Şimdi Ara

bosch siyah seri buzdolabı-yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 5 ay sonra evlenicem ve Bosch marka eşyalar için bilgi almak istiyorum. Siyah seriyi satın alacağım ve özellikle KGN57S50NE
    model buzdolabı hakkında yardıma ihtiyacım var. Bu buzdolabını kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Muadillerine göre fiyatı pahalı. Kaliteli bir ürün mü yoksa sadece rengi sebebiyle mi bu fiyat?? Kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.


     bosch siyah seri buzdolabı-yardım



  • Aynı tipte Arçelikte Rekortmen bir model var, 5088 A+++ Bunada bir bak derim

    http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-5088-A----Buzdolabi.html

    indirimli fiyatıda 3129 TL ;)
  • Al birini vur ötekine, ikisi de fiyatını asla haketmeyecek ürünler.

    Bence sırf siyah cam uğruna bu ürünleri tercih etmeyin.

    Buzdolabında en iyi ürünler;

    -Liebherr
    -LG
    -Orijinal Electrolux
    -Sharp

    Düşük bütçeler için ise Samsung'tur.
  • napalım hocam adam siyah istemiş benimde aklıma geldi söyledim...
  • O siyah camı hiç de öyle küçümsemeyin.
  • ya merak ettim de orjinal electrolux derken candoğan hocamız neyi kastetmiş? end44500x modeli bu orjinal gruba girermi?
  • arkadaşım dışarıdan bakınca sırf siyah diye o para verilmez diyosun ama kullanan arkadaşlardan farklı özellikleri olan ve kaliteli bir buzdolabı olduğunu duydum. bu yüzden burdan da kullanan arkadaşlara ulaşmak için konu açtım.ayrıca bosch'u kötüleyip lg çok iyi demişsin. lg'nin iyi olduğunu ben de duydum bikaç kişiden ama daha beyaz eşya piyasasına 2 yıl önce girmiş bir marka en fazla ne kadar iyi olabilir ki? ben lg liebher samsung falan değil bu modeli kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhangazii

    ya merak ettim de orjinal electrolux derken candoğan hocamız neyi kastetmiş? end44500x modeli bu orjinal gruba girermi?

    Türklerin üstü derin dondurucu, altı soğutucu olan tipteki buzdolaplarını kullanma alışkanlığı olduğundan; Electrolux'ün de kendi ürün gamında bu tipte model bulunmadığından(2 istisna hariç) Vestel'e fason yaptırmayı tercih ettiler. Örneğin sizin sorduğunuz modeli Vestel üretiyor.

    Üstten donduruculu tipte üün arayışınız varsa END52810X orijinal üretimdir.

    quote:

    arkadaşım dışarıdan bakınca sırf siyah diye o para verilmez diyosun ama kullanan arkadaşlardan farklı özellikleri olan ve kaliteli bir buzdolabı olduğunu duydum. bu yüzden burdan da kullanan arkadaşlara ulaşmak için konu açtım.ayrıca bosch'u kötüleyip lg çok iyi demişsin. lg'nin iyi olduğunu ben de duydum bikaç kişiden ama daha beyaz eşya piyasasına 2 yıl önce girmiş bir marka en fazla ne kadar iyi olabilir ki? ben lg liebher samsung falan değil bu modeli kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum


    Siz dışarıdan bakınca kaliteli duruyor, fiyatı da pahalı. Fiyatının pahalı olmasının sebebi siyah cam mıdır yoksa dolabın kalitesinden midir dediniz; ben de cevap verdim.
    Emin olun Bosch'un buzdolaplarını kullanan bir çok kişiden daha yakın olarak tanırım, çünkü yaptıklarını yıllardır takip ediyorum.

    Farklı özellikten kasıt sebzeleri daha nemli tutan ray mekanizmalı sebzelik ve düşük enerji tüketimidir. Bunun dışında alışılagelmiş Bosch buzdolaplarından.
    Bosch buzdolaplarının emsallerine göre düşük kalitede olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Klasik problemleri:

    -Enerji etiketinde belirtilen değerleri genel anlamda karşılamama
    -Sesli çalışma
    -Kapı menteşesinin kapıdaki malzeme ağırlığından sarkma yapması
    -İç plastik aksam kalitesizliği

    Bir de Dafnoss marka kompresör kullanılan modellerde de problem oluyor, ancak bu ürünün kompresör markasına bakma şansım olmadı.

    LG'ye 2 senelik marka demişiniz; ancak LG Türkiye'de 2 senelik bir marka. 15 yıldan fazladır buzdolabı üretitiğini biliyorum, belki daha eski de olabilir.

    LG bugüne kadar Arçelik'in 90'lı yıllarda çok tutan üst model no frostlarını üretmiştir. Şu an da Bosch'un XL ve XXL serisi buzdolaplarını LG üretiyor. Yani Bosch bile LG'ye fason ürettiriyor.

    Özetle benim söylemek istediğim bu buzdolabı önündeki cam kapaklardan ötürü pahalı, yoksa bildiğimiz alışılagelmiş yerli Bosch modellerinden.




  • candogan62 arkadaşım iyi güzel yazmışsın sağol ilgin için ama en önemli şeyi yazmamışsın. nişanlımı bu üründen nasıl vazgeçiricem peki?
    :)
    ya bu ürünü şeklinden dolayı sevdi ve almak istedi. ben de biraz araştırdım baktım iyi özellikleri var gibi.

    kararsız kaldım bilmiorum ki nasıl yapsam..
  • Nişanlınıza bence durumu bir açıklayın. Ona göre belki kararı değişebilir. Olmazsa yazığımı bir okutursunuz.

    Sizin fiyattan ötürü böyle yaptığınızı düşüneceğinden ısrar edebilir ama bu açıklamaları gördüğünde sadece görünüme önem veren biri değilse başka alternatiflere bakabileceğini düşünüyorum.
  • sağol kardeşim.

    peki aramızda hiç bu ürünü kullanıp memnun olan yok mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferis

    sağol kardeşim.

    peki aramızda hiç bu ürünü kullanıp memnun olan yok mu acaba?

    BOSCH KGN57P71NE kullanıyoruz yaklaşık 2 yıldır ve gayet memnunuz

    http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/so%C4%9Futucular/nofrost-kombi/KGN57P72NE.html?source=browse




  • yaklaşık iki yıldır kullanıyorum.

    fiyatına/sınıfına göre biraz fazla gürültülü ve buzluk kısmı çok kullanışsız. hatta inanılmaz kullanışsız. buz kalıbı çekmecesi yok. buz kalıbını koyabileceğiniz portatif raf gibi saçma sapan bir şeyi var. biraz kullanın. sinirden yere çarpıp parçalarsınız muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.