Şimdi Ara

Bosch bulaşık makinesi kurulum prosedürü hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bugün Bosch bayisinden bir bulaşık makinesi aldım. Ödeme yaptıktan sonra ürünü çeyizlik için aldığımı evde bir odada duracağını ifade ettim. Daha sonra ise bayi tarafından eğer kurulum yapılmayacaksa 990 tl değerinde ek bir ödeme alınacağını, daha sonra 5 yıl içerisinde ücretsiz kurulum yaptırma hakkımızın olduğu ve garantinin de kurulum yapıldıktan sonra başlayacağı bilgisi tarafıma iletildi. Bu şekilde alacağım ürünü 990 tl fazla vererek almış bulundum. Uzun zamandır beyaz eşya alışverişi yapmıyordum bu uygulamadan haberim yoktu. Genel olarak sormak istediğim şu: bu uygulama uzun zamandan beri yapılıyor mu?




  • Merhaba.
    Bayiiler genelde hemen kurulum yapılacağı zaman dip fiyatlarını söylüyorlar aksi durumda maalesef BSH bu prosedürü hep uyguluyor. Benim tavsiyemse;
    -madem erkenden makinenizi aldınız muhakak ya kurulumunu hemen yaptırın tabii fiziki şartlar uygunsa;
    -ya da cihazınızı kendinizin depolayabileceğiniz bir yere kurulum yaptırmadan teslim alın. Yani cihazınız hiçbir şekilde bayii elinde kalmasın. Daha önce çok yaşayan gördük forumlarda ya da etrafımızda. Bayiiler kapatılınca hiçbir şekilde muhattap bulamıyorsunuz bulsanız bile anlatın derdinizi anlayacak birini bulabilirseniz. Modeller yenileniyor sizin aldığınız seri kalmayabiliyor bu yüzden ya aldığınız seriden saha alt ürün verilebiliyor ya da sizden dengi için fark talep ediyorlar. Yani insiyatif tamamen bayiinin. Markayı bağlayan hiçbir şey yok. Ancak servis gelip kurulumu gerçekleştirir ve sisteme kaydınız düşerse artık muhattapınız marka oluyor. Bunun için tavsiyem makinenizi bayiye bırakmayın. Bir dost tavsiyesi olarakta düşünebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.