Şimdi Ara

Böyle bir rezillik yok ! taahhatüsüz internetim diye her yerde reklam yap , olmayan neti iptal etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9 Ağustos tarihinde lanet olsun ki Turknet e başvurdum . İki kez ekipler geldi . Biz bağlantıyı yaptık . Sözleşmeyi imzalayın . Türk telekom ekipleri gelip , etiketleme yapacak hemen sonrasında bağlantınız aktifleşecek dendi . bu süreç içinde gelen giden olmadı . Türknet kayıtların TT ekipleri gelmiş müşteri kaynaklı sorun var şeklinde not düşülmüş . Sonrasında ben interneti Türk telekomdan aldım . Şuan kullanıyorum . Türknet başvurumu iptal etmiyor . İki kez dilekçeyi ulaştırmama rağmen Türknet interneti evimde yok ama ben Türknet müşterisiyim . Böyle rezillik yok . Sizi bana öneren de sizde ............




  • Bu firma gülünç hocam. Türknet falan hikaye. Sakına Türknet kullanmayın. Müşteri temsilcisi olmayan bir firmaya güvenilmez. Bilgisiz, arayıp ulaşamadığın ve sürekli oto mesaj atan adamlarla uğraşmayın.
  • E devlet üzerinden baktığınızda herhangi bir borç gözüküyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, iptal işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. İptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi gönderdiğiniz tarih, saati ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.