Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme bahsedildiği kadar iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler soru gayet net. Etrafımdaki herkes buraya giren işsiz kalmaz, çok iyi paralar kazanır. Rahat okur, rahat çalışır vs. diyorlar.
    Ben şu an bir tıp fakültesinde 1. sınıfına başlayacağım. Küçüklüğümden beri tıp istiyordum, mühendislik tercih etmeyi de hiç düşünmedim ama Boğaziçi İşletme ve İktisat hep aklımdaydı. Ama bu bölümlerde manevi yönden tatmin yok diye tıp seçtim, tm sınavlarına bile girmedim.

    Şu ana kadar her şey iyiydi fakat artık kendimi sorgulamaya başladım. Acaba tıp fakültesini yapabilir miyim diye. Çünkü gerçekten zor , hem okul hayatı hem çalışma hayatı. Planımda şu var;

    1. sınıfı okuyacağım, gerçekten istiyor muyum diye kendimi test edeceğim. Eğer olmazsa Boğaziçi kasıcam. Sonuçta bu tercihler çok önemli.

    Size sorum şu. Bu bölümler, tıptan vazgeçmeye değer mi? Tıp hayalimdeki bölümdü ama şimdi berbat bi durumdayım, gerçekten ne istediğimi bilmiyorum.
    Boğaziçine geçip de pişman olur muyum? Gerçekten bu bölümler denildiği kadar iyi mi?

    Bilgisi olanların fikirlerine çok ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.







  • Suskun İnsan kullanıcısına yanıt
    Evet, denildiği kadar iyi. Hatta en iyi işletme bölümü boğaziçinde diyebilirim. Sonra koç geliyor zaten. Bu seçimi yapmak senin yaşam stilindeki isteğe bağlı. İkisi çok farklı yaşam tarzını barındırıyor. Bir tıp öğrencisi olarak diyeceğim şu ki zaten tıpı gerçekten sevip sevemeyeceğini ya da zorlanıp zorlanmayacağını 1.sınıfta anlayamazsın. Çünkü asıl tıp 2.sınıfta başlar genelde. 1.sınıf kek oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.