Şimdi Ara

Bounty - Görev Yap Para Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefondan anket doldurarak, ziyaret etme ve fotoğraf çekme gibi görevleri yaparak para kazanabileceğiniz bir uygulama. Detay için buraya tıklayıp inceleyebilirsiniz.



  • Ziyaret Etme: Bu tür görevlerde bir markanın, bir şubesini ziyaret etmeniz ve bu şubenin fotoğraflarını net bir şekilde çektikten sonra ses kaydını açarak içeri girip belli konular hakkında çalışanlara sorular yöneltip çalışanların bilgisini, iş ahlakını, şubenin markayı doğru bir şekilde temsil edip edemediğini gözlemleyip uygulama üzerinden bildiriyorsunuz. Ancak tüm bunları yaparken tam olarak müşteri gibi gözükmeli ve ne yaptığınızı belli etmemelisiniz. Aksi halde göreviniz kabul olmayabilir. Fotoğraflar, ses kaydı ve diğer sorulara verdiğiniz cevaplar kontrol edilip onaylandığında yine puanınız ve para ödülünüz hesabınıza ekleniyor.


    Sed kaydı,,???

    Yasal değilki bu iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Görevler şubenin bağlı olduğu firmalarla yapılan anlaşmalar ile açılıyor. Yani Turkcell bir şubesinin denetlenmesi için Bounty ile anlaşıyor ve ona göre görev oluşturuluyor. Turkcell, şubeleri için böyle bir anlaşma yapıyorsa şube anlaşmalarında gizli denetleme gibi hakları vardır. Ama haklısın bu konuda yanlış düşüncelere yol açabilecek eksik bir detay. Gün içinde düzenleme yapacağım teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kqarui -- 11 Mayıs 2019; 10:24:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.