Şimdi Ara

Borç ödemeye tamam mı, devam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Kendi işimi kurmak için yaklaşık iki yıldır canımı dişime katıp çalışıyorum. Kredi ödemelerim bitti fakat kredi kartları kaldı. Ek iş, fazla mesai vs. aklınıza her ne gelirse. Nisan sonunda tüm borçlarım bitmiş olacak. ( Borçların hepsi nakit avanstı…) kredi notum 1260.


    Radyo tv mezunuyum, kosgebe başvurdum zamanında ve hiçbir şekilde olumlu dönüş alamadığım gibi mağdur oldum. 6 ay boyunca birkaç memurun bana haber vermesini bekledim ve sonrasında da bana destek vermediklerini söylediler. Ha destek geldi ha gelecek diye işlerimden de çıkmıştım. Prim borcuydu falan çok zorlu bir süreç yaşadım eşimle bu iki yıl boyunca. Bu arada ev ve araba aldık. Borcum da yok bunlardan. Kayınpeder’den Allah razı olsun. Çok yardım etti. Kira giderim vs yok. Aylık gelirim 38bin diyebilirim. Eşim şu anlık çalışmıyor. 30 yaşındayım ve üstüme başıma hiçbir şey alamıyorum. Biraz rahatlamak istiyorum açıkçası ama biliyorum ki almadığım her ürün dolar endeksli olduğu için zamanla iyice artacak. Abiler, kardeşler akıl verin lütfen.


    Eşim daha fazla borç istemiyor haliyle. Çok dayandı kadın. Ben de onu biraz gezdirmek, giydirmek yedirmek, iiçirmek istiyorum. Günde yaklaşık 14.5 saat çalışıyorum.


    Saçma ortamlarda saçma insanlarla vakit geçirmekten çok sıkıldım. Seviyemi yükseltmek istiyorum. Hoşlanmadığım ortamlarda çalışıyor evimi geçindiriyorum ama artık düzenim otursun istiyorum.








  • Hocam eger sakincasi yoksa şunu sormak istiyorum. Eşin neden çalışmıyor? Senin hem iş yükünü alır hem de maaş katkısı olur. Günde 15 saat çalışmak falan hayat değil.
  • attalosrome A kullanıcısına yanıt

    Çalışmak istiyor lakin hiçbir adım atmıyor. Evde de oturmak istemiyor aslında. Hayatın gerçekleriyle daha yüzleşemedi… Ben de canın sağolsun diyorum.


    Kendisi bana hiçbir şekilde yük olmamaya çalışıyor ama zorla da işe gir işe gir diyemem… Elden ne gelir  

  • Hocam ona da yazık, sana da yazık. Bir yerden başlamalı. İkiniz de çok gençsiniz. Mevcut şartlarınız psikolojik olarakta yıpratır ikinizi. Dediğin gibi neden iyi şartlarda yaşamayasınız. Bence ön ayak olmalısın ona. En azından yarı zamanlı başlayabilir. Hayat geçip gidiyor. Bu yaşlarınızı iyi değerlendirin.

  • attalosrome A kullanıcısına yanıt

    Haklısınız evet, umarım ileride bu günleri tebessümle anarım. Teşekkür ederim düşünceniz için  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.