Şimdi Ara

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi Olarak Sorularınızı Cevaplıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt

    ee bak reis ne açıklama yapmış

  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuray_x

    Hocam bununda ayrıntılarını üst mesaja eklerseniz güzel olur bence.

    https://halktv.com.tr/erol-mutercimler-bogazici-arazisi-degerli-tasinabilir-446405h

    Hocam bununla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz biz de.

  • Burada kaybettiğin zamana değmez. Başarılar evladım.

  • Arkadaşlar lütfen en saldırgan olacağını düşündüğünüz soruları bile sorun. Dün gece Cumhurbaşkanı kendi aldığı kararla sırf Melih Bulu'ya destek verecek akademisyenleri okula sokabilmek için iki farklı fakülte kurdu. Halbuki normalde fakülte kurmak cidden çok uzun zaman alan bir süreç. Bir hocamız hatta yüksek lisans bölümü olan Dilbilim'i lisansa getirmek için 8 yıl program hazırladıklarını söyledi.


    Pek soru sormadığınız için çok da ilgilenilmediğini düşünüyorum. O yüzden ben şöyle bir soru sorayım. Boğaziçi'ndeki meseleler bizi neden ilgilendirsin, bizim ekonomi gibi daha önemli sorunlarımız var?


    Evet daha önemli sorunlar var kesinlikle ama bunların hiçbiri bir anda çat diye çözülecek sorunlar değiller, hatta onları konuşmanın çözümü getirmeye pek de bir faydası yok maalesef. Bu sorunların çözümü ülkeyi yönetenlerin elinde ve bu yönetenler ülkemizdeki okullarda yetişiyor. Boğaziçi kabul edersiniz ki Türkiye'deki en önemli üniversitelerden biridir ve bu sorunlarımıza çözümler üretecek insanlar Boğaziçi gibi değerli üniversitelerden çıkanlardan olacak. Bu gibi üniversitelerin değersizleşmesi, kalitesinin düşmesi belki bugünü etkilemiyor ama bundan 15-20 yıl sonrasında çok ciddi sorunlara yol açacaktır. Yani bugün bu yanlışı durdurabilirsek ülkemizin geleceği için çok faydalı bir adım atmış olacağız.


    @cormen

    Hocam ben öyle düşünmüyorum, burada kimsenin fikrini değiştirmesem bile en azından tam olarak ne düşündüğümüzü göstermiş olurum. Desteklemesine rağmen bizi yanlış anlayan varsa o kişilere bile kendimizi anlatsak bizim için kardır.


    Destekleriniz için çok teşekkürler.





  • Boğaziçi bilmemnesi bugün açıklama yapmış Erdoğan a diye mi ne yazıyı okudum, Berkin elvandan tut Demirtaş a kadar dizmedikleri metiyeler kalmamış hala bir şeyler demeye çalışanlar var. Gidin okulunuzu okuyun oradan da iş hayatına geçin, herkeste neden böyle okuduğu üniversiteyi sahiplenme kılıfına sokuyor bu bana garip gelmeye başladı. Üniversite senin değildir sen üniversiteye gelirsin oradaki amacını yerine getirirsin ve sonra senden ufaklar devir alır amacı. Ama ben dersen eğitim değil orada bir ideolojiyi yayacagim devletin her birimine devlete halkın iradesine karşısında duracağım dersen bu ülke de ne apo istediğini aldi ne de Deniz gezmiş ler ne de Mahir Çayan lara kaldı aklıma gelmeyen bir dünyası.
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bogazici-ogrencilerinden-cumhurbaskani-erdogana-acik-mektup-1811723
    Buradaki yazılar bana hiç sirint görünmüyor, tipik kolektifler, adı sanı bilinmeyen örgütlenme yapan okul yemekhanelerinde camlara afiş asanlarin zihniyetleri geliyor.
    Eğitim bu değildir, bu vatana millete bu ülkeye katma değer katmak böyle olmaz.
    Bir ideolojinin peşinden gitme arzusudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 7 Şubat 2021; 0:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • soru:


    okulda hangi gruplarda pkk yapılanması var?

