Şimdi Ara

Botech 9000 hd???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • değerli uydu cihazı üstatları;

    uzun süredir hd uydu alıcı almak istiyordum,dünya kupası da yaklaşınca isteğim yeniden depreşti..uyducu çanak+eski uydu alıcısı+100 tl karşılığında linkteki ürünü önerdi;

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/botech-bc-9000-cis-hdmi-uydu-alicisi-111979388

    sizce nasıl,iş görür mü?benim için hd+sd yayın kalitesi iyi,kanal geçişleri hızlı olsun yeter..

    http://www.hepsiburada.com/liste/redline-ts-3000-hd-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evredlinets3000hd&categoryId=155057

    redline 3000 nasıl?ben aslında redline düşünüyordum lakin uyducu ''aman ha,bundan uzak dur,daha satamadan bozuldu'' dedi











  • Hayırlı olsun serdar bey ürünü kullanınca yorumunuzu paylaşırmısınız? Bende bir uydu alıcı arayışındayım f/p olsun, sd-hd görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı iyi olsun yeter, bu ürünü tavsiye üzerine mi aldınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

    Hayırlı olsun serdar bey ürünü kullanınca yorumunuzu paylaşırmısınız? Bende bir uydu alıcı arayışındayım f/p olsun, sd-hd görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı iyi olsun yeter, bu ürünü tavsiye üzerine mi aldınız?

    evet bende takipteyim baya özellik saymışsın arkadaşım sonra da bunlar olsun yeter zaten aranan özellikler de bunlar uydular da...
  • yanlız bu cihazlarda 1 usd lik ali chip setler var ve ülkemizi resmen bu chip li ciihazlar çöplüğe çevirdi 10 usd verip sti chip kullanmak zorlarına gidiyor sanırım..
  • arkadaşlar ürün kargoda..geldiğinde izlenimlerimi (gerekirse resimli/videolu) paylaşırım..
  • Galata80 ürün hakkında geniş bir bilgim yok, (mesela kullanılan chipin ne olduğu gibi) o sebepten beklentilerimi yazdım fazla olabilir belki size göre ama eminim daha çok ayrıntı ve aranan özellik var-dır, yoksa bu kadar niye tartışılsın ürünler. saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

    Hayırlı olsun serdar bey ürünü kullanınca yorumunuzu paylaşırmısınız? Bende bir uydu alıcı arayışındayım f/p olsun, sd-hd görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı iyi olsun yeter, bu ürünü tavsiye üzerine mi aldınız?

    2 gündür kullanıyorum,oldukça memnunum..kanal geçiş hızı ve görüntü kalitesi (sd/hd) tatmin edici (bana göre)..hd görüntü kalitesi,yapılan çekimin çözünürlüğüne göre değişiyor,örneğin;trthd'de teknohd isimli programa denk geldim,görüntü cam gibiydi,dün aynı kanalda belgesel izledim,görüntü hafif yavandı..son tahlilde f/p ürünü olarak tavsiye ederim..

    NOT:iptv+ccam özelliği de mevcutmuş (ne işe yarıyorlarsa)




  • Çok teşekkürler serdar bey bilgilendirme için en kısa zamanda bende almayı düşünüyorum saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.