Şimdi Ara

Bonus Sanal Kart oluşturamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süre önce eski kredi kartımı kapattırıp onun yerine Bonus Diji almıştım. Ancak yeni kartımla sanal kart oluşturamıyorum. Şu anda gerçekleştiremiyoruz gibi bir şey yazıyor. Bir süredir de böyle.


    Bilgisayardan giriyorum olmuyor mobilden giriyorum olmuyor. Bugün telefonla aradım onlar bile yapamadı. Ya bu nasıl kolay bankacılık ben anlamadım. Bu kadar basit bir şey için bile uğraştırıyorlar bunu bile çözemiyorlar.


    Garantiden iyice soğudum.




  • Maalesef dijital kartlarda durum böyle, axesste de öyle diye kapatacağım. Bonus flexi kart oluşturmak mantıklı, ona bağlı sanal kart oluşturuluyor.
  • dijital olduğu için sanal kartı yoktur galiba.

    düz bonus varsa diji aidatsız yazıyor ücretler kısmında


    "BSMV dâhil. Birden fazla Bonus kartınız olması durumunda toplamda tek bir kartınızın ücreti yansıtılacaktır. Şeffaf Bonus, Aynalı Bonus, Çevreci Bonus, Altın Bonus, Money Bonus, Bonus Amex, ve Taraftar Bonuslar bu kapsamın dışında bulunmaktadır. Birden fazla kartınız olduğu durumda kart ücreti alım zamanı ilk gelen Bonus karttan ücret alınır, daha sonra ücret alım zamanı gelen Bonus kartınıza eğer bir ücret farkı oluşuyorsa aradaki fark yansıtılır, aksi durumda diğer kartınıza ücret yansıtılmaz."

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    Bonus Diji olduğu içinmiş. Ben böyle saçma bir şey duymadım. Kartın üzerinde numaralar olmayınca internetten alışverişte güvenli mi oluyor. Böyle saçma bir şey olamaz. Sanal karta her zaman ihtiyaç duyulur. Ben niye gerçek kredi kartımı kullanayım o zaman sanal kartın ne anlamı kalıyor?

  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Aynı saçmalık axesstede var hocam.Dijital kart olunca sanal kart oluşturulamıyormuş.En sonunda mhden dijital olmayan kart isteyerek çözüme ulaştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.