Şimdi Ara

Boya koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni arabamı alalı 4 ay oldu. Arabanın boyası üzerinde dairesel kılcal izler oluştu. Önceki aracımda da hiç fırça kullanmadım-kullandırmadım. Aldıktan 2-3 ay sonra Ziebart boya koruma yaptırdım ve 3-4 yıl arka arkaya yeniledim. Hiç böyle çizikler olmadı. Acaba bu aracımada boya koruma yaptırsam bu uygulama ile kılcal dairesel izler gidermi ve oluşmasını önlermi. Ayrıca İstanbul'daki arkadaşların önerebileceği Avrupa yakasında boya koruma hakkında bilgilendirirlerse sevinirim. İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Boya koruma işleminden önce bi güzel pasta cila yaptır ki; o kılcal çizikler geçsin...
  • Üşenmezseniz kendiniz yapabilirisiniz, fırça değmediyse zaten çok küçüktür çizikler, srp ile elle giderilebilir. Üstünede bi wax sürersiniz baya korur.
  • Araba da bir esyadir. Sokakta durur. Cizilebilir kapiyi acip kapatirken siz de cizebilirsiniz. Bunlar normal seylerdir. Ama kilcal cizikmis firca iziymis bu olay psikolojik bir durumdur. Boya koruma ile gecmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eakyol54 E kullanıcısına yanıt
    Ziebarta gitmişin işte git yaptır aynısını senelik de yeniler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın ne olup ne olmadığını, başına neler gelebileceğini, neyin normal olup olmayacağını en az senin kadar bilirim. Esas psikolojik sorunu olanlar senin gibi konu hakkında katkı sağlayacak birikimi olmadığı halde ukalalık ederek dikkat çekmeye çalışanlardır. Esas bunun çaresi yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    Araba da bir esyadir. Sokakta durur. Cizilebilir kapiyi acip kapatirken siz de cizebilirsiniz. Bunlar normal seylerdir. Ama kilcal cizikmis firca iziymis bu olay psikolojik bir durumdur. Boya koruma ile gecmez.

    Arabanın ne olup ne olmadığını, başına neler gelebileceğini, neyin normal olup olmayacağını en az senin kadar bilirim. Esas psikolojik sorunu olanlar senin gibi konu hakkında katkı sağlayacak birikimi olmadığı halde ukalalık ederek dikkat çekmeye çalışanlardır. Esas bunun çaresi yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.