Şimdi Ara

bonus card yıllık üyelik aidatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • garanti bonus card yıllık üyelik aidatı geri alabilmeyi teklif edebilmek icin ilgili banka müşteri hizmetlerini aramakta en uygun zaman sizce nedir arkadaslar?
    aidat ücretinin ilgili aya ait hesap kesiminde,ekstrede görüldüğü zaman mı yoksa bu bahsettigim hesap kesimine cok az bir zaman kala mı?
    cunku gecen yıl hesap kesimine cok az bir zaman kala aradigimda müşteri hizmetleri "ilgili aidat ektrenize yansimadan herhangi bir iptal geri odeme vesaire icin şu an bir işlem yapabilmem mümkün degil" demişti.
    sonra ekstrede gorundukten sonra aradim ve her yil oldugu gibi ancak sadece aidatin yarısı hediye bonus olarak iptal edebiliyorum.
    bu konuda sizin goruslerinizi ve başınızdan geçenleri öğrenmek isterim mümkünse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yansıtılınca ara, iade etmiorsanız kartı iptal edin de. İptal talebini oluştursun. Ertesi gün genel müdürlükten arayıp iade ediyorlar aidatın tamamını.
  • Sinir oluyorum sizin gibilere. Kartı alırken yansıyacak aidatı kabul ederek başvuru yapıyorsunuz imzaladığınız sözleşmede de ücret at nalı gibi belirtiliyor, kartın her türlü avantajından faydalanıyorsunuz, sonra bir de hakkınızmış gibi aidatı geri istiyorsunuz. Banka sizin gibileri beter etmekte çok haklı ya.
  • Ben yarın paşa paşa ödeyeceğim maalesef :( 124 TL almışlar bu yıl. Borcumu bitirince kartı kapatıp enpara kredi kartına geçeceğim. Aidat yok misler gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yıllık 100 lira aidatın peşine düşecek kadar ölücü olabiliyorsunuz
  • Yansımamış olsa da fark etmiyor.İptal talebinizden sonra alınmayacağını söylüyorlar.Ama kart kullanımına taahhüt vermeniz gerekiyor.
    (Ben Kasım ayın da kapattırdım.Belli bir bonus +Yıllık kart ücretinin alınmayacağını teklif ettiler)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kredi kartı alırken zaten yıllık ücretini belirtmiyorlar mı? ve bu kağıdı imzalıyorsunuz?

    e niye imzalıyorsunuz kabul etmiyorsanız? yda kabul edip imzalayıp niye geri istiyorsunuz paranızı?

    biri mantıklı bir sebep sunabilir mi?
  • Kartınız bir banka hesabına bağlı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart ekstrede göründüğü zaman arıyorum. Günü geçmeden cevap gelmezse ödüyorum hatta. Sonradan puan verirlerse market alışverişimi puanla yapıyorum.

    İade etmezlerse kartı kapatın diyorum. Talep alıyorlar ve sonra arıyorlar. En son fazladan puan da teklif ettiler kabul etmedim, kart limitini de iki katına çıkarın ya da kapatın dedim. Kart kapandı iki üç sene sonra tekrar başvurdum ve iki katı limitli yeni garanti bonus kartı verdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Mesela Deniz bonus kartı yoldan geçen bir eleman verdi. Ömür boyu kart aidatı yok dedi. Kesin yoksa ver dedim aldım kartı. Bir sene sonra aidat çıktı, efenim yanlış bilgi verilmiş sadece ilk sene aidat yokmuş. Bir sene dolar dolmaz aidat istediler. Yatırdım iade edin ya da kartı kapatın dedim. Aidat verirsem sadece bir kez olur bir daha da bankanıza uğramam. Her sene aynı terane, sonuçta iade ediyorlar.

    Bir ara bir müşteri temsilcisi aradı beyefendi siz zaten yüzlerce lira bonus kazanmış harcamış birisiniz, aidat almasak bu iş yürümez mecburuz biz de falan dedi. Ben bu kartı aidat yok diye aldım, var deseydi yalancı elemanınız zaten hiç almazdım dedim. İşinize gelmiyorsa kapatın. Kart için ücret ödemek benim işime gelmiyor kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    Sinir oluyorum sizin gibilere. Kartı alırken yansıyacak aidatı kabul ederek başvuru yapıyorsunuz imzaladığınız sözleşmede de ücret at nalı gibi belirtiliyor, kartın her türlü avantajından faydalanıyorsunuz, sonra bir de hakkınızmış gibi aidatı geri istiyorsunuz. Banka sizin gibileri beter etmekte çok haklı ya.
    Her kullanımdan para kazanıyorlar zaten.
    Benim tavrım şu: bana bonus platinumu ücretsiz sağlamıyorsanız kapatın.
    Adamlar da laps diye ücreti geri alıyor - demek ki bunu ticari olarak tercih ediyor. E adamın ticari tercihine sinir olacak bir durum yok. Banka yapar hesabını merak etme.
    Ha bu arada benim kredi kartı sözleşmem 90’lı yıllardan kalma. Hatta o dönemde moda vardı, sözleşme üzerine “aidat kabul etmiyorum” yazmıştım el yazısıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

    Kartınız bir banka hesabına bağlı mı?
    hayır her ay gidip kendim yatırıyorum.
    bu iyi birsey sanırım?
    cunku galiba bankada ödeme hesabim olsaydı parayı oradan çekebilecekleri için geri ödemeye sıcak bakmazlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek hesap kesim tarihinde yansıtıyorlar ve onu mecburen ödüyorsun. Bir sonraki gün arayıp iade edin diyorsun beyfendi bankamızın size özel teklifi var 30₺ bonus yüklenir diyorlar. Sonra olmaz kapatın bu kartı diyorsun tamam diyor. 1 kaç gün sonra arayıp vazgeçerseniz iade ederiz diyorlar tamam olur diyorsun. Ama kartının limiti yüksek ise birde kapatırlarsa apışıp kalıyorsun. O yüzden her ihtimale karşı aidatsız bir kk. bulundur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 yıllık bonusu geçen kapattırdım.garanti artık ücret iade etmiyor ,yada 160 tl kesmişse 60 tl bonus diyor,her sene bunlarlamı uğraşıcam..aradılar dedim tek bir koşulla kapatmam bir daha aidat almassanız ,yok dediler bende kapattım rahatladım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.