Şimdi Ara

BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
6
Favori
21.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lvl19 amarayım ama char bana çok ezik geliyor özellikle bosslar karşısında flak mı olsaydım ne dersiniz? Amara için en iyi skiller hangileri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kez Borderlands serisinden bir oyunu oynuyorsanız Amara(Siren) yanlış bir seçim olmuş. Kullanması zor bir karakterdir. FL4K daha iyi bir seçim olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sine-FİL

    Hocam ilk kez Borderlands serisinden bir oyunu oynuyorsanız Amara(Siren) yanlış bir seçim olmuş. Kullanması zor bir karakterdir. FL4K daha iyi bir seçim olurdu.
    Pre Squel ve Master Effects oynamıştım. Karakteri oynamak zor değil ama karakter bayağı ezik. Skill ağacını yanlış yaptım sanırım 0 lama yok galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Hayır sıfırlayabilirsiniz. Gemide karakterimizi "costumize" yaptığımız yerden "respec" seçeneğiyle skill ağacını sıfırlayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Hayır sıfırlayabilirsiniz. Gemide karakterimizi "costumize" yaptığımız yerden "respec" seçeneğiyle skill ağacını sıfırlayabilirsiniz.
    Hocam karakteri sıfırladım ve healing kısmına ağırlık verdim daha dengeli oldu. Youtube videoları var videolarda benim yendiğim bu topaç gibi bir boss vardı onun en iyi silahlardan birisini düşürdüğünü gösteriyordu ama silah 46 lvl. Ben boss'u yendiğimde böyle bir silah vermedi acaba sonradan onu tekrar yenmemiz mi gerkecek yoksa sonradan tekrar gidip yoklamak mı lazım?
  • Epic games te season pass 250 tl ye düşmüş almayı düşünüyorum ne dersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 15 Mayıs 2020; 0:24:23 >
  • Oyunu uzun süre oynamış arkadaşlara sorum var, season pass almaya değer mi sizce fiyatı neredeyse bir oyun parası çünkü
  • arkadaşlar croos platform özelliği var mı ps4 pc birlikte oynayabilir mi
  • Bizim arkadaş Sezon Pass aldı. İlk dlc ortalama ikincisi ise oldukça iyiymiş. Almayı bende düşünüyordum, şuan elimde çok oyun olduğu için erteledim. Bir tane daha dlc çıkıcak, eğer ortak alıcaksanız fiyatı uygun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borderlands 3 Hikaye DLC'si ‘Bounty of Blood: A Fistful of Redemption’ 25 Haziran'da Çıkacak

    BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU]

    Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3 için ‘Bounty of Blood: A Fistful of Redemption’ adlı üçüncü hikaye indirilebilir içeriğinin 25 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu. Season Pass ve Super Deluxe Edition'a dahil olacak.

    İndirilebilir içerik vahşi batı temalı yeni bir ortam ve Rose ile Juno gibi yeni karakterlerle tanışma fırsatı sunacak. Oyuncular The Devil Riders adındaki tehlikeli ve ölümcül bir çetenin sonunu getirmek için Gehenna gezegeninde zorlu bir göreve çıkacak. JetBeast adında yeni bir hoverbike, yeni görevler ve çok sayıda loot ile yeni silahlar oyuncuları bekliyor olacak.

    Ayrıca 4 Haziran'da ücretsiz içerik güncellemesi ‘Takedown at the Guardian Breach’ yayınlanacak. Bu güncelleme ile gizemli bir Guardian sinyalinin kaynağının yerini tespit etmek için Minos Prime gezegenini ziyaret edeceksiniz ve gezegene vardığınızda kendinizi etrafınız kuşatılmış bir şekilde bulacaksınız. Yeni düşmanlar, mini boss, son boss, düşük yer çekimli platform bölümleri ve çevre bulmacaları içerecek. Ödüller arasında silahlar, teçhizat ve toplanabilir kozmetikler yer alıyor.

    Borderlands 3 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store & Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

    Bounty of Blood: A Fistful of Redemption ekran görüntüleri:


    BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU] BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU]

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_3_Hikaye_DLCsi_Bounty_of_Blood_A_Fistful_of_Redemption_25_Haziranda_Cikacak-101739.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Ağustos 2020; 10:21:29 >




  • Arkadaşlar oyuna girerken karakterin olduğu bölümdeyken ortam birden kararıyor ve oyun içerisindede o kadar karanlık ki düşmanları yolu vs zor görüyorum bu sorun bende mi oyundan ayar falan mı yapmak gerek? oyundan soğudum resmen.
  • Oyuna dün başladım. Tam benlikmiş. FPS, bol loot, fantastik derecede ilginç silahlar, protest göndermeler, mükemmel vuruş hissi, karakter geliştirme çeşitliliği. Bu oyun forumda neden göz ardı edilmiş anlayamadım. Müthiş keyifli bir oyun. Benim bebek bir an önce uykuya geçsin de oynayayım diye gözünün içine bakıyorum vallaha.
  • pc-ps4 çapraz platform oynanabiliyor mu arkadaşlar ?
  • Borderlands 3 - 15 Minutes of Bounty of Blood Gameplay

  • Son DLC harika duruyor. Super Deluxe almaya karar verdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bugün itibariyle bitirdim. borderlands serisini ilk kez oynuyorum. çok beğendim. Oyunu almayı düşünüp karasız kalan arkadaşlar için buraya not düşeyim.
  • Birlikte oynamak isteyen varsa oynayabiliriz. Takedownlar felan zevkli olabilir buildler içinde yardımlaşırız.
  • Borderlands 3'ün Son DLC'si Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck Duyuruldu

    BORDERLANDS 3 [PS4 ANA KONU]

    Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün dördüncü ve aynı zamanda son indirilebilir içeriği olan Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck'ı tanıttı.

    10 Eylül'de çıkışını gerçekleştirecek. Season Pass'e dahil olacak veya tek olarak satın alınabilecek. Oynamak için ana oyun gerekli.

    Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck indirilebilir içeriğinde Patricia Tannis, çılgın psikopatları bu kadar kana susamış yapan şeyin ne olduğunu bulmaya çalışır ve cevabın Borderlands 2'den tanıdığımız Krieg'de saklı olduğunu keşfeder. Yeni hikaye görevleri, mekanlar, silahlar, ekipmanlar ve kozmetikler içerecek bu macerada oyuncular Krieg'in zihnine yolculuğa çıkacak.

    Aynı gün bir de ücretsiz güncelleme yayınlanacak ve bu güncellemeyle oyunun seviye sınırı 65 yükseltilecek.

    Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck duyuru fragmanı:




    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_3un_Son_DLCsi_Psycho_Krieg_and_the_Fantastic_Fustercluck_Duyuruldu-104085.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Ağustos 2020; 11:34:59 >




  • Borderlands 3 - Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck Çıkış Fragmanı | PS4

  • Bu oyun patladı mı? Niye ilgi görmüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.