Şimdi Ara

Borderline eski sevgili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tedavisi var. Psikoterapi almalı. Uzun bir süreç olmakla birlikte kişiye göre değişir
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    1 yıl boyunca çaba verdim hocam zaten ben. En son 'bu kızla çıkmadan ben daha mutluydum, o halde neden hala bu kızın dengesizliklerine katlanıyorum' diye düşündüm ve bitirdim. Tabi ben bitirirken 'sen iğrenç bir insansın, gereksizsin, hayatımda gördüğüm en yalancı insansın(kafasında yalan olarak tanımladığı şeylerin doğru asla inandıramazdım doğru olduğuna), sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum' diyordu. Bunları söyleyen kız başlarda bana aşırı değer veren, ben olmadan yaşamayacağını söyleyen bir kızdı. Ayrıldım ben de, ayrılırken de küfür etti. 'Zaten seni ben istemiyorum, sen kendin duruyorsun, s*ktir git a*k' gibi şeyler söyledi. Üzülmüştüm 1 yıllık ilişkimizin bu şekilde bittiğine ama sorunluydu işte.

    Şimdi yeniden dönmemi istiyor. Değiştim diyor ama o hep öyle söylüyordu. İnsan üzülüyor, normal biri olsa başının çaresine bakar dersiniz de bu kız saçma sapan şeyler yapabilme potansiyeli olan bir kız. Yine rahatsızlığı ile alakalı. Ama ben varken de yapabilir değil mi, üstelik beni de hasta eder öyle değil mi hocam?




  • dreanland kullanıcısına yanıt
    Hocam, eski kız arkadaşınızı gerekli eğitimi almış profesyonellere götürseniz bile normalleşme ihtimali çok düşük. Davranış (kişilik) bozukluğu olan birinin tedavisi yok gibi birşey. Psikolojik, depresif vs.. şeyler tedaviye daha çok yanıt verebilir ama bu tür insanlar (sizin ve benim eski kız arkadaşlarımız) oldukça spesifik durumdalar. Benim tavsiyem uzak durmanız, ona yardım etme ihtimaliniz çok çok düşük olduğu gibi, sizin her açıdan kendi durumunuzu da kötüye ilerletmesi olası bir durum. Tabi karar sizin. Benim söylediklerim tecrübelerime dayalı, kendimce yüksek olasılıklı ihtimaller. İnşAllah her ikiniz de, hem kendi hem de diğer insanlar açısından iyi olacak şekilde çözersiniz içinde olduğunuz olayı.
  • Up
  • dreanland kullanıcısına yanıt
    Eski erkek arkadaşım böyleydi

    İnan hic bi caba bi sonuc vermiyor mental sağlığım çöktü gitti
    Uzak dur engelle
    Sana ulasabilecegi her alanda onu uzaklaştır
    Manipüle etme yetenekleri aşırı iyi ,bi şekilde affedersin ayni cikmaza geri dönersin
    Uzak dur
  • Neycalanateist N kullanıcısına yanıt
    Gaymisiniz hocam
  • 4 yıl geç kaldım ama her şeyden olur borderlinedan olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.