Şimdi Ara

Boostlu Karaktere Item Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu başlığı biraz eğreti durdu, neyse bu kısımda açıklarım umarım.

    2 yıldır oynamıyordum (belki daha fazla MoP çıkmadan 1 ay önce fln bıraktım galiba), geçenlerde esti MoP + WoD (sanırım böyle adı) + boost aldım. Hiç bilmediğim bir serverda, monk mistweaver (bunu da bilmiyorum tabi) açtım. Ufaktan ufak çözdüm karakteri, oynanışını vs. Tabi PvE için zamanım yok artık evliyim fln.

    PvP kasıcam (arkadaşım da gelicek 1 ay sonra fln DK ve Warrior var onda), fakat nasıl kasmam gerektiğini bilmiyorum. Çünkü oyun hem değişmiş hem de değişmeyen şeyleri ben unutmuşum. Şu an heroic yapıyorum random, bazen de BG. BG leri az yapıyorum çünkü yeşil gearla dümdüz ediyorlar beni çok hızlı oluyorum 338k hp var. Glyph yok bir şey yok henüz bende.

    Bana az çok tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. Dailyler nerde, hangilerini yapmalayım, pvp gearı için nasıl bir yol izlemeyelim (level 90 satan vendoru buldum duvarın tepesinde tipin teki), bg ler çok acımasız çünkü şu an. Ne bileyim başka yapmam gereken neler var, reputation önemli mi ? Hiç pve yapmayacağım bu arada. Arena yapıcam belli bir seviyeye gelince. Oyun hakında en ufak tüyolarınızı her türlü bekliyorum :)







  • Hiç PvE yapmayacağım demişsin.Sana tavsiye şu olur ancak,dünya kadar dayak yesen de BGlere gir.PvP eşyalarını honor point ile alacağız malum.HP toplamanın en kolay yolu da BG farmlamak.
    Ama çok göze batmadan galip gelmek istersen BGlerde, 40 kişilik olanlara yazıl derim (AV-Isle of Conquest, Strand of the Ancients gibi).
  • pvp gear toplamak mantıken basit ya.bg gir honor set topla, arena gir arena set topla, sonra rating kas ama kazın ayağı öyle olmuyor maalesef.

    normalde honor seti toplamanın arena set toplamaktan daha basit olması lazım ama tam tersi.pvpnin en zorlu kısmı honor seti toplamak.

    bgler için tavsiyem oq adlı addonu kur.bu addon premadelere girmeni sağlar ama tabi gearından dolayı çoğu gruba alınmazsın.yinede bir dene belki biri insafa gelip alır gruba da hızlı hızlı kasarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bunlara ek olarak pandaria'da ki timeless adasında Celestial diye geçen bosslar bulunur. Bunlar şansınıza bağlı olarak arena itemi yada 553 ilv pve itemleri atarlar. Sonrasında townlong steppes'de ortanın az solunda blood elf kampı bulunur. Orada ki portal ile Isle of Conquest adasına geçin. Orada ki senaryoları tamamladıktan sonra daily görevler açılacak. O görevler ile yaklaşık 400 honor point kazanabilirsiniz. Birde eğer bg farmlamaktan sıkılırsanız, dungeon üzerinden gelen justice pointleri honor pointlere çevirebilirsiniz.
  • Bilgilendirici mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar :)
  • Birde benim bir sorum var 90 lvl bomboş bir charımız var bg'ler için alabileğimiz en iyi itemleri nereden alırız?
  • 90 lvlde honor o itemlerle kasılmaz bunu bil önce :D giricen bol bol rdf kasıcan sonra gelen jp leri honor a çevircen sonra gelen honorlarla sezon 15 522 ilvl itemları düzücen sonrası daha kolay gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.