Şimdi Ara

Borderlands 3 Edition Farkları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Borderlands serisinin sıkı takipçisiyim. Daha önceki 3 oyunu da dlc'leriyle birlikte %100'e yakın bitirdim. Zamansızlıktan Borderlands 3'e girmek ancak şimdi nasip oldu. Oyunu alacağım ancak deluxe, super deluxe, next level ve ultimate editionlar arasında ne farklar olduğunu bulamadım. Bilen biri açıklayabilirse çok sevinirim. Almak istediğim versiyonda base oyun ve çıkmış/çıkacak tüm hikaye dlc'lerinin olmasını istiyorum, kozmetik vs. için boşa para vermek istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.




  • Borderlands serisi sevdiğim ve oynadığım bir seri fakat Borderlans 3 te uyguladıkları dlc politikası nedeniyle son dönemde epey eleştirildiler.Oyunun önceden Season Pass içeren sürümüne ek olarak birde Season Pass 2 çıkardılar ve bunu oyunu tüm sürümleriyle alan kişilerin oyununa dahil etmeyip ayrı olarak satın almaya zorladılar.Durum böyle oluncada oyuncular haklı olarak eleştirdi.


    Oyunun sürümlerine gelince Season Pass 2 ile birlikte getirdikleri Ultimate sürümünde bu zamana kadar çıkmış tüm ek paketler ve içerikler ana oyunla birlikte bulunuyor.Super Deluxe sürümünde ise ana oyuna ek olarak ilk Season Pass içerikleri bulunuyor.Her ne kadar Borderlans ek paketleriyle birlikte oynanması gereken bir oyun olsada özellikle Season Pass 2,designer's cut gibi ekstra ödemeye zorlayan içerikler nedeniyle ilk kez borderlans oyunlarından ek paketleri tercih etmedim. 


    Oyunun tüm içeriğine sahip olan sürümünü tercih ediyorsanız Ultimate sürümünü almanız gerekiyor. 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten season pass 2 olayı dümdüz dolandırıcılık olmuş. Teşekkürler bi gözden geçiricem ultimate almaya değer mi diye.
  • Ana oyunun içerisinde olması gereken içerikleri böyle dlc ile satmak kadar itici bir durum yok çatır çatır korsan oynayacağım bu oyunu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 3 Ocak 2021; 4:43:17 >
  • Hocam genelde bütün oyunlarda deluxe sadece bir miktar skin filan verir, deluxe'dan sonraki paket işlevsel bir dlc verir, hikaye dlc'si gibi. Ultimate edition yine skin filan verir. Yani en iyisi genelde next level dediğin dlc.

  • Cevaplarınız için teşekkürler, açıkçası beni de biraz soğuttu belki ben de korsan oynayabilirim. 2 dlc oynayacağım diye kozmetik vs.'ye bi ton para vermek istemiyorum. DH nasıl işliyor bilmiyorum ama konu kitlenebilir eğer gerekiyorsa.

  • Kırın geçin böyle üçkağıtçıları. Hail Empress.


    Dirt Rally 2 de B3 de pisliğin sınırlarını zorladılar. DR 2 de aynısını yaptı Deluxe alanlara yeni DLC'leri vermedi. B3'ü tam parayla satın alacakken bu pisliklerini gördüm, beş kuruş kazanamadılar benden. O parayı Empress'e göndermek gerek. Keyifleri bilir :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ocak 2021; 13:6:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.