Şimdi Ara

Bölüm Genel Durumu Hakkında; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Elinize saglik. Umarim en kisa zamanda bolum icin de bir yetkili atanir ve gormekten biktigimiz gereksiz kullanicilarla ilgilenilir. Sahsen isler rayina oturana kadar bir "siki yonetim" taraftariyim. Eminim ki bircok arkadasimiz tum iyi niyetiyle bilgi eksigi olanlara yardimci olmak istiyor ama isim vermesem de acikca belli olan bazi arkadaslarin yirtik dondan cikar gibi gelip cahilce terslemesi gercekten sinir bozuyor. Buna bir kez iki kez katlanmak mumkun ancak bir yerden sonra ne bir yardim etme istegi ne de "iki muhabbet edelim de az stres atalim" kafasi kaliyor. Bolumdeki en buyuk eksik karsilikli sayginin olmayisi malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jupiter517

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darthblast

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jupiter517

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darthblast

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jupiter517

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darthblast

    Şu antimage avatarlıyı birde paraziti yollayın yeter

    al işte gene geldiler tabi konuyu buldunuz doldurun bakalım kendileri sütten çıkmış ak kaşık ya benim ne yaptığımı söylermisin şu forumda foruma gelip saçma sağan mesajlar yazanlar değilde neden ben ?

    Cevap yazdığında gizli

    Foruma ayda yılda bir gelip 1-2 mesaj görüp o insanı troll ilan etmek paha biçilemez sonra forumda neden kızgınsın neden böylein ıvır zıvır bak bakalım adam gibi konularda hiç saçma saçma yazılar falan yazmışmıyım neyse sen böyle devam et

    Evet kısayol hakkında yardım isteyen birisine "şimdi ben buna küfür etmeyeyim de ne yapayım" dediğini hatırlıyorum vs.

    meepo rehberi diye başlık açıp saçma sapan şeyler yazan birine az bile neyse sen haklısın biz en kötüyüz biz noobuz siz hep haklısınız nedense benim anlamadığım birisi adam gibi konu açıp yardım isteyince biz varken siz yoksunuz onu anlamıyorum madem bu kadar iyisiniz e bi zahmet yardım edin bizim gibilere muhtaç kalmasınlar demi

    Sana göre saçma sapan olabilir oyun hakkında bilgisi olmayan birisine niye küfür edesin hoşuna mı gidiyor ? Ben kimseye yardım ediyorum sen etmiyorsun demiyorum kendi kafana göre senaryo yazma.Forumda boş gezen tayfa belli zaten merak etme




  • Arkadaşım öncelikle rehbere bakın der çıkarsın konudan ya da hiç yazmazsın.Niye sinirlenme sebebi oluştursun ki bu.Zaten sinirlenmenin ötesi de saygı ve hoşgörü olmaksızın sözler etmek.Burada kimse beğenmediği bir konuya yazma gereği duymamalı sonuç olarak,forumdan maaş alıpta konu kirliliği olmasın kardeşim ya gibi bir tavırda ayrı bir tuhaf.Abartmayın bu kadar. İnsanlar sinir stres çıkarmaya yer aramasalar sorun olmaz.Ben bu forumda yeni başlayıpta saygısızca tavırda bulunan kişilere denk gelmedim.Bunun tam tersi sen nasıl bunu bilmezsin tarzından sonra başlayan çok bilmişlerin hakaretine daha çok fazla denk geliniyor.Burayı ego tatmini amaçlı kullananlarla saygı çerçevesinde birşeyler öğretebilmek/öğrenmek için girenler yazdığıyla kendini çok bariz belli ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 10 Ağustos 2014; 16:39:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirCourage

    Bu durumun önüne geçebilmek için herkese eşit mesafeli bir admin seçilebilir. Bölümdeki tartışmanın çoğu çok önceden husümeti olanlar arasında çıkıyor. Diğer kısmında herkesin kendini olduğu seviyeden yukarıda gördüğü için oluyor. Çünkü bilmediği bir şey söylenince agresif davranıyor. Herhangi bir tartışmada hatalı olan hatasını kabullenmemesi aksine üzerine arkadaş toplayıp eksilmeme ve toplu hakaret ediliyor. Son olarak yeni başlayan arkadaşlar ve foruma yeni gelenler pek araştırmadan konu açıyor. Haliyle insanlar sinirleniyor bu konuda. Son olarak sizden tek isteğim tartışma ortamı yaratılmadan müdahale edebilecek bir admin ancak bu şekilde bir çözüm olabilir.

    şu adamı bölüm görevlisi yapabilirsiniz




  • Forum kimsenin değil; kurallar dahilinde herkes her türlü konuyu açıp, yorum isteyebilir, yorum yazabilir. Varsa bir sıkıntı; çözüm mercii üyeler değil yönetimdir. Şikayet edersiniz, gereken müdahale yapılır.

    Bölümü alt forumlara ayırmamızın sebebi; konu kısıtlaması olmasın, üyeler daha rahat hareket edebilsinken; bölümü parselleyip de açılan konulara "bu gerekli dursun, bu gereksiz gitsin" söz hakkını da kimseye vermedik.

    Bu konuda bile tartışmalar, suçlamalar bu noktaya varıyorsa; bundan böyle bölüm genelinde en ufak rahatsız edici, aşağılayıcı mesaja işlem yapacağımı tekrar hatırlatmak isterim.

    Lütfen karşılaştığınız olumsuz tutumlar akabinde aynı şekilde karşılık vermeyip; şikayet sistemini kullanınız.

    Bölümle alakalı tespitleriniz, değerlendirmeleriniz için bana PM'den ulaşın.

    İyi forumlar;




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.