeing'in kusurlu üretilmiş uçakları tehlike saçıyor.

    -Orlando Havalimanından kalkan Southwest Airlines’a ait bir Boeing 737 Max tipi uçak, bu sefer motor problemi nedeniyle acil iniş yaptı.

    -Boeing 737 MAX uçaklarını onlarca ülke birden yasakladı. Pekçok devlet, bu uçakların kendi hava sahalarından geçip gitmesini bile yasakladı.

    "Boeing firması aslında batak. Battığı ilan edilmiyor ve usulsüzlükler ile ayakta/varlıkta tutuluyor. ABD hükumetleri de bu suçlara ortak oluyor. THY başta olmak üzere çok sayıda havayolu kuruluşu, kendi hükumetlerine yapılan siyasi baskılar nedeni ile Boeing'ten uçaklar alıyorlar. Oysa Siyonistlere ait olan Boeing'in mühendisleri bile Boeing'in bazı uçak modellerinin kullanıldığı uçuşlardan/seferlerden uzak duruyorlar. O seferlere dahil olmayıp başka model uçakların kullanıldığı seferleri bekliyorlar. Bunlardan bazı Boeing mühendisleri, yaşanan krizi kameralar önünde anlattılar. İşte şu belgesel ve şu, şu videolar bunları anlatıyor.




  • arkadaş ben bu işten bir şey anlamadım ?

    bir uçakta bir sorun çıktığında o firma batıyor mu ,öyleyse airbus sıfır sorunlu uçak mı ?
    sanki bu işlerde uçaklardaki hatalarla birlikte ayrıca siyasi bir durumlar var gibi ?

    ayrıca a320 çok eski bir uçak değil mi ?

    birde ab. ülkesinden alınan bir uçak niye dolarla alınıyor ?

    başka başka bir konu ise birbirine rakip gösterilen uçakların menzili de ,birbirine yakın mı acaba ?
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Uçaklardaki hatalar değil, 100% siyasi durumlar var. Sensör arızası, yazılım güncellemesi vs. bunlarla uçak düşmez. Haydi düştü diyelim, toprağın altında kaybolmaz. Uçaklar hafif şeylerdir, mermi gibi ağır ve içi dolu çivi gibi topragın 50 metre altına saplanmaz, topraga girerken 36 metre açıklıkta kanat açıklığının da izi olması gerek, yok. Etiyopya haberi kaza süsü verilmiş bir kurgu. CNN 'den verilince gerçek sanılan bir kurgu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 11 Nisan 2019; 11:25:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

    Yav yaşınız 15 falan mı Avrupa ordusu nedir

    Alıntıları Göster
    Gündemi takip et, böyle saçma durumlara düşme. Hiç olmadı "neymiş lan bu" diye bi arat yorum yazmadan önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.CEMİL

    arkadaş ben bu işten bir şey anlamadım ?

    bir uçakta bir sorun çıktığında o firma batıyor mu ,öyleyse airbus sıfır sorunlu uçak mı ?
    sanki bu işlerde uçaklardaki hatalarla birlikte ayrıca siyasi bir durumlar var gibi ?

    ayrıca a320 çok eski bir uçak değil mi ?

    birde ab. ülkesinden alınan bir uçak niye dolarla alınıyor ?

    başka başka bir konu ise birbirine rakip gösterilen uçakların menzili de ,birbirine yakın mı acaba ?
    Bir uçakta değil, komple bir modelde sorun çıkıyor. Bu bisiklet ya da araba değil, otobüs hiç değil. Pazarın güveni azalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Alttaki resim Boeing Max 'ın düştüğü yeri gösteriyor... Boeing Max orada olabilir mi? Aluminyum gövdeli uçağı aşağı doğru 800 değil 8000 km hızla fırlatsan bile öyle topragın altına girebilir mi?
    Boeing'e bir darbe daha! Çin ve Airbus, 300 uçaklık dev bir anlaşma imzaladı
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    bir uçak derken model demek istedim,boing firmasının bir sürü modeli var
    bundan önce de başka modellerinde sorun çıkmıştı ,misal thy amsterdam kazasında olduğu gibi
    işin gerçeği seçme şansım olduğunda bende airbus seçerdim ,tabi bu uçaklarda sorun çıkmaz diye bir şey yok ama nedense bana daha çok güven veriyordu
  • Haber'in başlığı aldatıcı olmuş.İnsanlar Boeing'in şuan sadece 737 max serisini üretip satıyor zannediyor galiba.Ben şuana kadar hiçbir havayolu görmedim filosu tek markadan oluşan.Boeing'in elinde 737-800,777-300ER ve 747 gibi efsane uçaklar var,ayrıca 787 var.Havayolları 20 airbus'dan sipariş veriyorsa aynı modelin boeing'deki karşılığından da sipariş veriyor.
    Aşağıda THY'nin Boeing siparişleri yer alıyor,bi bu kadar daha Airbus siparişi var.

    Boeing'e bir darbe daha! Çin ve Airbus, 300 uçaklık dev bir anlaşma imzaladı
    Boeing'e bir darbe daha! Çin ve Airbus, 300 uçaklık dev bir anlaşma imzaladıBoeing'e bir darbe daha! Çin ve Airbus, 300 uçaklık dev bir anlaşma imzaladıBoeing'e bir darbe daha! Çin ve Airbus, 300 uçaklık dev bir anlaşma imzaladı




  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Boeing Max aslında en güvenli uçak; toprağı delip tek parça halinde içine girecek kadar sağlam cunku:

    Boeing'e bir darbe daha! Çin ve Airbus, 300 uçaklık dev bir anlaşma imzaladı

    Başka uçak olsa toprağın üstünde dağılmıştı :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.