Şimdi Ara

Bölümde Gold türevi satış işlemlerin yapılmasına yönelik düşünceniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle haftalık 15 milyon gold satışı yaparım diyen arkadaş bot ile kasıyor dersek iftira etmiş oluruz .kendisi böyle bir şey söyledimi veya gözüyle gören varmı ? Guild farm yaparakta haftalık 15 m gold kasılabilir tabi 10-15 kişiye bölüşülürse kalan mevla çokta yüksek kalmaz . Gold kasmaya sadece mining ile herb bakmamak lazım büyük mevlalar takım boostlarda yatıyor , yani tek kişi 15 m satıyor demek, tek kişi 1 hafta da15 m farm yaptı demek olmaya bilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Fiyatlama konusunda kimse piyasayı kıramaz goldu toplayan ana alıcı firmaların listesi belli site komisyon kesilmiş hali 780-820 tl bandında geziyor . Tabi yabancı siteler için binance hesabı ile binance tr hesabı olucak. Tabi ben binance ile uğraşmam tether usdt ordan oraya göndermeye beceremem derlerse ozaman aracılar 650-700 bandında işlem yapmak için müşterileri beklerler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bota gerek yok haftalık 10 karakter ulduar gdkp yaparsanız hepsinden 10k alsanız haftalık 100k yapar ki professionları hiç dahil etmiyorum.. 10k gametime ediyor gametime 300k diyerek ortalama bir hesap yapsak 3milyon gold yapar. 10 karakter gdkp benim gibi hem çalışıp hem oyuna vakit ayıran insanların yapabileceği sevideyken, tamamen oyuna iş odaklı bakan kişiler için karakter sayısı=haftalık gold miktarının artması anlamına geliyor. öğrenciyken ve evlenmediğim zaman retailda boost yaparak haftalık 3-4 gametime çıkarttığım zamanları biliyorum.

  • Tekrardan merhabalar canlar.

    Sizlerin de bildiği gibi böyle bir konu açıp, elimizden geldiğince hep beraber bu konu üzerine eğildik. İki konu da tekrar aktif, gold konusunda buna istinaden geri dönüş yaptım. Bu ve diğer iki konuyu yönetime de ilettim. Konu kapanması veya açık kalmasından ziyade, neden kapatmaliyiz tarzına doğru evrildi kısmen. Bu ticari konu ikinci el konularına, bölümden devredilebilir. Yani benim aldığım geri dönüşleri de size aktarıyorum.

    Simdi burada ki rahatsızlık veya problemleri net bir şekilde anlatmaliyim. Aksi halde konu başlığı amacına uygun olsun.

    Neden bölümde, ticareti yasaklamak istiyoruz?

    Önümüzdeki gelecek ban dalgasında büyük olasılıkla bundan ticari işlem gören yapan wow kullanıcıları da pay alacak. Doğrudan gold alımı yapıyoruz ve bu önceden gift yöntemiyle yapılıyordu. Ayrıca bot goldu dediğimiz Gold'un buna vesile olması çok yüksek ihtimal. Temel dayanak noktam, insanların hesaplarını korumak istememden kaynaklı.

    Neden şimdi böyle bir konu üzerinde tartışma yapıyoruz?

    TL kuruna geçildi ve gift yöntemi kaldırıldı. Önceki soruyla aynı sebeb.

    Neden bu konu yasaklanmiyor? (ticari)

    İnsanların insifiyatinde olan bir konuyu ne kadar engelleyebiliriz diye, soruya soruyla cevap vermek zorunda kaliyorum. Ek olarak, varsayımlar üzerinden ve açık açık, net bir şekilde insanları yönlendirme yapılmış olmasına rağmen aldığınız insifiyatin değeri pek önemli değil. Bu tıpkı: önünde kırmızı ışık var geçme demek gibi.

    Alım satım oranlarına neden müdahale edilmiyor?

    Sizlerinde belirttiği üzere bunu hem yapmak imkansız hemde kimseye bir şekilde müdahale de bulunmanız imkan dahilinde değil.

    Yine konu kullanıcı insifiyatine geliyor.

    Konunun amacına ulaştığını düşünüyorum. Bu sebeble burada fikir ve öneri belirten hiçbir mesajın boşa olmadığının altını çizerim. En azından niyetimiz ve mevcut koşulları dile getirmiş olduk.

