Şimdi Ara

Borc verip alamamak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşlerim, abilerim herkese selamlar öncelikle.

    Öncelikle söze kötü dost mal sahibi yapar diye girmek istiyorum.

    Bir havayolu şirketinde çalışıyorum daha dogrusu çalışıyordum o zamanlar servis şöforü benden 200 lira borc para istedi bende nakitim yok diye kredi kartımı verdim ve içinden 1600 lira çekmiş gel zaman git zaman parayı istedim hep erteledi artık tartışma boyutuna geldi yine yok.
    Bir söz vardır borc verip kötü olacagıma vermeyip kötü olurum.
    O kadar iğrenç bir insanmışki daha sonradan anladım yüzünü. Parayıda alamadık tabi çünkü kendim verdim ikili ilişki şikeyet etsende faydası yok sonradan ögrendim bi kac kişiyi daha carpmıs. e salakmısın neden veriyorsun iki günlük adama kartını dediğiinizi duyar gibiyim. İnsanlık işte herkesi kendimiz gibi sanıyoruz cocuguna bişeyler alcaktı sözde.
    Allah ayagına dolasın insallah. benim o zamanlardaki şirkette bir aylık maasımdı. Şimdi toparlamaya calışıyorum.
    Diyecegım o ki bu bana bi ders oldu hazırlıgın basından beri borcunu ödemekten kurtulamadıgım soyguncu bütün kredi kartlarımı kapadım artık kullanmıyorum. Param varsa alırım yoksa otururum kafasındayım.
    Size demem o ki kardeşlerim belki ben kimine göre ucuz yırttım kimine göre fazla kacırmısım ama cevremde daha fazla borc verip alamayan gördüm. Bundan sonrası için konusayım artık kimseye sadece 2 3 kişi dısında 1 liram cıkmayacak. yasım genc o borcu 2 ayda kapatırım ama o ınsanlar o karaktersizlikle geziyor bugun bana yarın baskasına. siz siz olun emeginizin karsılıgını vermeyin kimselere.

    Hadi eyvallah.







  • Ah şu merhametimiz ah başımıza neler aciyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun dostum, helal kazanılmış para ummadığın yerden çıkar gelir, zaten Param param diye yanmadiginin farkındayım.

    Bu borç islerinde prensibimdir kim olursa olsun farketmez, benden borç istendiğinde vereceğim borcu geri almadigimda sıkıntıya gireceksem asla borç vermem ama sıkıntıya girmeyeceksem asla geri almam, zaten büyük miktarları asla borç al ver yapmam, Allah C.C. kimseyi dusurmesin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.