Şimdi Ara

Borderlands 3 (2019) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konu editlendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Ekim 2019; 11:51:57 >
  • İlk iki oyunu orijinal olarak alıp bitirdim. Bunu da deneme amaçlı yükledim ve neredeyse hiçbir fark göremedim. Neredeyse diyorum çünkü ciddi bir fark tespit ettim. Farkın sebebi benim yaşlanmış ya da kazma olmam da olabilir. Yapay zeka adamın anasını ağlatıyor. Zaman zaman çok salakça davransalar da çoğu zaman sizi arkadan sarmaya ve kalabalık olarak sıkıştırmaya çalışıyorlar. Yıllardır bir fps oyununda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. RDR2'nin çıkmasına hepi topu 2 gün kaldı. Beni o zamana kadar idare etse yeter sonra büyük ihtimale sileceğim.
  • Bugün yeni açık keşvedildi epicstore da oyunu alan kişinin hesabından oyunu indirip kendi hesabınıza geçerseniz oyunu oynayabiliyormuşsunuz yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de listelendi:
    https://store.steampowered.com/app/397540/

    Fiyatı 309 TL, indirimli ön sipariş fiyatı %50 154,5 TL
  • Selam

    Beyler yan gorevlere fast travel yapamiyorum hiç. 15 lvl oldum hala ana gorevler yapiyorum. 17 18 lik itemler dusuyor hep. Onlari da kullanamiyorum :D . Yani hep levelimden yuksek itemler dusuruyorum. Siz nasil yapiyorsunuz? Kasaya atip sonra o levele ulasinca gidip aliyorum da amelelik yapiyoruz bedavaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çapraz plaform özelliği geldi mi ps4 pc ile birlikte oynayabiliyor mu
  • rampy kullanıcısına yanıt
    Oynanmıyor diye biliyorum tam emin olmamakla beraber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birlikte oynamak isteyen olursa tekar oynamayı düşünüyorum isteyen yazsın lütfen

    edit:oyunu epic üzerinden oynuyorum bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buralara da bi geldik -- 15 Ağustos 2020; 10:19:57 >
  • Oyunda 44 saati geride bıraktım.Henüz bitmedi ama bence seride ki en iyi oynanışa sahip oyun olmuş.1 ve 2.oyunda ki o hantallık gitmiş daha akıcı bir deneyim gelmiş.Hikaye olarak beklentim yoktu zaten.Mekan tasarımları çok hoşuma gitti.

  • Epic verince kütüphaneye ekledim de, r9 270x oynatır mı ki? boyutu da çok büyük.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Medium ayarlarda 30-40 fps arası oynatır bence. Tabi bazı ince ayarları da kapatarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Deneyeceğim harddiskte yer açabilirsem. Teşekkürler.


    Low ile bile kafi bu arada bana. Grafikler zaten cellshade.

  • coop oynamak isteyen pm..

  • Merhabalar yetenek puanlarını nasıl sıfırlayabilirim. ?

  • 2 sayfa mı  

  • Hayret bir borderlands ana oyununun 2 sayfa konuşulması beni de şaşırttı.


    İlk 4 dlc'li paketi almıştım. Oyunu çoğu yan görevlerin %80-90'ı yaparak bitirdim. Şu an 55 saat yazıyor epicte. Sıra ilk dlc'lere geldi. Oyun hakkında söyleyeceğim birkaç şey:



    -Eğer siz de benim gibi borderlands 1 ve 2'yi yan görevler dlc'lerin çoğu dahil oynadıysanız, siz siz olun benim gibi almışken bir üst paketi alayım demeyin, önce standart versiyonu alın deneyin derim. Oyunun hikayesi, kurgusu, sonu, bir önceki oyunlarla bağlantısı vs hepsi düşünüldüğünde bence yeterli ve güzel. Ancak oynanışta çok bir değişiklik olmadıgı için artık borderlandsa doymuşum.



