Şimdi Ara

Borsada robot kullanıyor musunuz? Robotunuz olsa kullanır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bir süredir borsayla ilgiliyim. Kripto, borsa, altın/gümüş fark etmez trade ettiğiniz her ne varsa biliyorsunuz ki işin psikolojik boyutu bambaşka oluyor. Yani siz bir karar veriyorsunuz al yada sat, fakat ardından nerede satmalıyım, tekrar almalı mıyım, ne zaman almalıyım gibi bir çok soruyla zihniniz bulanıyor. Hayat enerjiniz düşüyor belki de. Bu sebeple hem psikolojik kararların etkisinden uzak kalma hem de kafanın rahatlığı açısından robot kullanımlarını mantıklı buluyorum ben. Daha doğrusu indikatörlere göre alım/satım yapmakta diyebiliriz.


    Burada uzun uzun indikatörlerden bahsetmek istemiyorum ancak ilgilenenler bilir zaten, basitçe MOST/OTT gibi indikatörlerden oluşan bir robotunuz olsa ve belirlediğiniz 50-60 hisseyi her an tarasa ve ardından size al/sat sinyali üretse, bunu kullanır mısınız? Aklınızda daha da canlanması açısından bir örnek bırakıyorum aşağıya,


    Borsada robot kullanıyor musunuz? Robotunuz olsa kullanır mısınız?


    Burada her yarım saatte bir üretilen al yada sat sinyalleriniz görüyoruz. En solda kapattığım bölümde hisse senetleri yer alıyor. İlgili hisse senedine ait most/ott gibi indikatörler baz alınarak üretilen al/sat sinyali görünüyor. Bir telegram botu olsa ve size her yarım saatte bir yukarıdaki gibi bir bilgi verse, bunu kullanır mısınız?


    Borsada robot kullanıyor musunuz? Robotunuz olsa kullanır mısınız?


    Sadece fikrinizi merak ediyorum. Teşekkürler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.