Şimdi Ara

Bonus kartım var, 2. kk almayı düşünüyorum- öneriler? World/Maximum vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyor hariç tüm online alışveriş siteleri (yurt içi), market ve giyim mağaza alışverişlerinde kart kullanıyorum. Tek kartım olduğu için bonus'un kişiye özel nimetlerinden çok faydalanamıyorum çünkü kart devamlı aktif.
    Finansbank vadesiz hesabım hâli hazırda var, bu banka veya farklı bir banka üzerinden hangi kredi kartına yönelmeliyim?



  • alma.
  • ben teke düşürmeye çalışıyorum farklı bankalardan olunca harcamanı kontrol edemiyorsun bencede alma
  • bende hiç yok ve çok rahatım
  • axess tavsiye edilir.

    ayrıca su an yeni kart alana 50 tl chip para hediye
  • alacaksan axess al diğerleri fasa fiso.
    bonus ve axess dışındakiler gereksiz.
  • tek önerim var alma
  • garanti nin güzel kampanayları oluyor.
    o yüzden fazlasına gerek yok.
    ama illa alacağım diyorsan maximum unda iyi kampanyaları oluyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 29 Nisan 2017; 18:11:22 >
  • İlle alacağım diyorsan Axess veya World al.

    Axess'in güzel kampanyaları oluyor. Word'ün avantajı da genelde yüksek taksit sayısı oluyor.
  • kredi kartsız yaşamak. bekar yaşamaktan 2 kat daha zordur. mantıksızdır. kredi kartı bulunmaz nimetdir. borçlanma aracı değil ödeme aracıdır. düzgün kullanan adamı her dertten kurtarır. 5 tane kredi kartım var hepsinide on numara takip ediyorum hepsinin dönemi ayın 2. haftası olarak ayarlı. hepsine uygulamadan tek tek bakıp nuvo dan havale yapıyorum. bu mu zor olan. hepsi kayıtlı çıt çıt ödüyorum hangisinde kampanya varsa onla harcayıp ona ödüyorum yılda minimum 1500tl puan + geri iade sadece kendim kazanıyorum. forumda 10 bin toplayan adam bile vardır. cebine kartı koyunca kendini lord sanan arkadaşlar çareyi kredi kartı kullanmamakta değil uzmanlarda arasın. çevreye taksitli ürün alıp parayı peşin kullandığımızı faturaları ücretsiz kredi kartları ile ödeyip nakit ile daha önemli harcamaları hallettiğimiz kısıma hiç girmiyorum.
    şahsi fikrim de 1. sırada deniz bonus 2. cepteteb 3.maximum garanti bu aralar çok durgundu bi bu ay yaptı biraz. axess de kullanılır kaliteli bir banka. aidatı geri veren banka.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    kredi kartsız yaşamak. bekar yaşamaktan 2 kat daha zordur. mantıksızdır. kredi kartı bulunmaz nimetdir. borçlanma aracı değil ödeme aracıdır. düzgün kullanan adamı her dertten kurtarır. 5 tane kredi kartım var hepsinide on numara takip ediyorum hepsinin dönemi ayın 2. haftası olarak ayarlı. hepsine uygulamadan tek tek bakıp nuvo dan havale yapıyorum. bu mu zor olan. hepsi kayıtlı çıt çıt ödüyorum hangisinde kampanya varsa onla harcayıp ona ödüyorum yılda minimum 1500tl puan + geri iade sadece kendim kazanıyorum. forumda 10 bin toplayan adam bile vardır. cebine kartı koyunca kendini lord sanan arkadaşlar çareyi kredi kartı kullanmamakta değil uzmanlarda arasın. çevreye taksitli ürün alıp parayı peşin kullandığımızı faturaları ücretsiz kredi kartları ile ödeyip nakit ile daha önemli harcamaları hallettiğimiz kısıma hiç girmiyorum.
    şahsi fikrim de 1. sırada deniz bonus 2. cepteteb 3.maximum garanti bu aralar çok durgundu bi bu ay yaptı biraz. axess de kullanılır kaliteli bir banka. aidatı geri veren banka.

    katılıyorum

    hesabını kitabını bilmeyen insanlara kredi kartı itici geliyor..aslında kredi kartı bir acil durumda yardımcıdır olmazsa olmazımdır




  • Cepteteb kredi kartı diyeceğim ama ne yaptıysam vermediler bana. Kriterlerine uymuyormuşum. %20 yemek sepeti indirimi - %20 gittigidiyor indirimi birsürü indirimi var. Hep kullandığım veya kullanabileceğim yerlerde indirimi geçiyor. Belki sizin işinize yarar kart aidatı yok
  • Hocam, illa 2. kart alacağım diyorsanız. Buradan inceleyebilirsiniz. Ben İş bankası Maximiles Select kullanıyorum.http://www.maximiles.com.tr/TR/ana-sayfa/Sayfalar/ana-sayfa.aspx

    Avantajlarına buradan bakabilirsiniz.http://www.maximiles.com.tr/TR/maximilesi-kesfedin/maximiles-kart-secenekleri/maximiles-select/Sayfalar/maximiles-select.aspx




  • World eko al. Normal worldden farkı yok, aidatsız ve bütün world kampanyalarından sınırsız faydalanabiliyor.
  • bence alma
  • Kart yönetemeyenler alma diyor galiba. Borç sürdürülebilirliğini düzenleyebiliyor ve takip edebiliyorsan 10 tane al. Mis gibi puan kampanyaları oluyor. Ben 4 tane ile yılda 15 bin harcamaya 1500 civarı puan alıyorum. Haliyle bu kadar harcadığım için de Garanti, Akbank, Teb ve Finans kart aidatını bir telefonla iade ediyor. İş ve Yapı Kredi etmedi onlar bilir kartları iptal ettim.

    Borcunu sürdürülebilir ve ödenebilir tutabiliyorsan al kesin artısı olacaktır. Sırf çevremdeki insanlara aldığım telefonlardan bile hem N11, GG gibi hesaplarıma kuponlar kazandım hem de puanlar. Bu ikisi bile yeter. Bak Bonus ile bu ay 1000 ₺ üstü GG'da telefon aldım birine 100 ₺ bonus gelecek. 150/20'de var.
  • adios veya parafly
  • platin alabiliyorsan maximum, yoksa axess+teb
  • Bende su an 6 kredi karti var, vakif world ve ek karti , 2 tane cepteteb , paraf ve saglam kart var. 2 si esimde. Yer yer Kampanyalardan faydalaniyorum ama yillik 1500 + gibi kazanim yapamadim. Sikinti nerdeki ? Senelik tahmini 30-40 bin ve fazlasi harciyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess alınabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.