Şimdi Ara

Boğaziçi İngiliz Dili ve Edebiyatı Nasıl Kazanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Verebilecek tüyoları olan var mı? Okumak istediğim tek üniversite ve bölüm burası geçen ay işi bıraktım 21 yaşındayım, iş dediğimde özel sektörde asgari ücretli bir şeydi, günde en az 4 saat olmak üzere çalışmaya başladım. Reading de iyiyim ama vocabulary de oldukça eksiklerim var uygulama ve kitaplardan (dilko) yardım alıyorum. Zamanları biraz karıştırıyorum falan. Neyse önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle kararınızdan dolayı tebrik ederim gerçekten cesur bir adım atmışsınız. Çalışma konusunda dilci değilim ama birkaç genel tavsiye verebilir ve okuldan bahsedebilirim.
    Öncelikle şunu söylemem gerekir ki bu okuldaki çoğu bölümü kazanmak gerçekten üst düzey çalışmalar gerektiriyor. Ayt bölümünde çok bilgim yok ama tyt'yi ciddi anlamda iyi tutman gerekiyor. Bunun için en başta matematik olmak üzere diğer derslerini sıkı tutmalısın. İngilizcen anladığım kadarıyla kötü değil, çalışmaya devam et. Youtube'de birçok kaynak var dil sınavı için. Bunlardan olabildiğince yararlan. Dil sınavı kadar olmaz ama bu sene burada hazırlık eğitimi aldım ve şunu söyleyebilirim ki zor bir süreç ingilizce içerikli bir şeye emek vermek, fakat ingilizce bölüm okumak isterdim dedim burada hazırlık bittikten sonra. Gerçekten emeğine değeceğine eminim burayı kazanırsan.
    Okul gerçekten kendini çok geliştirebileceğin bir yer. Hele ingilizcenin bu kadar sıkı tutulduğu bir okulda ingilizce bölüm okumak epey avantajlı, kulüpler ve sosyal aktiviteler ile birleştirdikten sonra çok iyi yerlere gelirsin. Umarım emeğinin karşılığını alırsın. Başarılar diliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için. O zaman dille birlikte tytye de oldukça önem vererek çalışacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.