Şimdi Ara

Boşanma Avukatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boşanma Avukatı

    Evlilik ve boşanma, diğer hukuki ilişkilerden, örneğin ticari sözleşmelerden çok farklıdır. Bir avukatın mesleki tecrübesi, kalitesi ve hukuk bilgisinin önemi her hukuk alanında aynı önemde olsa da, boşanma avukatında diğer hukuk alanlarında aranandan başkaca özellikler aranır.


    Boşanma Avukatı



    Boşanma avukatı tüm diğer özellikler ile birlikte dürüst, profesyonel, ulaşılabilir, soğukkanlı ve güvenilir olmalıdır. Nitekim boşanma, kişinin hayatındaki en önemli, bir, belki iki kere yaşanabilecek olaylardandır.

    2021 yılında Türkiye’de 174.085 boşanma gerçekleşmiş, 165.937 çocuğun velayeti karara bağlanmıştır. Aile birliğinin düzeni içerisinde yaşamaktayken 2021 yılında velayeti karara bağlanan çocukların %76’sı anneleri ile yaşamaya, %24’ü babalarıyla yaşamaya başlamıştır. Dolayısıyla sadece 2021 yılı içerisinde 514.107 kişinin hayatı boşanma sebebiyle tamamıyla değişmiştir.


    Evlilikte verilen mücadele, eşler arasındaki tartışmalar ve müzakereler ardından boşanma kararına varan süreç kişiyi yormuşken, akabinde gündeme gelecek hukuki ve finansal meseleler ile ilgili çıkabilecek zorlukların göğüslenebilmesi için en iyi boşanma avukatı ile yola çıkılması hayati bir meseledir.

    Müvekkilin duymak istediğini değil, hukuki değerlendirmesini tüm doğruluğuyla aktaracak dürüstlükte, her zaman nazik ve saygılı olacak profesyonellikte, telefonlara veya eposta mesajlarına her zaman cevap verecek ulaşılabilirlikte, boşanma süreci boyunca yaşanabilecek gergin olaylar karşısında atik davranabilecek kadar hazırcevap, sakin, soğukkanlı ve her anlamda güvenilebilecek iyi bir boşanma avukatı ile insan hayatında en önemli olaylarından biri olan boşanma çok daha yumuşak bir geçişle atlatılabilir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.