Şimdi Ara

BORA VE CORDOBA 2.EL PİYASASI......

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR VW BORA VE SEAT CORDOBANIN 2.EL PİYASASI NASIL BİLGİSİ OLAN VE GALERİCİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.



  • VW Bora nın üretimi ddurduruldu..ancak piyasada bir hayli fazla görebilirsin..çünkü şu an üretimi devam eden bir çok arçatan güzel ve konforlu..ayrıca bora bana göre insanı kendine bağlayan çok şık bir tasarımı var..lpg taktırılarak sürülebilecek iyi araçlardan biri..
    seat cordobayı da çoğunlukla yeni kasassı TDI ile piyasada görüyoruz...ama bana kalırsa VW Bora alıp lpg taktırırım..daha iyi..tabi bu benim görüşüm seat kullanıcıları ve bora kullanıcıları daha açıklayıcı bir yanıt verecektir..


  •  BORA VE CORDOBA 2.EL PİYASASI......


     BORA VE CORDOBA 2.EL PİYASASI......




  • Bzde de 2000 bora comfortline var 4 yıldır bir tek sorun yaşamadık tavsiye ederim yakıt sorunu da lpg takılarak ortadan kalkar motorlarıda lpg ile oldukça uyumlu
  • bendede octavia var cok süper birde cordoba ile bora kıyaslanamz biri b sınıfı digeri c sınıfı eger alacaksan tabiki bora (yanlız benim octaviaya bindiktensonra binince bana biraz dar geldi bora)
  • ben 2004 pasific aldım 24 000 ytl ye 80 000 km ve sunrooflu hatasız bir araç.Lpg konusunu düşünüyorum.sürüşü çok zevkli almanlar aracın içine çok ince ayrıntılar katmış çoık güzel olmuş valla..
  • Daha önceki aracımız boraydı çok kullanışlı fakat yakıtı biraz fazla yakan bir araçtır.Şekli şemalide çok güzeldir(şahsi fikrim)Cordoba ile kıyaslanamaz bile.Yeni versiyonu üretilmese bile BORA piyasası yüksek bir araçtır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turkun oglu

    bendede octavia var cok süper birde cordoba ile bora kıyaslanamz biri b sınıfı digeri c sınıfı eger alacaksan tabiki bora (yanlız benim octaviaya bindiktensonra binince bana biraz dar geldi bora)

    Bora ve Cordoba aynı segmentin (C sınıfı) araclarıdır.B sınıfı araclar kucuk arabalardır.Ford fiesta renault clıo gibi.Bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyelim.Daha fazla bilgi için

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Otomobil_segmentleri
  • Arkadaşlar unutmayın yeni BORA çıkıyor.


    http://forum.donanimhaber.com/m_23613301/tm.htm
  • boralar çok harika bir araba ikinci eldegeri fazla düşmeyen araçlardan biridir bora alırsan bora al
  • bora daha iyi tutulur
  • Vermiş olduğum linkteki aracım satılıktır. http://www.sahibinden.com/2002_bora_primeline_1_6_16_valf_WQQaXQQ10346367WQQpXQQdisplayitem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moza -- 31 Ağustos 2008; 21:44:28 >
  • hayırlı olsun arkadaşım
    lpg çok uyumlu bendede 2004 pasifik gri var lpg li aldım geçen sene kaskoda vardı arkadaştan 24 750 ye aldım 27000km de idi
    çok güzel kullanımı var
  • ilanda vermiş olduğunuz donanım primeline...baz donanımlıdır...kesinlikle resim de koymuş olduğum comfortline modeline bakınız...ilandaki de bu donanımdaki bir araç için biraz fazla...
    quote:

    Orjinalden alıntı: moza

    http://www.sahibinden.com/2002_bora_primeline_1_6_16_valf_WQQaXQQ10346367WQQpXQQdisplayitem




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 68teknisyen

    hayırlı olsun arkadaşım
    lpg çok uyumlu bendede 2004 pasifik gri var lpg li aldım geçen sene kaskoda vardı arkadaştan 24 750 ye aldım 27000km de idi
    çok güzel kullanımı var



    teşekkür ederim arkadaşım.araç güzel ben lşimdilik benzinde kullanıyorum baktım cebe fazla zarar veriyor o zaman lpg takıcam.zaten en az 4-5 sene binmek için aldım.

    size sormak istediğim bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

    1-benim araç güneşte çok bekliyor. Camları çok az açık şekilde koymak istiyorum.Önce anahtardan kilitliyorum.Sonra sürücü kapısına anahtraı takıp sola çeviriyorum ve bekliyorum.camlar iniyor istediğim kadar ama sürücü kapısı açık kalıyor diğerleri kilitli oluyor.

    Camlar çok az açık ve 4 kapı nasıl kilitli kalacak?

    2-Geçenlerde aracın içinde 1 gece uyumak zorunda kaldım.İçeriye yattım ve anahtardan kilitledim.Herhangi bir hareketimde alarm ötüyor.Bu gibi durumlarda içinde kalınca alarmı nasıl devre dışı bırakıcam?

    3-Yan aynalar elektrikli.Cam düğmesinden her iki aynayı ayarlayabiliyorum ama nasıl bu aynalar o düğmeden nasıl kapanıyor?

    4-Benim aracı anahtardan kilitleyince alarm devreye giriyor.Her hangi bir zorlamada yada içinde kalınca alarm çok kısık sesle ötüyor.Bu alarmın sesi nasıl yükseltilir?

    Benim araçta kullanma kılavuzu olmadığı için bunları sordum.servis 25 avro istedi kitapçık için.Nereden temin edebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 31 Ağustos 2008; 16:58:07 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.