Şimdi Ara

Bölgesel Gelişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar .

    Bahsetmek istediğim pmlerde sıklıkla aldığım bir soru .

    Kollarım büyüsün göğüsüm çıksın omuzlarım genişlesin ...

    Böyle bir piyasa yok !

    Gelişim tek yönlü değil genellemeden bütün vücudu kapsar . Eğer bu sporu yapmak ve yaşam tarzı haline getirmek istiyorsanız ;

    1.Sabredeceksiniz . İstikrar ve devam sağlayacaksınız . Beslenmeyi değiştireceksiniz .

    2.Her bölge sizin için aynı değeri taşıyacak ve gereken önemi yaptığınız antremanlarla göstereceksiniz .

    3.Bacak çalışmasını yada kanat çalışmasını atlamayacaksınız . Bacak çalışmadan olacak gelişimden hayır gelmeyecektir . Fazla irileşmek istemiyorum deyip kanat çalışmasını es geçen arkadaşlarda hiç yapmasın daha iyi . Onun yerine sadece yüzme yada egzersiz lastiği ile çalışabilir .

    4.Hiçbir program mucize yaratmaz . Değişim önce sizin zihninizde başlar . Kaslar önce zihinde sonra bedende gelişir . Eğer iyi bir genetik sahibiyseniz iyi besleniyorsanız ve antremanların hakkını veriyorsanız . Sizde bir Lazar Angelov olabilirsiniz .

    5.Bu işi sağlık için yapın . İnsanları etkilemek ve farklı görünmek için değil . Rakibiniz başkaları değil aynadaki görüntünüz olmalı . Başka sebepler ile karı-kız tavlamak için yaparsanız çöküşünüz kaçınılmaz olur .

    6.Başlangıçta pek çok hata yaptım siz kardeşlerimin de aynı hatalara düşmemesi için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum . Umarım ki çabanız ve gayretleriniz istediğiniz vücutlara kavuşmanızda sizlerin araçları olacak .

    7.Başlangıçta 1 sene sonra olmak istediğiniz yeri düşünün hayal edin ve kendinize hedef koyun . Ben iş yerime gittiğim yerlere hatta misafirliğe bile yemeğimi götürüyorum . İşimi şansa bırakmıyorum . Bu spor değil YAŞAM TARZI . Değişim sizinle başlar . Sİzinle biter . Ne olmak istediğinize karar verin . Biraz kol yapıp insanlara hava atmak mı ? Yoksa Ahlaki değerler konusundan eksizsiz bulunup örnek bir sporcu olmak mı ? Seçim Sizin ....







  • 4.Hiçbir progRam mucize yaratmaz . Değişim önce sizin zihninizde başlar . Kaslar önce zihinde sonra bedende gelişir . Eğer iyi bir genetik sahibiyseniz iyi besleniyorsanız ve antremanların hakkını veriyorsanız . Sizde bir Lazar Angelov olabilirsiniz .

    burdan sonrasını okumadım
  • Rykoo R kullanıcısına yanıt
    İyi bir yorum sanırım teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.