Şimdi Ara

bosch servis ucreti 475 TL cok mu (içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • buzdolap icin servis cagırsam ne alırlar diye bugun orijinal bosch servisinin fiyatını aldım 475 TL imiş.

    Açıkcası gelecekler hasarı tespit edecekler ne kadar tutar soyleyecekler olay bu. enistenin dolap bozuldu siemens geldiler servis ucreti 450 TL aldılardı tamir icin fiyat verdiler tamir ettirirse de ki ettirdi o bedel icinden servis ucretini (450tl) dustuler.bosch da boyle mi calısacak bilmiyorum.

    aslında belki baska servisler servis ucreti 250 olan da vardır ama anlamayan eleman gelirse daha cok sorunlar yasanabilir.


    her neyse telde bana priz kontrolü onerildi. evvelinde zaten dolabı bosalttım uc gun kapılar acık beklettim. bunu soyleyince 20-22 derecede calıstır 8 saat icinde sogutuyor olmalı sogutmazsa servis gonderelim dediler.ben prize takmadan once dolap arkasında su (buz)tahliye boruyu soktum yıkadım.giris cıkıslarını da temizledim kirliydi cok toz olmus meret. su biriken kap su doluydu onu da temizledim. elektrik supurge ile her yerini temizledim.bu model arkasında siyah telleri acıkta modeli bosch un 7 yıl once almısız


    netten baktım motor sogutucu pervane var baska dolaplarda bunda yok. nasıl soguyor bu motor bilemedim. ciddi ciddi fan yok gorunurde.

    bildiğim mevzu değil tamamen cahiliye halimle bu kadarını yapabildim.


    yeni fikir veren ustadlar olursa dinlerim. yaptırmasam yeni dolap alsam gezdım dolaplar hep çift cekmeceli ben tek cekmeceli model istiyorum bu dolabım oyle. alt kapıdaki derin dondurucu kısmı 2 cekmeceli bunda .ust kapak kısmı ise tek (iki bolmeli sebzelikli)cekmeceli. yenilerde buraya

    ust uste 2 cekmece koymuslar benim icin yer daraltıyor bu olay ... yenilerin hicbiri bana ergonomik gelmedi. hatta cola koyacagım yeri yukarı cekmisler kapaklarda. yani kapagın en alt ucunda olurdu suluk colalık surahilik raf hani. yeni dolaplar fecaat. berbat tasarımları berbat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garage_Sale -- 14 Nisan 2024; 0:17:34 >







  • Okumadim ama 475 tl normal artik.
    Bi de yetkili servisler arızaya nokta atışı yapabiliyo.
    Bilmedigimiz bi servis surasindan olabilir burasindan olabilir suraya bi bakalim buraya bi bakalim diyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.