Şimdi Ara

Boraya Elveda hoşgeldin 308(Konunun kilitlenmesini istiyorum) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çok sağol kardeşim.benim yaşım 33.13 yaşımdan beri araba kullanırım.neyin ne olduğunu bilirim.sizin gibi bilinçli arkadaşları da forumda göremesek napacağız bilemiyorum.eleştiri tabiki olacak ama iş çamur atmaya dönerse orada dur demesini de biliriz sonuçta.tekrar teşekkürler...
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim o dediğin kişi ben değildim. dahası bu malum taife yüzünden yaklaşık 3-4 aydır foruma da girmiyordum. bir araç aldık heyecanını sizlerle paylaşayım dedim ki malum zatlar beni hiç yanıltmadı. pişman ettiler paylaştığımıza.olgun tavrın ve önerin için sağol.
  • ANIL-D kullanıcısına yanıt
    maalesef haklısınız
  • forum yetkilisi arkadaşlardan ricam konumu silmeleridir. bir kez daha rica ediyorum.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    kalite nedir çok iyi bilirim ben merak etmeyin.ön yargılarınızla hareket etmeyin.308 konusunda tecrübesiz olduğunuz ortada.sözlerinizde sürekli peugeot'un önceki modellerinden bahsetmişsiniz zaten.zamanında Volkswagen aldığımda da şahin doğanla kıyaslayanlar oldu.bu foruma ve sizlere göre kaliteli araç daha üretilmemiş demekki.yapacak bir şey yok.hadi kalın sağlıcakla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 31 Mart 2015; 1:03:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airarmada

    Bukadar tepki gösterecek bişey yok
    Sonuçta pejo aldınız türk insanında şahin kartallardan sonra en çok yara açan 106 206 306 307 gibi
    araçlardır
    Direksiyonu çok serttir
    Özellikle 307 de bir sürü elektrik problemi vardır
    2.elleri zayıftır
    Az yakar çok kaçar
    Kalitesizdir
    Otomatikleri silkeleme yapar.
    Gerisi bizi ilgilendirmez bu kadar tepki göstereceğinize gidip geri verin. Bora bu araçtan kaliteli.

    8 sene afedersinde essege biner gibi bindik 206 ya halende biniyoruz ve suan 245000 km de oldugu halde en son 5000 km once yag bakimina girdi son 5 senedir degismeyen on amotusorler degisti ve halen daha ben bi 250000 daha deviririm der gibi gidiyo arac siz neyin kafasini yadiyorsunuz ben onu anlamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

    kalite nedir çok iyi bilirim ben merak etmeyin.ön yargılarınızla hareket etmeyin.308 konusunda tecrübesiz olduğunuz ortada.sözlerinizde sürekli peugeot'un önceki modellerinden bahsetmişsiniz zaten.zamanında Volkswagen aldığımda da şahin doğanla kıyaslayanlar oldu.bu foruma ve sizlere göre kaliteli araç daha üretilmemiş demekki.yapacak bir şey yok.hadi kalın sağlıcakla...

    Hocam tam tersi olsaydi yani bugun bora olsaydiniz size diyecekleri seyler...aynen ; BİLMEM KAC MODEL BORAYA O PARA VERİLİRMİ.... HEMDE HİTLER MOTOR DİCEKLERDİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun.Aracın içine sindikten sonra kimsenin lafına bakma Merso BMW ve Audi dışındaki her araca illa ki olumsuz bir yorum gelir burada.
  • Hayırlı olsun kimseye bakmayın kötüleyenlerin eline geçse ağızlarının suyu akar.Emek verilerek alınmış ve araba çok güzel.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coder73 C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.premium markalara da geliyor eleştiri audiye süslü Volkswagen dedikleri gibi mesela.mesele eleştiri değil.mutlaka vardır her aracın bir eksi yönü.vw yi Peugeot u da biz üretmedik sonuçta.kuru kuruya neden savunalım ki.olay çamur atma ya da karşıdaki kişiyi yapmış olduğu alışverişten dolayı aptal gibi görme meselesi olunca insan dayanamıyor.
  • Black-Viper kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 31 Mart 2015; 2:04:30 >
  • Konuyu dün okumuştum yorumları görünce canım sıkıldı yazmak istememiştim
    Allah korusun yarın adamın arabasında ufak bir sıkıntı olsa(o toz kondurulmayan araclarda da olabilecek)burdaki yazılanlar aklına gelecek morali bozulacak.
    Borada zamanına göre güzel arabaydı.Geçti geride kaldı.Bu konuyu kirleterek donanım haberden haberi olmayan internette 308 hakkında arastırma yapmak isteyen bir çok insanın hakkına girdiniz.
    Gerek sürüş dinamikleri gerek ekonomik atak motoru olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız.2011 model dizel otomatik 308 ile borayı kıyaslamak komiktir.
    Ayrıca size fikrinizi soran yok aracı aldım diyen birisinin malına camur atmak bizim adetimizde ahlakımızda var mıdır?
    Yöneticilere kişisel tavsiyem bu adamlar hep aynı adamlar sıkı takip edin açığını yakalayınca atın gitsin kaybedilenlerin yanında bunların esamesi okunmaz.
    Önceleri bir taner abi vardı tek başına forumdu burda böyle şeyler yüzünden bıraktı gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire45 -- 31 Mart 2015; 2:30:23 >




  • İyi yapmışsınız... Güzel araba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Münasebetsiz herifler yüzünden sinirinizi bozmayın. Güle güle kullanın
  • Hoca Nasr-üd din bu topraklarda yaşadı ; "Eşeğinin kuyruğunu tenhada kes, kimi uzun der, kimi kısa"

    Ayrıca Camille ablamı haklı çıkarmak zorunda değildiniz ; Camille Paglia declares: A woman simply is, but a man must become. Masculinity is risky and elusive. It is achieved by a revolt from woman, and it is confirmed only by other men.
  • Hocam aracınız hayırlı olsun .o peugeotlardaki elektronik sorunlar ilk jenerasyon 307 ile bitti.2006 ve 2008 arası 307 ler sorunsuz tas gibi arabalardir.308 de 2008 ve 09 modellerde bazı sıkıntılar oldu onlar da giderildi son derece az yakan modern ve sorunsuz bir aracınız olmuş güle güle kullanin hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzı olan konuşmuş yine.

    Abi sana hayırlı olsun. Pek alakası yok ama, aynı aileden diye söylüyorum. 2006 dan beri C5 var elimizde, Sıfır aldık. Şu an 190 bin km'ye geldi. Araç gözümde hala sıfır gibi. Arka tampon hafif boya gördü onun haricinde hiç birşeyi yok. Genel sarf malzemeleri ve bakımları hariç motorda hiç bir sıkıntı yaşamadık. Sadece elektronikler biraz sıkıntı oldu, arkadaşların dediği gibi eski model 2006 serisinden olduğu için biraz sıkıntılı duruyor. Yeni modeller elektronik konusunda çok daha iyi.
    Abi sana hayırlı olsun tekrardan, uzun yola fazla çıkıyorsan konforundan daha bir memnun kalacaksın emin ol abi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 31 Mart 2015; 9:02:31 >
  • Buradaki bazı arkadaşlar arabanın "a" sından bile anlamadıkları için tartışmaya bile girmiyorum. Taraflı ve saçma yorumları bırakın artık. Komik oluyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan adamı bir dövmediğiniz kalmış.

    Hayırlı uğurlu olsun kardeş, takılma sen bunlara.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.