    Mesajımı okuyan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Tartışacak ne var anlamadım


    Oyun içi:


    Auction House'ın durumu belli birleştirdiler sağolsunlar ve sonuç k a z a n d ı r m ı y o r.

    Order Sistemi rezalet üstüne şu anda Scammerlar için yeni bir değişiklik geldi Materyallersiz Order verebiliyorlar neyin kafasıysa.

    Token fiyatı maşallah 360K'yı gördü ve yukarı doğru tırmanıyor.

    Dragonflight ek paketini alan her hangi birisi 1.günden Uçarak Herb-Minining yapabiliyor ne güzel değil mi! Teşekkürler Blizzırt !

    Mission Table olmadığı için Pasif Gold kazanımı yok.

    Yeni oyuncu başlamıyor başlasa bile çok karışık ve yorucu olduğu için devam etmiyor ki haklılar Fortnite ve LoL'a asla rakip olamaz bu hali ile tabi ki.


    Oyun dışı DH Üst Konusu:

    Burada Alıcı-Satıcıların Dövizin ülkemizde artmasına rağmen DH üst konusunda sürekli fiyatları aşağı doğru çekmeleri de ortada.

    Üstüne BOT Gold'u ile burada ki ortamımızın içine ettiklerini görüyoruz hiç bir konuda gelip iki kelam etmeyenler Spamın dibine dibine vuruyor WoW-Üst konusunda.


    Şu anda Warlords of Dreanor bile gözüme güzel gözüktü be Garrisonda oturup Gold farmlıyorduk en azından bu da bir şeydi yani.Bu ne olacak böyle ben bunu merak ediyorum.





  • mczaga kullanıcısına yanıt

    AH birleşmesi kötüydü ama birleşmediği hali de kötüydü.


    birleşmeden önce server da baronlar fiyatı belirliyor maddi güçleri ile yani gold servetleri ile isteidği gibi manipüle ediyorlardı. o nedenle bence 2 sistem de avantajlı değil birleşince bu adamlar şimdi istediği gibi oynamayıyor ancak fiyat da çakılıyor. 2 türlü de düşüyordu.


    bence AH için Ürün ekleme çıkarma konusunda bir şey yapılmalı. öyle çıkar ekle çıkar ekle öne geç sistemini engellemeleri lazım. yani AH birleşmesine gerek yoktu. ama AH yi daha sağlam bir hale sokabilirlerdi öyle AH başında oturma işini kaldırırlardı. süre sınırı koyacaktı malı koyarsan şu kadar zaman geri çekemezsin. ama şu hali ile ben mal koyuyorum 20 sn sonra 20 adam geriye gitmiş. ürün de satamıyorsun.


    bana kalırsa AH eski hali olsa + süre sınırı yapılsa çok daha iyi olurdu.


    order sistemini zaten görür görmez sildim craft mesleklerini ben bir de pazarda uğraşamam adam aramakla spam ile. bana hala saçma geliyor.


    dragonflight da evet hemen mine herb yapılıyor ama skiller için çok zaman lazım yani şöyle ki ben bir ara başka bir server da başlayayım dedim sonra skillere vereceğim zamanı düşününce caydım yani.

    üstelik skiller yokken gerçekten çok az malzeme düşüyor. fullemek de baya zaman alır.

    pasif kazanç olmaması cidden kötü. eskiden eski raidleri dönerdik şimdi oda yok artık. yeniler de çok berbat sistemleri


    ve son olarak warlords of draenor çok sevdiğim bir paketti garrison da ne güzel gold geliyordu ben mutluydum.


    ne mi olacak artık pek bir şey olmayacak. blizz gold kazanımına iyi darbe vuruyor ama vurdukları darbe bizim gibi emekçi sınıf.. yoksa booster, botlar, multiciler falan onlara çalışıyorlar. onlar bizden daha değerli. sen 1 hesap oynuyorsun onlar 10-20 hesap a para yatırıyor. bot goldlar üretip oyun ekononmisine katkı sağlıyorlar  biz ise fakir murlock muamelesi görüyoruz.





