Şimdi Ara

bosch beyaz eşya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba;

    BOSCH KDN49A04NE BUZDOLABI

    BOSCH sms58m92eu BULAŞIK MAKİNESİ

    BOSCH WAS20763TR ÇAMAŞIR MAKİNESİ


    bu modeller hakkında fikriniz nedir, yerlerine tavsiye edeceğiniz farklı cihazlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum , teşşekkürler.

    fırın tavsiyesi olursa sevinirim.



  • bulaşık ve çamaşır makinesi beğenilen ve tavsiye edilen modellerden. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ama bosch-siemens-profilo buzdolapları önerilmiyor. önerilen buzdolapları sharp-samsung ve lg. boschun kombileri ve yazdığınız modeli inceledim. aslında iç dizayn olarak yazdığınız buzdolabı hepsinden iyi. neden derseniz sharp-lg ve samsungun sebzelikleri çok küçük. şu an kullandığım 300 küsür litrelik zanussi dolabımın sebzelikleri bunlarınkinden daha büyük. pazar masrafını yerleştirmek için hesap kitap yapmanız lazım. lg nin raf araları çok dar,ayrıca sebzeliğin üstünde birşey yerleştirip almanın çok zor olacağı dar,kapalı bir bölme var.lg nin buzluğunun da rakibi yok ama. hacim olarak geniş buzdolapları üretmişler ama sebzelikler ve raflar hemen caydırıyor. ve bir de gereksiz gösteriş bölmeleri. ben buzdolaplarında kullanışlılıktan öte gösterişe çalıştıklarını düşünüyorum artık üreticilerin. inanın çok kaliteli de olsalar,tamamen türk tüketicisine hitap eden dolap yok piyasada. mesela sharpında buz matik bölmesi buzluğun 3te birini kaplamış. bir avuç buz için litrelerce hacim israf. kaç kere buzla işimiz oluyor. yeni tayin yerimize giderken eşyaları bırakıp yenisini alacaktık ama beyaz eşyayı erteledik. tek umudumuz yeni modellerin çıkması.
    fırın olarak eğer mini-midi alacaksanız, bosch-siemens-profilo dan her kullanan memnun,bir tane şikayet okumadım.




  • verdiğin bilgiler için çok teşekkürler , bu üç eşya fiyatına arçelikte aynı özellikteki cihazlar + fırın aynı paraya geldi, arçelik almak konusunda bi sıkıntı olurmu acaba yoksa beyaz eşya şans işimşdir bilemiyorum.
  • arçelik fiyatlarını çok yüksek tutuyor. kesinlikle fiyatını hakeden ürünler değiller,zamanında siemens ve lg ye üretim yaptırıp "ay bizim makineden çok memnunuz" dedirtmeselerdi, bugün satabilecekleri tek şey fırın ve ocak olurdu. çünkü ülke olarak sadece ısıtmada iyiyiz galiba. mesela arçeliğin 2100-2200-2300 model çamaşır makinesini kullanan ve bugünkü kalitesinden bihaber olan kişi hiç düşünmeden yine arçeliğe gider. ama resmen türk markası olarak halkını soyduklarını düşünüyorum. birde bizdeki fiyat yüksekse iyidir anlayışını iyi analiz etmişler. fiyatlar kasıtlı olarak yüksek maliyetten yada kaliteden değil. vestel de aynı şekilde, hepsiburadada bir dolabına baktım vestelin,2600 tl. iyi ve kötü yorumlar yapılmış ve iyi yorumların altındaki hayırlar, olumsuz yorumların altındaki evetler yüksek sayıda tıklanmış.senin etin budun ne ki sharpın maksimum 2250-samsungun 1900,lg nin 2000 tl olduğu bir yerde dolabına 2600tl istiyorsun. inşallah birgün kaliteyi önde tutup güzel ürünler yapmaya başlarlarda bizde hiç araştırma bile yapmadan mağazasına gidip beğendiğimizi alırız.
    çok konuştum özet geçeyim. arçelikle vestelle uğraşma arkadaşım. bulaşık-çamaşır makinesini bosch-siemens-profilo al, buzdolabını da sharp-lg-samsung-electrolux(electrolux kombi olsun çünkü,normal dolapları vestel üretimi) al. fırını arçelik vestel alabilirsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.