Şimdi Ara

Bosch çamaşır makinası uyarısı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
9.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bursa Bosch Servisi

    Gelişen teknolojiyle beraber ev hayatımızda sıkça kullandığımız beyaz eşyalar birçok işimizin kolayca hallolmasını sağlar. Bizim için ev hayatımızda önemli olan beyaz eşyalar uzun süre kullanıldıktan sonra yıpranmaya başlarlar.

    Yıpranmalarını önlemek için ise bakımlarını düzenli olarak yaptırmak yeterli olur. 7/24 saat hizmetiyle en hızlı servis imkanını sunanbursa bosch servisimiz bakım ve onarım işlemlerinizde sizlere en kaliteli hizmeti sunar. Arızalarınızı yerinde tespit ederek sorunun temelini bulmaya çalışan uzman teknisyenlerimiz sayesinde günlük işleriniz de aksamamış olur.

    Beyaz Eşya Bakımı Yaptırmanın Faydaları

    Günlük hayatımızda yoğun olarak kullandığımız beyaz eşyaların yıpranmasını yahut bozulmasını istemeyiz fakat yoğun kullanımlara bağlı olarak bazı sorunlar çıkartabilirler. Bu sorunları önlemek aslında çok basit.
    Uzman teknisyenlerimiz tarafından yapılan bakım işlemi tüm sorunlarınızın eksiksiz çözülmesini sağlayacaktır. Teknisyenlerimiz uzun yıllar boyunca sahada çalışıp tecrübe edinmiş kişilerden oluşur. Bu yüzden bursa bosch servisimize başvuru yaparken kafanızda milyonlarca soru işareti oluşmaz.
    Bakım yaptırmanın pek çok avantajı vardır fakat en önemlisi makinelerinizin kullanım ömrü artacağı için yenilerine para harcamak zorunda kalmazsınız.

    Kullanım ömrü artan beyaz eşyanız ilk alındığı zamanlardaki kadar randımanlı çalışarak sizlerin işlerini kolayca halledilmesine olanak sağlar. Verimli bir şekilde çalışmaya başlayan beyaz eşyanızın tükettiği elektrik azalır ve %40’a varan tasarruf sağlarsınız bu sayede bütçenizden ekstra para çıkmamış olur.

    Beyaz Eşyaları Nasıl Kullanmalıyız?


    Bir evde en çok kullanılan ve sürekli fişte kalmak zorunda kalan tek beyaz eşyası buzdolaplarıdır. Durum böyle olunca da en çok elektriği buzdolapları harcar bu sebeple buzdolaplarını kullanırken dikkat edilmesi gerekilen bazı noktalar vardır.

    Buzdolabına daha yiyecekleri soğumadan koymak makinenizin fazla elektrik tüketmesine yol açar. Buzdolaplarına hijyen açısından serilen örtüler ise hava akışını engellediği için bu sefer buzdolabınızı olduğundan fazla elektrik tüketir.

    Çamaşır makinenizi çalıştırırken çok deterjan koymak yahut az yükle fazla çalıştırmak elektrik sarfiyatını artırır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir bulaşıkları yıkayın.

    Parlatıcı kısmına deterjan dökülmemesine dikkat edin ve sivri nesneleri kapağa ya da makinenize zarar gelmeyecek şekilde yerleştirin. bursa bosch servisimiz ile irtibata geçip bakım ve diğer konularda detaylı bilgileri edinebilirsiniz.







  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.