Şimdi Ara

Boy uzatma Kitabı formülü Hakkında bilgi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaşım 18 Boyum 1.65 üniversiteyi kazanana kadar boyumdan yana hiç bir şikayetim yoktu üniversiteden içeri girip yeni arkadaşlıklar kurmaya başlayınca boyum bana engel olmaya başladı haliyle pskolojik yönden de etkilendim kendimi avutuyordum hep onlar kaybeder onlar kaybeder diye artık bir yerden sonra buda iyi gelmiyordu bana İnternet te biraz araştırma yaptım "Boy Uzatma Formülü Kitabı" buldum Yurt dışında bir doktorum 40 yıllık araştırması sonucu yazmış olduğu bir kitap bu kitap boy uzaması durmuş gelişimini tamamlamış insanlara bile 5-7 cm uzama vaad ediyor (Egzersizlerle duruş şeklini düzelterek) Gelişme çağında olanlar da ise bu sayının 15 cm kadar bulacağını belirtiyorlar. Kitap bir diyet ve Egzersiz kitabı her ne kadar araştırma yapsam da kitaba dair ön söz bile bulamadım daha doğrusu bu kitaba dair bir iz bile yok İnternet üzerinde 65 TL ye ödeme yapıldıktan sonra kitabı PDF dosyası halinde İndirebiliyor muşuz ?

    Bu kitabı hiç alan oldu mu yakını arkadaşı dostu falan ?
    Ve bu kitap hakkında duyumları olan arkadaşlar bana bilgi verebilirler mi? Çünkü ciddi anlamda almayı düşünüyorum.







  • İnsanları kullanmayı ne iyi biliyolar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prochnow

    İnsanları kullanmayı ne iyi biliyolar...

    Bende öyle düşünüyorum bir yandan, O yüzden bu foruma yazdım bu forumun üyeleri iyiler be hepside yardımcı olmaya çalışan insanlar, Bakalım belki birileri çıkar ben kullandım yada başıma geldi böyle birşey der. :)
  • Kardeşim boy meselesini kafana takma bence allah seni böyle yaratmış böyle olmanı istemiştir.Ama illa boyum uzasın istiyosan ip atla, basket oyna
  • Belki ergenliğe geç girmişsindir. Engin Altan ünide 7-8 cm uzamış 176-177 girmiş 185 falan çıkmış buda sana moral olsun.
  • Elbetteki Allah'a şükürler olsun boyum gerçekten bazı insanlara göre iyi ama sosyal hayatta gerçekten çok zayıf kalıyorum Asosyal oldum boyum yüzünden Ankara'da yaşıyorum Dibimde ki Optimum AVM ye bile gidemiyorum. :)
  • Bu kitapların içinde egzersizler bulunuyor. Duruşundaki eğrilikleri düzelterek ve bazı esneme hareketleri yapıp omurgaların arasındaki mesafeyi arttırarak boyunu bir kaç santimetre uzatabiliyorsun. Ben dans kursunda yaptığım bir sürü esneme hareketleriyle boyumu bir kaç santim uzattım. Bu kitaplardaki mantık da aynı. Az önce milliyette gördüğüm bir yazıyı paylaştım. Burada senin için bir kez daha paylaşayım. http://blog.milliyet.com.tr/boy-uzatma-formulu-ile-hayatini-degistiren-cocugun-hikayesi/Blog/?BlogNo=442424




