Şimdi Ara

BOL KAZIKLAMALI ŞİRKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖNCELİKLE MERHABA DOSTLAR.

    7 ay önce aldığım James Donkey 112S siyah model mouse'umu ne güzel kullanıyordum, çok iyi değil ama orta seviye bir mouse her neyse, 2 hafta önce mouse'un yanındaki plastik kısım resmen eridi ve elime yapışmaya başladı mouse'u tutamıyordum çok kötüydü. Sonra mail atarak şikayetimi ilettim ve hemen geri dönüş oldu, ürünü ve şikayetimi bi kağıda yazıp içine koyup yolladım ve 4-5 gün sonra geri geldi yeni ürün. Altında modeli 112S yazıyor ama mouse rengi mavi ve resmen 112C yani alttaki yazıyı çıkar 112C dersiniz ki 112C olduğuna da eminim. Neyse sonra baktım ki mouse çalışmıyor, arada bi çalışıyor arada bi tuşları çalışıyor falan yani 2. el ürünü tamir edip yollamışlar, Tekrar mail attım tekrar yollayın dediler, tekrar yazdım dedim benim mouse 112S black diye ekledim büyük büyük. Az önce ise mouse geldi ve bilin bakalım ne oldu gelen mouse 112C modeli incehesap sitesi milleti iyi dolandırıyor. Mouse'u araştırınca bi baktım zamanında bi kodla ile mouse'u 1 liraya veriyorlarmış keşke o zamana denk gelip 60 tane alsaymışım en azından bir tanesi çalışıyor olurdu!

    Size demek istediğim şudur ki dostlar incehesap sitesi bitmiş. Ne müşteri memnuniyeti var ne bi b*k var! Şimdi ben kazıklandığım mouse'u sike sike kullanmak zorundayım.


    yani dostlar dikkat edin böyle b*kum b*kum mouse'lar almayın! ben yandım siz yanmayın.



    edit: mail geldi ve sistemsel arıza diyorlar ve mouse'u geri yollayın değişim yapalım diyorlar. Ne kadar inandık? bu mouse'u yollamam kontrolleri ve geri gelişi yien 1 hafta sürecek. 2 ay daha beklerim artık yollarsam. o yüzden sik*lmiş g*tün davası olmaz böyle kullanmaya devam edecez. İncehesap'ta benim için bitmiştir.BOL KAZIKLAMALI ŞİRKET







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.