Şimdi Ara

Bosch'ta FibaBank kredisi kullanımında fiyat artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, aldığımız Bosch markalı çamaşır makinesinde FibaBank üzerinden kredi kullandık. Makinenin peşin fiyatı yaklaşık 6800₺'ydi. Kredinin 15 ay vade kredinin bize toplam maliyeti 7750₺'ye buldu. Fakat sonradan kontrol ettiğimde FibaBank'ın 15 ay vadeli kredilerde faiz almadığını gördüm. Faturada bu artış %18 KDV'ye dahil edilmiş. Bu durum gerçekten vergiden mi, yoksa mağazanın kendisinden mi kaynaklanıyor? Bilgilendirebilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar.

    Orada lanse edilen ile gerçekten nakit alsanız alacağınız rakam aynı değil.
    Her hangi bir bankanın vade farkı almadan taksit yaptığı konusuna lütfen inanmayın. Tek slip bile yapsanız nakit ile arasında % 2 gibi oynar.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • @shopsiemens


    Neredeyse tüm mağazaların camlarında "tüm ürünlerde bankasız, kredisiz, peşinatsız, kefilsiz peşin fiyatına 36 ay, 12 ay" gibi ilanlar girilmiş. Fakat içeriye işin aslını sorduğunuzda alınan cevaplar hep muallak. Ödemeleri sorup "size özel bir şeyler yaparız" dendiğinde kendimi eski Yeşilçam havası esiyor. Buna katlanmamak adına kredi yolunu seçtik fakat fiyat yine tırmansa da kimsenin ağız kokusunu çekmediğimiz için kendimizi şanslı saydık. Bu iş gerçekten büyük bir tezgahtan ibaret.

  • AlexanderMatrol kullanıcısına yanıt
    Merhabalar tekrar.
    Senetli satış yapanlar gibi düşünün, sonuçta oradan mal alacak kişi nakit veya kredi kartı şansı olamadığından aslında bilerek hepsi olmasa da birçoğu durumu bilerek alıyorlar zaten. Fark olması kaçınılmaz maalesef.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.