Şimdi Ara

Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.592
Cevap
22
Favori
330.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fenerliyim, Allah zaten belamı vermiş. Bir de Avrupa'da Dortmund'a sempati besliyor olsaydım sanırım bugün kafamı duvarlara vura vura kırmıştım. Neyse Dortmund da elbet bir gün güneşli bir güne uyanacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 27 Mayıs 2023; 23:16:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

    Mainz'da bir sıkıntı yok.Bunların genel oyunu bu zaten.Maç son maç ve gündem olduğu için malum oyuncuları prim yapalım diye böyle oynadı.Köln'de baya baskılı oynamış.


    Maçı izlemedin galiba ben birde staddan izledim canlı oynana oyun oyuncu seçimleri saçmalıklar gırlaydı.Oyuncular isteksiz gibiydi.


    Maça sonradan giren oyuncularla oda dakka 70 de hareketlenme oldu.Sonrası ortada işte.Baştan sona saçmalık kombineyide yaktım bir dahada maçına gitmem.Keşke şu duruma hiç gelmeyip normal ikinci bitirselerdi.Yazık onca gelene dışarı filan mahşer kalabalığı vardı.Bu takım kesin dağılır bu sezon.Seneyede travmayı atlatamaz çok kötü bitirir

  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    futbol kulüpleri için bu şarkıyı sürekli söyleyip durmak bana saçma geliyo. futbol bir tempo ve gaza gelme oyunu. sahaya çıkan oyuncunun coşku ile çıkması gerekiyor. taraftar duygulanmaya ve kısık sesle şarkı mırıldanmaya değil, coşku ile heyecan duymaya ve avazları geldiğince bağırmaya geliyorlar stada.

    LVP maçını açıyorum, oyuncular sahaya çıkarken matem havası gibi bu şarkıyı çalıyolar. heyecanı arttırmaları gereken yerde ölü evi gibi dingin ve duygusal hava yaratıyolar. zamanında bu şarkıyı kim LVP'nin başına musallat ettiyse büyük hata yapmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dortmund 0 - 4 Bayern

    Haaland varken büyük maçlarda Haaland goller atıyodu. gerekirse uzaktan vuruyodu atıyodu. yenildikleri maçlarda bile ezilmiyolardı skor olarak. tabii ki takımın genelinde bi kalite kaybı olabilir ama yine de Haaland'ın yokluğu baya aranıyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terzic'in soyunma odasını tamamen kaybettiği biliniyor. Tercih ettiği futboldan hoşnut olmayan birçok isim var. Zirveden erken koptu, kupadan elendi, oyunculardan verim alamıyor. CL'de çok zor bir gruptan çıkması onu şu an görevde tutuyor.

    Takıma çok sayıda transfer lazım. Pinti yönetim yine ucuz malı tercih ederek takımı ateşe attı. Haaland, Sancho, Bellingham gibi isimlerden sonra Malen, Sabitzer, Haller gibi isimler vasatı aşamadı. Watzke'ye olan sabır iyice tükendi. Büyük bir devrim şart takım için.

    Bu akşam çıkan haberlere göre Nuri Şahin Antalyaspor'dan ayrılıp Terzic'in yardımcılığına getirilecek. Soyunma odası ile ilişkiyi kazanmak için iyi bir formül. Fakat Nuri projesi sadece bundan ibaret değil gibi. Pro lisansını aldıktan sonra gelecek sezon takım Nuri'ye emanet edilmek isteniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dortmund her ne kadar ligde yarıştan kopsa da Şl 'de bir şekilde ilerleyebileceğini gösteriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligden komple koptuk ilk 4'ü alırsak duacı olacağız, CL'de çeyrek finale çıktık rakip Atletico. Rövanşı içerde oynayacağız. Elersek rakip Barcelona-PSG galiba.

    Arsenal-Bayern / City-Real eşleşmelerini diğer tarafa itmek baya iyi oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligi tamamen kaybetmek üzereyiz. İlk 4 de riske girdi. Deplasman grafiği kötü olan Atletico salı günü Dortmund’a geliyor. 2-1 kötü skor değil ama keşke ilk 30 dakikayı çöpe atmasaydık. Atletico’ya karşı gol dezavantajı ile oynamak çok zor olacak. Fizik üstünlükleri, oyun disiplinleri ve oyun planları bize fazla geldi. Ama eski prime Atletico değiller. Defoları var. Tüm oyuncuların hatasız ve tam konsantre olması şart. Schlotterbeck ilk maç berbattı. Füllkrug gole hasret kaldı. Hummels’in vücudu üst üste 90’ar dakikaları kaldıramıyor. Emre Can güven veren bir 6 değil. Sezon başı Ajax’tan Edson Alvarez kapımızdan dönerken de kabahat Terzic’teydi. Rotasyonu da oturtamadı ki kadro gerçekten vasat ve kilitlenen oyunlar hep belli isimlere bakıyor. Oyun olarak da güçlü değilken birden fazla jokerimiz olması işimize yarardı ama Terzic hepsini köreltmeye kararlı.

    Moukoko, Almanya’nın en potansiyelli forveti. Bynoe-Gittens yine en dribbling gücü en yüksek isim. Duranville tam bir game changer adayı. Üçüne verilen süre çok çok az. Millet bunlar gibi topçuları Güney Amerika’dan bulup getiriyor oynatıyor biz elimizdekileri harcıyoruz. Sırf bu sene Liverpool Bradley’i, Manchester Utd Mainooo’yu, Barcelona Cubarsi’yi, Bayern ise Pavlovic’i kazandı. Biz ise bu saydıklarımı kazanmak bir kenara kaybetmeyi kabullenmiş durumdayız. Moukoko ayrılmak istiyor misal.

    Sven Mislintat kulübe geri dönecek yüksek ihtimalle. Watzke ayrılacak. Terzic’in durumu net değil. CL’de bir şeyler yaparsa kimse gönderemez onu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 12 Nisan 2024; 16:20:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sezonun en konsantre maçını oynayarak, epik bir akşamın sonunda Atletico'yu 4 golle uğurladık. Brandt, Sabi, Schlotti harikalardı. Yarı finaldeyiz. Rakip PSG.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o degil de Dortmund ve PSGden birinin final oynayacak olmasi bir dramdir. Mbappe sahada yok, 10 kisi oynadik 2 macta da, hocamiz ilk macta kötü batirmis, Leeyi kanatta oyunu genisletsin diye oynatiyor sirf, Asensio Mbappenin arkasinda falan.


    Barcola, Dembele ve Vitinha elerse Dortmundu eler, yoksa Dortmund bizi eleyip final oynar gibime geliyor.

  • tarih tekerrür etti, 2018 'de grup maçlarında Atletico 'dan deplasmanda yine 2 gol yiyip evinde 4 gol atmıştı Dortmund.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.