Şimdi Ara

BOL SU İLE YIKAYAN ÇAMAŞIR MAKİNESİ HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler, çamaşırı bol su ile yıkayan çamaşır makine marka model hangisini onerirsiniz. gözyası kadar su ile yıkıyor yenileri. bana ciddili bol su ile yıkayan yıkarken köpüğün de net gorulebildiği cihaz lazım. tam bir marka model seciyorum şikayet var a bakıyorum youtube da yorumlarına bakıyorum trendyola n11 e hb ye bakıyorum yorumlar hep az su ile alakalı sesle alakalı da var ama ses benim icin ikinci planda . umarım onerileriniz olur bana yoksa ben ikinci el alıcam bu gidisle bu son nesillerden onceki cihazlardan birini alıp kurucam )




  • Hem uygun fiyatlı hemde bol suyla yıkayan makine istiyorsanız Altus ve Grundig markalarına bakabilirsiniz Arçelik bünyesi altında.

  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt
    Bulaşık diye cevap vermişim hocam. Sentetik programı olan ve ekstra durulaması olan bir makine seçebilirsiniz. Yeni makinelerde genelde ekstra su gibi bir özellik var.

    Yıkama esnasında elle maşrapayla gerekirse 1 lt su ekleyebilirsiniz deterjan kabından gerekirse. Ancak kısa program harici ekstra suya pek gerek yok hocam, uzun/normal programda su ısındıkça çanaşırlar yumuşuyor, deterjan gayet güzel dağılıyor.

    Daha çok ekstra durulamaya ihtiyaç var.

    Ben samsungda elle maşrapayla deterjan haznesinden ekleme yapıyorum çok gerek olursa.

    Hooverda (italyan üretimi 11+7) direk ek su özelliği var ancak yıkama esnasında fazlasıyla su alıyor. Gerek kalmıyor ek suya.

    Arçelikte ve bsh da sanırım proestatı elle ayarlayanlar var. Videosu var youtubda. Bir arkadaşta fprumda konusunu açmıştı daha çnceden nasıl ayarlandığına dair.

    Bkz.https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=gHSzoOBKvl4

    Ek olarak makineye eklediğiniz fazladan su hem rezistansın suyu ısıtmak için daha fazla çalışmasına sebep olacak, hem suyun kısa programda yeteri kadar ısınamamasına sebep olacak, hemde rulmanlara ek yük bindirecek hocam. Dolayısıyla su eklerken bu durumu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

    Normal programda yıkama esnasında az su ile yıkamada performans kaybı genelde yaşamazsınız ancak durulama esnasında deterjanlar tam durulanmayabilir. Bazı yeni makinelerde durulama sensörü var sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Mart 2024; 11:58:8 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.