  • Keleş ile poz verip "orayı bombalayacağız" tarzı paylaşımlar geziyor web de. Ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi tamam, zaten olay bütünün kendisi ile çoğu kişinin şüphesi yok. ben de tüm yazdıklarına ve protestoya katılıyorum. ama benim merak ettiğim kısım şu:


    siz akıllı çocuklarsınız, nasıl olur da aranıza giren 3-5 zibidinin savunduğunuz şeyi çarpıtmasına izin verirsiniz. yani demek ki siz bile bunları akıl edip ya da cevval olup kendi aranızda "hayırdır birader bizim burda derdimiz ne sen neyin peşindesin" diyerek halledemiyorsanız, bu ülkede hiç ümit kalmamış.


    amaç ne? kayyum rektör istememek ve bunun sebepleri. eyvallah. gayet haklısınız.


    olan ne? yok katil polis, yok lgbt konuları, yok pkk destekçileri ordan burdan yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor. Ya kardeşim, protestoyu fırsat bilip bu olayı abuse etmelerini geçtim, boğaziçinde ne işi var o tiplerin? Hiç mi bakmıyorsunuz sağınıza solunuza. Seçmece mi alıyosunuz?


    Bak, sen bu forumdaki kitlenin tepkisine bakma, emin ol çoğunun eşcinsellerle ilgili öyle bir derdi yok. Benim de yok. AMA NE ALAKA BU KONUDA BİRADER. anladın mı? Bak bilerek büyük yazıyorum ULAN NE ARA BU OLAY DURDUK YERE EÇCİNSEL HAKLARINA GELDİ, NE ALAKA? Yani sjw dertlerini gözümüze gözümüze sokan netflixin boğaziçi versiyonu gibi. oldu olacak bari aranıza 3-5 siyahi de sıkıştırın, o da çıksın aradan ne bileyim lazım olur yarın öbürgün dersiniz bak biz süper eşitiz benetton kataloğu gibiyiz diye. Buna laf söyleyince de yok homofobik bilmemne. yahu değiliz, olan vardır ama konu bu değil. sanane? banane? daha sen konuya odaklanamamışın, millet ne yapsın?


    Kısacası, orada tonla zeki adam bilim yapmak ve ülkenin geleceğine katkıda bulunmak için toplaşıp haklı bir dert için uğraşıyosunuz, 3-5 tane bonobo kılıklı tip ucuz PR taktikleri ile alayınızı rezil edip durduk yere ülkede adınızı çıkarıyor ve siz de buna saf saf fırsat veriyosunuz üzerine yetmiyormuş gibi afiyetle bu bait'i yiyip konuyu oraya çevirip yok lgbp hakları bilmemne üzerine tartışıyosunuz sağda solda.


    Yani ne desem az, demek ki akıllı olmak yetmiyor bazı şeyler için. Haklı bir sebeple bir davaya girip yine kendiniz kaşındınız üstünüze atılan ne kadar yem varsa hepsine sazan gibi atlayıp durduk yere kendinizi suçlu çıkardınız.


    @Einstein




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 8 Şubat 2021; 13:22:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einstein

    Hocam her yerde var LGBTİ bireyler ancak saklanmak zorunda kalıyorlar. Ben çok fazla otostop çektim, bunların içinde iki kişi normal aile babası olmasına rağmen benimle ilişkiye girmeyi teklif etti. Yani aslında etrafınızda düşündüğünüzden çok daha fazla LGBTİ birey var ama maalesef saklanıyorlar. Araştırmalara göre kabaca her 20-25 kişiden biri LGBTİ birey denilebilir. [1]


    Ayrıca bu öyle sonradan karar verilen bir şey değil, biraz öyle gibi yansıtılıyor ama ben nasıl kadın bedeninden hoşlanıyorsam bir lezbiyen de aynı şekilde hoşlanıyor.


    Daha çok merak ediyorsanız aşağıdaki 32. Gün'ün LGBTİ hakkında yaptığı şu belgeseli hepinize öneririm. 2x'te çok rahat izleniyor.  

    Bonus:


    [1] https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_demographics_of_the_United_States



    Alıntıları Göster

    Vay ve Erdoğan eşcinsellerin haklarını savunuyormuş eskiden... Belediye seçimleri öncesinde de genelev kadınlarına ziyaret edip oy istediği anlatılırdı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.