  • dOSTUM BIRAK ÖYLE KAL 1.85 65 KİLOYUM NE PANTALON BULABİLİYORUM NE GÖMLEK GÖMLEĞİM BOYU OLSA KOLU OLMAZ KOLU OLSA BOYU YANİ ÖZENME BOY UZATMAYA BIRAK DOĞAL KALSIN
  • abi bu yaştan sonra kitap mitap kurtarmaz hiç boşuna hayal kurma yani. otur allaha dua et belki yani başka ihtimali yok uzamazsn çnkü.
  • Ben 17 yaşındayım kick boks yapıyorum. Her antremandan önce esneme yaparız , esneme çok önemlidir. Hatta ben antreman olmadığı günlerde bile evde esneme yapıyordum. Yinede birkaç santim falan farketti. Bu kitabı araştırıcam inşallah işe yarar.
  • Şöyle bir baktım forumda bayağı bir yazılmış çizilmiş ama ben fitness antrenörlüğü yapmış biri olarak işin doğrusunu söyleyeyim.Öncelikle 10 cm uzarsın 15 cm uzarsın gibi birtakım vaatler var onu kim nasıl yaptırıyor bilmiyorum ama ben görmüş olduğum şu kitap için konuşuyorum.
    <<<www.boyuzatanlar.com
    Kitaba baktığımda 1 ayda 3-6 cm uzama diyor.Mümkün mü acaba diye soruyorsunuz.Evet mümkün.Nasıl peki onu da açıklayayım:
    Öncelikle 18-19 yaşlarına kadar bütün erkekler aktif bir biçimde uzar.Bunu boy uzatma egzersizleri,spor,beslenme,uyku ile desteklediğinizde normalde uzayacağınızın 3-7 cm fazlasına ulaşabileceğiniz bilimsel olarak ispatlandı.(tek yumurta ikizleri üzerinde yapılan bir deneyle.Farklı iklim koşulları,beslenme,uyku ve spor ile ilgili bir deneydi araştırabilirsiniz)Şimdi ergenlik çağında olan kardeşlerimiz için neyin önemli olduğunu vurguladık gelelim asıl meseleye.22 yaşından sonra kemik uçları,kıkırdak büyümesi durmuş bir insan uzayabilir mi?
    Cevabı evet uzar.Nasıl onu da söyleyeyim.Diyelim ki sırtta kifoz(kamburluk) var.Bunu düzelttiğinizde ve kişide düzeltilmiş omurga şekli stabil hale getirildiğinde kişi otomatikman birkaç cm uzar.Kimisi için bu 1 cm lik farktır kimisi için 5 kamburluğa göre değişir.
    İkinci olay da ebru şallının tv deki pilates derslerinde sürekli bahsettiği şey.Omurgadaki disklerin arasındaki boşluk alanının uzama ve esneme hareketleriyle 2-2,5 cm artması.Bunların hepsini topladığın zaman alın size 3-7 cm bir ayda uzama.Ama bu tabikide tek seferlik.Bir sonraki ay bi 3-7 cm daha uzarım diye umutlanmayın.
    Son olarak şunu da söyleyeyim ergenlikteki genç arkadaşlarıma bu egzersizlerin faydası daha çok olur çünkü dikey yönde uzama esnasında yer çekiminden dolayı omurga üzerinde sürekli bir baskı oluşacağı için esneme hareketleriyle bu baskı azalır ve omurga uzamaya daha müsait bir ortam bulur.Haltercilerin ters mantığı gibi düşünebilirsiniz.
    Ama bu egzersizleri belirli bir sıraya göre ve programlı bir biçimde yapmak gerekir.Öyle youtube de falan video izleyip çırpınmakla olmaz.Kitabı yazan buna göre bir program yapmış olmalı diye düşünüyorum.Olay bu gençler isteyen alır,isteyen satar.Kolay gelsin.




  • Oha be kardeşim ne kadar sorun yapmışsın avm'ye bile gidemiyormuşsun bizim komşunun oğlunun boyu 1.80 ama yürüyemiyor ve şu an boyu herkesden kısa yani bildiğin sakat o ne yapsın ölsünmü la düşünsene bi sağ yada sol kolun olmasa nasıl yaşardın.

    Tamam 1.80 olmanın avantajı daima vardır boyun uzun diye senle beraber olacak kızlar bile olur biliyorum bunu benim boyum 1.66 29 yaşındayım bende ara sıra derdim ya 1.80 olsam ne harika olurdu ama sonra ya bide sakat kalsaydım o zaman ne yapardım diye düşündüm,sosyal ortamdada hiç ezilmedim,arkadaşlarım çevrem kız arkadaşlarım tarafından hep sevildim benden uzun çok sevgilim oldu şimdiye kadar sadece 1 kişi boyum kısa diye hayır demişti:) Bırak sen boyu posu üniversteni oku iyi para kazanmaya başla sana bakan kızlar seni hep 1.90 boyunda göreceklerdir emin ol.

    Kız açısından olaya bakacaksan eğer kendine güven kendinle barışık ol sende 1.80 lik kıza yazma etraf 1.50 160 lık kız dolu.Arkadaşların arasında ne ezilip büzülecen adam gibi adam ol,sempatik ol,kendine güven yeterlidir sen kendini ezersen elalem sana hiç acımaz bunu unutma




  • kafanın en üst noktasının yer ile mesafesi 165 cm değil de 180 cm olsa ne olcak söylesene... ırkçılığa yenilmiş deri renginden utanan bir zenci gibisin...
  • ben satın aldım bu kitabı 72 liraya ama uygulamaya pek fırsatım olmadı kaldı öylece, içerisinde boy uzatma egzersizleri, beslenme, uyku bilgileri, extra ipuçları vs var. Toplam 54 sayfa, ekitap olarak gönderiyolar. Almak isteyen olursa 20 tl ye gönderebilrim, hem ben verdiğim parayı biraz çıkarmış olurum hem de başkaları uygun fiyata almış olur böylece
  • ''boy kompleksliler toplandık'' başlığı olmuş bu :D
  • beyler evde ölçüyorum 1.75 çıkıyor sağlık ocağında ölçüyorum 1.71 çıkıyo nasıl iş bu
  • Konuyu hortlatayım :)) Arkadaşlar boyum hala aynı değişen birşey yok bu yazıyı yazdığımda arkadaşım(kız) boyumun kısa olduğunu söyleyip duruyordu ve açık açık 3-5 cm daha uzun olsan seninle birşeyler olurdu dedi. bende o piskolojiyle yadım bunu. sonuç çıkmaya başladık 12 gün sonra beni bıraktı nemi değişti boyum hala aynı sadece kafam değişti amaannn koyver gitsin diyorum kendimle barıştım artık. hatta benim götüm yere yakın oğlum korkun benden diyorum :D :D şimdi diğer bi problemim sakal çıkmıyo hacı yaa :D :D
  • İp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E kitap meselesi nasıl oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smt530 kullanıcısına yanıt
    hem boyum kısa hemde sakalım çıkmasa açıkcası üzülürdüm ve üzülüyorumda. Benimde boy kısa sakal yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.