  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Legion döneminde çok uzun süre Ah başında, baykuş gibi bekliyordum :P Ah ayrı olması, sadece Ah üzerinden gold kasanlara yarar. Şöyle ki, manipüle etmek çok basit. Sadece elinde biraz birikmiş gold olsun. Hepsini çekiyordum, kimseye de sattirmiyordum. Fiyat kıranları da topluyordum, alttan topla üstten sat. Çok mu kötü durumda fiyatlar, iyice öldür. Dibi görünce tekrar hepsini çek. Sadece bunu yaparak 1.000 euro değerinde balance kasmistim. Bunu reel paraya dokmedim ama. Heartstone da paket gelmişti oraya yaptırmıştım. SC2, Diablo gibi Blizzard oyunlarının tamamına kaynak sağladım o dönem.
    AH birleşmesi farmer kesime yarar, şimdi girsem gold falan kasamam, kasmam da. Vakit çok değerli bir şey.

    Bana kalırsa en güzeli, gold mevzusunda üç maymunu oynamak. Aylık Game time'ı gerçek parayla alıp oyundan keyif almak. Wow'un ekonomisi eskiden çok daha iyiydi. Token yokken ki dönemi diyorum. Kimsenin umrumda değildi böyle gold mevzusu. Herkes eğlencesine bakıyordu. En azından kendi çevrem öyleydi. Ben o dönemde gold kasıyordum, binek almak için. Binegi alıp, bırakıyordum. Token mevzusu, balance mevzusu tamamen oyundan kalmadıkça oyunun yapısı böyle olmaya devam edecek.
    Kalkınca inanılmaz tepki alır orası ayrı konu. Sadece gold için oyunu oynayan kesimde var. Buna eminim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ne yaparlarsa yapsınlar ne değişirse değişsin ilk günlerde aldığım o tat, keyif ve heyecan, başarım hissi tadı yok artık.


    şimdi al goldu bas boostu..


    dediğniz gibi eskiden token yokken çok daha eğlenceli bir dönemi vardı. zamanla oyunu eğlence ve keyif için oynayanların sayısı o kadar çok azaldı ki azınlık oldular. ve tersi olan gold ve pazarcılar neredeyse tüm kitleyi oluşturur hale geldi. token kalkarsa veya balance dibe çöker iyice oyun.


    ne eskiler geri dönüyor ne de yeniler eski gibi tat alıyor yani devir de değişti beklentiler zaman faktörü v.s daha kısa sürede daha çok eğlence veren oyunlar daha çok popüler.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    O baronlar kimdi bilmiyorum da şu anki halinden 1000 kat daha iyiydi



    Herb Mine + aynı gün uçabilmek + binek den inmeden yapabilmek + belli bir miktar puanı zaten ilk başta belli başlı aktiviteler yaparak alıyorsun zaten herkes de full değil önceki paketlerde böyle miydi?Niye böyle bir şey yapıldı?Diyeceksin sende bunları yapıyorsun tamam da eski ek paketlerde bu şekilde değildi ki ve önceki mesajımda yazdığım gibi her şeyi aynı anda yaptılar.

  • biz kendimize göre düşünüyoruz tabi. firma kendine göre düşünüyor gold kazanımını sınırlamak ve zorlamak için uğraşıyorlar sen daha çok oyunda takıl daha çok farm yap.


    burada sorun düzgün şekilde oynayan ve farm yapanın çok zorlanması. yoksa bot, multibox v.s çatır çatır çalışıyor...


    adam gibi bir bot engelleme sistemleri yok veya çok sıkı bir denetim.

  • Bölümde BOT nasıl kurulur kullanılır mesajı direk uçuruluyor fakat

    Botların Goldunun satıldığı üst konu hala devam ediyor ve bu üst konu sahibi WoW-Bölümünün yöneticisi

    Bu kadar da tesadüfler silsilesi nedir?


    Çetenin Bot Goldunun satışına izin veriyorsun fakat Çete dışında burada BOT Gold'u nasıl kasılır öğrenilsin istemiyorsun buradan ben bunu anlıyorum sayın Gold satım konu sahibi ve aynı zaman da WoW yöntecisi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Mayıs 2023; 9:59:59 >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Satış bölümleri kapanmıştı tekrar mı açıldı? ben bir açıklama göremedim ama?

