Şimdi Ara

Borsa takibi için dvi-i monitör ihtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Borsa takibi ve günlük kullanım (office vb.)için monitöre seçiminde yardımınıza ihtiyacım var.

    Ekran kartım resimde görüleceği üzere calibre gtx260 eski bir ekran kartı ama artık oyun oynamadığım için işimi görmekte. 2 ad. DVI-I çıkışı bulunmakta

    https://www.google.com/search?q=calibre+gtx+260&rlz=1C1RLNS_trTR766TR766&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj72oq-h43jAhXqxaYKHXbfCIUQ_AUIESgC&biw=1920&bih=937#imgrc=zkIYudwYMQw67M:

    Kullandığım ekranım philips brilliance 190P modeliydi yaklaşık 14-15 yıl hiç şikayetim olmadan kullandım. Bozulunca servis çağırdım 550 masraf çıkarınca yeni monitör arayışına girdim.

    Borsa takibi yaptığım ve grafik çalıştığım için monitör neredeyse bütün gün açık kalmakta haliyle hiç göz yormayan ve gerçekçi renkler sunan bir model olmalı ekran kartımla DVI-I bağlanmak isterim. 27" olursa hiç fena olmaz. Birde kulaklık çıkışı olursa mp3 arşivimden de yararlanmak isterim imkanı varsa.

    Ayırabileceğim bütçe 1000-1500 arası

    Desteğinizi bekliyorum. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.







  • hocam ciddi ciddi güzel bi dvi girişli ips monitör bulamadım hep hdmi display port koyuyuolar artık ama DVI girişinden bağlanan monitörde jak çıkışını kullanamazsınız bunun için hdmi dan bağlamanız gerek bunu belirteyim dedim hem 27 inch deneyimlemiş kişiler sana daha iyi yardımcı olur mağazadan bakmanız da çok iyi olur.
  • eklemeyi unuttum bu arada o ekran kartına monitör bulamazsınız yeni fark ettim çünkü sizin dvı girişi ilk çıkanlardan şu an kullanılan zaten baya nadir kullanılıyor dual link yani onu da bi kontrol edin muhtemelen ekran kartınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız.
  • Monitör
    Dönüştürücü


    en ucuza halletme şeklinde düşündüm

    +IPS
    +Mavi ışık filtresi
    +Titreşim engelleme
    +Anti-Glare

    @baykil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errorinside -- 3 Temmuz 2019; 13:10:33 >




  • DVI to HDMI kablo alacaksın.

    Monitör olarak tavsiyem LG 29UM68-P iki aydır kullanıyorum, harika bir monitör. Senin grafik kartın bu ekranın çözünürlüğünü destekliyor.

    https://www.hepsiburada.com/lg-29um68-p-29-5ms-hdmi-display-full-hd-ultra-wide-ips-monitor-p-BD805407
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    ben de bu modelin bir küçüğünü önermek için konuya gelmiştim.
    LG 25UM58-P

    bi ara 700 liraya filan vardı ama malum piyasa şartları. uzun exceller, ses veya video edit gibi şeylerle uğraşanlar için birebir. benim attığımın yüksekliği normal monitör gibi. ama en boy olarak işinizi görecek ve fiyatları uygun olan monitörler bunlar. alıntıladığım kişinin verdiği ürün ve benim verdiğim ürün gibi bir şey işinizi görür.

    eksi yanı istediğiniz çıkışın olmaması.onu da ucuz bir adaptör ile yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.