Şimdi Ara

Boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;
    8. sınıf (14 yaş)'ından beri boyum 1.75
    - Balık yağı hapı almayı, düzenli olarak süt içmeyi, düzenli olarak uyumayı, elimden geldiğince beslenmeyi ve vücut geliştirme sporuna uzun bir ara vermeyi düşünüyorum.
    8. sınıfta benden 10 cm'e kadar kısa olanların her biri beni en az 5 cm ve daha fazla geçmiş olmaları çok zoruma gidiyor. Eski ilkokul arkadaşlarımla dışarıda karşılaşmam sonucu girdiğim bir psikolojik durum. Şuanda 17 yaşındayım..... neyse masal anlatıp canınızı sıkmayayım direk mevzuya gireyim. Kısa ve öz benim en az 5 cm uzamam gerek. İdeal boy 1.80 olduğu için... İsterdimki 1.90 2.00+ olmak ancak olanla şükretmeyi bilmek lazım. Yani 5 şeyi yaparsam 5 cm uzarmıyım? Vakit kaybetmek istemiyorum eğer uzamaz ise vücut geliştirme sporunda formumu boş yere kaybediceğim. Doktora gideyim diyorum, annem küfür eder gönderir diyor.

    - Bu yaşıma kadar beslenmem iğrenç, uyku düzenim berbat belki bir yerlerde çalışmayı bekleyen hormon kalmış olamaz mı? :)
    İnternette boy uzatma hapları felan satılıyor ya lütfen en doğal ve kesin çözüm lazım bana 5 cm başka birşey istemem??? benim sakallarım çıktı ama öyle kıl yumağı değil hafiften böyle... hayatımın en iğrenç en çaresiz dönemindeyim :(

    ben uyuyorum yarın dört gözle bakıcam yorumlara lütfen benim için çok önemli. aman ha 1.80 ve üstü arkadaşlar helipte burda bende 1.90 olmak istiyorum felan demesin uyuz oluyorm :)

    hele bide geçenlerde bir çocuk gördüm yaşı 18 boyu 2.10'u geçmiş... ergenliğe erken girdim ben, erken girdim diye hiç mi ihtimal yok bu boya?







  • İnternette cesitli boy uzatma egzersizleri var. Google gorellerde bulabilirsin. Bu sana birkac cm kazandirir. Yuzme de isine yarayabilir. Birde barfiks var diyolar ne kadar dogru bilmiyorum ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yaşta niye vücut gelistirme yapıyorsun ki..vücut gelistirmeyi bırak(benim burda kastım halter tarzı şeyler).bir basketciye sormuslar(d.howard) uzama olayını o da düzenli uyku ve süt demis.sen bunları yap birde basket,yüzmeye yogunlas uzayabilirsin.
  • iyide büyüme kıkırdakları mıdır nedir onlar kapanmışsa ne olacak? boş yere egzersizler beslenmelerle uğraşıp sporuma ara vermek istemiyorum.
    O yaşta başladım çünkü boyum uzundu ve erken yaşta fit bir vücut istiyordum. şimdi kaslarımın hepsini alsalar bana 5 cm verseler razıyım... dünki çocuklar bugün beni
    geçmiş... benim tek takıntım bu ... kesin bir çözüm yokmu? ameliyat varmış oda 1.55 cm altınamı ne yapıyorlarmış... o yüzden doktora gitmeyi yersiz buluyorum. sizce görünsem ilgilenirmi benimle ?
  • boyunun uzamasını istiyorsan 11 de yatıcaksın en gec gençlerin büyüme hormonları 11 ile 3 arasında salgılamaktadır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.