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Gold konusunda yapmıştım, akabinde daha ayrıntılı olarak önce ki mesajlarimda da belirttiğimi hatırlıyorum. Gold konusunda ki mesajım:
    ----

    Merhabalar. Konuyu yönetime ilettim. powerstorm kullanıcılara block koymanın uygun olmadığını belirtti. Veya ikinci el konularına yönlendirme yapılacağı hususunda geri dönüş sağladı. Konu aktif olarak duracaktır arkadaşlar. Gerekli fikir ve önerileri daha önce ki açmış olduğum konuda toplulukla dile getirdik.

    Konuyu veya wow alışverişi yapan kişilerin öncelikle ana mesajı okumasını ve buna istinaden işlem yapmasını öneririm.

    Herkese iyi forumlar.
    ----

    Satış alış bölümlerin kapanmasına inisiyatif alıp yapmayı denedim. Bu konuyu da bu yüzden bizzat kendim açıp çok açık ve net bir şekilde durumu eyleme döktüm. Geri dönüş olumsuz oldu, maksimum ikinci el bölümüne tasinabilecegini belirtildi. Yani, ikinci elde olur. Konudan çıkarılır en fazla. Benim anladığım bu.

    Bir hususun altını net bir şekilde çiziyorum. Ben burada iletişim kurduğumuz kanaatindeyim. Satış ve ticari konular, bende olan veya bende olmayanlar dahi. Ana mesajını okuyup buna istinaden konu üzerinde iletişim kurmanızı arzu ediyorum.


    Aksi durumdaki iddialar ve söylemler, iftira oluyor. Ortaya kanıt sunmadan lütfen hakkımda ithamlarda bulunmayın.

    Elinizde kanıt yoksa da. Ben yönetimden bizzat rica eder, donanım haber hesabımın incelenmesini talep ederim.

    Bu konuda çok açık ve netim. Bu tarz konular cidden canımı çok sıkıyor ve üzüyor beni. Gereksiz yere iftira ve ithamlara maruz kalmak can sıkıcı bir durum.

    Başınızı ağrıttim. İyi geceler dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mczaga kullanıcısına yanıt

    daha önce de iftira konusuna ufaktan değinmiştim. baktığımız zaman ünlüler , sosyal medya kullanıcıları ve siyasetçiler bir birlerine sürekli iddialarda bulunuyor. ama olay mahkemelik sürece geldiği zaman bu iddialar asılsız iftira olarak kaldığı zaman büyük para cezaları verildiğini görüyoruz. şuan ki konuda da bu işin ayarı kaçmış bence .adamın canına tak eder. ya der sizle mi uğraşıcam bütün yazışmalar da sistem de kayıtlı zaten. alır bilgisayar çıktısını koyar savcının önüne al başına belayı sonra. en önemlisi de bu asılsız iftiralarla karşı tarafın kalbini kırmak .

  • aschil kullanıcısına yanıt

    O "Powerstorm" yöneticisi gelsin burada tartışalım madem "özel mesajlar" arkadasından bu iş hal olmasın açık ve şeffaf bir şekilde hangi yönetici ve DH'ın kendisi nerede biz görelim WOW'a emek veren kişiler açısından.


    Bu konu önemli bir konu ilk başta DH'ın ve onun yöneticilerinin nerede durduğunu bizim görmeliyiz ki WOW bölümünü hangi yönde kullanacağım ve ceza almayacağım bileyim.

  • Niye rahatsız oluyorsunuz. Ben gold satan biri değilim forumdan 2-3 kere gold almışlığım var. Bu gold bu adamlara allah tarafından bedava gelmiyor. Boost , farm , mount bişeyler yaparak kazanıp satıyorlar . Bence rahatsızlık duyulacak bir konu değil bu. Bende boost yapıyorum tnde şuanda 2m+ gold var hesapta. Bunun hepsine token almak istemiyorum mecbur satmak zorunda kalacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    hocam ben kaçırmışım dediğim gibi benim için fark etmiyor.


    fiyatlar düşük farm yapan biri için gold satmak pek karlı değil çok çalışıp aza satılıyor. AH fiyatları düşük tabi böyle olunca yapacak bir şey yok.