    -Yan görevler dahil oynamayı tercih ettiğim için, oyunun ana görevleri tavsiye edilen zorluk seviyesi ile paralel gittim. Böyle olunca özellikle oyunun son çeyreği çok kolaylaştı. Oyunda artık silahlar vs bilgili olunca da iyi silahları kullandım bu da kolaylaştırdı. Boss savaşları çok kolay oldu genel olarak sonlarda. Oyunun sonunu aşırı kolay bitirdim. Yani yan görevleri yaparak oynayan için zorluk seviyesinde bir sıkıntı var bence el atılmalıydı.



    -Yan görevleri yaparak oynayacaksanız, araç kullanılabilen haritaların dışındaki haritalarda aldıgınız yan görevleri sonraya saklamayın ulaşım olarak dönüp yapması amelelik olabiliyor.



    -Oyunun mizahı bazen baya iyi. Keşke türkçe altyazı da olsaydı, takibi hem daha kolay olurdu hem de yüzde yüz anlardık. Ayrıca, mizah ve hikaye olarak tales from the borderlands oyunu bundan çok daha efsaneydi. Onu şiddatle tavsiye ederim.



    -Bu oyuna benzer ama daha küçük çaplı Rage 2 bitirdim yakın zamanda. O oyunun vuruş hissi bundan daha başarılı ama bunun da fena değil. Ayrıca o oyunda yan etkinlikle uçan taşıt açıp haritayı dolaşması, yan etkinlikleri gezmesi daha teşvik edici olmuştu. Bunun harita dizaynı daha farklı ama yapısı değiştirilip acaba benzer bi sistem yapılsa nasıl olurdu, baya far cry'a bağlar mıydı bilemedim.



    -FL4K karakteri ile oynayıp bitirdim. Yanındaki kurt evcil hayvanın tank gibi oluyor. Önden gidiyor düşmanları çekiyor, kolay kolay ölmüyor da. Arkadan sniper vs support yaparak keyifle oynadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtemelen -- 4 Nisan 2023; 11:34:16 >




  • Co-op oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.


    Oyunun hayranı olarak epicde +200 saat üzeri oynadıktan sonra steamde full paketi aldım ve oynuyorum. Bir de steamde full bitirmek istedim.


    https://steamcommunity.com/user/cdrj-tjvc/RFJPRRGG/



    steamcommunity.com
    Steam Community :: ☮-Sanji-☮
    https://steamcommunity.com/id/Sanji-Kuro-Ashi
  • Sonunda film uyarlaması yapılıyor. Yakın zamanda vizyona girecek. Oyunun bir aşığı olarak fragman çok hoşuma gitti.



    Borderlandsyoutube
    Ever wonder what it’s like to have your face melted off? #BorderlandsMovie #ChaosLovesCompany Borderlands – Coming Soon! Starring Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Edgar Ramírez, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Gina Gershon, and Jamie Lee Curtis. Lilith (Blanchett), an infamous bounty hunter with a mysterious past, reluctantly returns to her home, Pandora, the most chaotic planet in the galaxy. Her mission is to find the missing daughter of Atlas (Ramírez), the universe’s most powerful S.O.B. Lilith forms an unexpected alliance with a ragtag team of misfits – Roland (Hart), a seasoned mercenary on a mission; Tiny Tina (Greenblatt), a feral pre-teen demolitionist; Krieg (Munteanu), Tina’s musclebound protector; Tannis (Curtis), the oddball scientist who’s seen it all; and Claptrap (Black), a wiseass robot. Together, these unlikely heroes must battle an alien species and dangerous bandits to uncover one of Pandora’s most explosive secrets. The fate of the universe could be in their hands – but they’ll be fighting for something more: each other. Based on one of the best-selling videogame franchises of all time, welcome to BORDERLANDS. -------------------------------------------- FOLLOW BORDERLANDS -------------------------------------------- TikTok: https://www.tiktok.com/@borderlands X: https://twitter.com/Borderlands Facebook: https://www.facebook.com/borderlandsgame Instagram: https://www.instagram.com/borderlands/
    https://www.youtube.com/watch?v=kgj7xBc3n-0
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.