    daha önce de demiştim başka bir konuda da bunun tartışması geçti. piyasayı küçük değil büyük esnaf yönetir.


    artık bu işi boost ile mi farm mı yoksa bot veya multi ile mi onu bilemeyiz kimseye bir şey diyemeyiz.



    ama şu var ki hiçbirimizin yaptığı zaten legal değil oyun bazında blizz aa sen farm ile toplamış satmışsın sen boost ile yada bot ile bakmaz. vurur banı geçer.


    bot daha önce de vardı yeni bir şey değil multibox zaten burnuna soka soka var. e hali ile bir sonuç olmayacak. ve bu belliydi. konuların kapanması da bir fayda sağlamaz. discord var iletişim yolu hep var.


    ayrıca "fiyatları yükseltin yoksa konu kapanır" havasında döndü biraz. ki hala diyorum kimse yazmadı buraya alıcı ekipten.



    ben bu açıdan bakmıyorum bana göre bu alıcıları suçlamak bana anlamsız geliyor onun yerine ben oyunu suçlarım kendi bakışımdan neden? eğer ki çok daha popülaritesi ve oynayanı oyuncusu artsa sürekli


    oyuna insanlar başlasa ve devam etse. piyasa ve pazar AH daha çok kullanılsa o zaman daha iyi olurdu. AH aktif olur farm da para ederdi.


    Popülasyon sürekli artmıyor.

    Çok fazla farmer var. bunun yanında Multibox ı var bot u var.

    AH çok fazla dolmuş halde tıka basa. herkes ben önce satayım derdinde.

    üstelik AH birleşmiş bir halde rus oyuncu da burada ingiliz de hepsi burada.

    O kadar çok ekle çek yapılıyor ki AH bazen kullanmak bile zorlaşıyor.


    bence bu adamlara değil blizzard a sövmek lazım. ben bu patch iyi gold kazandıran bir sistem gelir dedim ama hiç bir şey yok. hatta yeni harita da bol bol maden var iyice düşer artık.





  • bugün yeni bir crafting reagent geldi zaralek glow spores diye.


    fiyatı başta yüksekti. akşama bir daha baktım yine çakılmış


    AH de 549.000 küsür vardı.. daha bir de satılanları da vardır mutlaka.. o kadar çabuk doluyor ki.


    hem AH birleşmesi hem de bu botlar fiyatları çok patlatıyor.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Şimdi şöyle bir şey var burada mesele " Fiyatları yükseltin yoksa konu kapanacağa döndü olay " değil.Burada tartışılan mesele sadece Üst konunun içinden geçilmesi ve onun içindekilerin ne yaptığı değil artık Donanımhaberin hangi konularda nerede durduğu biz bunu açık ve seçik şeffaf şekilde görmemiz gerekiyor.Bunu sürekli şekilde görmemiz gerekiyor ki biz burada açacağımız konuları yazacağımız yazıların nerelerde sınırlı olduğunu bilmeliyiz.


    Ben bilmiyorum ve soruyorum fakat her nedense birilerinin kalpleri kırılıyormuş her nedense birileri inciniyormuş iyide bu meseleler nasıl belli olacak?Üst konudaki Alıcı Satıcıların %90'ı BOT goldu kullanıyor burası Ticaret alanı değil esasen madem Ticaret de var BOT 'da Ticaret o zaman çünkü bu bir efsane değil kimse kimseyi kandırmasın.


    Oyun içi:

    Geçende oyundaydım ve 5 kişi bir Fast Spawn noktasında Farm yapıyordu bu 5 kişi içinde 2 tanesi çok farklı hareketler yapıyordu peş peşe kestim bunları fakat kılları kıpırdamadan aynı hareketlere devam ettiler.Hepsinin ismini vererek Reportladım fakat yetmez vidyoya çekmek lazım Blizzart artık bir önlem almalı bu böyle olmaz.


    Oyun dışı Donanımhaber:


    Vidyosunu çekip burada paylaşsam buna Donanımhaber ve onun yöneticileri ne gibi tepki gösterecekti bunu bilmemiz gerekiyor artık.Onlar yapıyorsa biz niye yapmayalım madem Üst konudakiler yapıp fiyat belirliyor hayırdır onlara özel mi bu BOT?





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.