Şimdi Ara

Böyle kız kalmadı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
11.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oturaklı, edepli, yalan söylemeyen, sadakatli, akıllı ama aklı aptalca şeylere değil gerçekten mühim meselelere çalışan, hayatın gerçeklerine hakim, özenti olmayan, ortalama bir güzelliği olan, aptalca giyinmeyen bir allahin kulu kalmadı mı?

    Sizce böyle bir kızla karşılaşma ihtimalim yok mudur? Ne diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeşim konuya bir açıklık getireyim.Mevzu bakire olup olmaması değil.Bakire olup da ne halt yiyenler var, bir tek bakireliklerini korumuşlar.Yani bakire olmak namuslu olduğu anlamına gelmiyor.ya da bakire aldığın kadının yarın seni aldatmayacağınında garantisi yok.
    Bu dating uygulamalarında son 1 ayda 6-7kızla tanıştım.Ben hiç bir zaman bir kıza "bakiremisin?" "daha önce oldumu?" gibi aşağılayıcı sorular sormam.Ama bir şekilde kendileri anlatıyorlar.Ve inan bakire olanını daha görmedim.Ve hepsinin ortak noktası inancsız olmaları.İnanada inanmayanada saygı duyuyorum ama inanmayan insanı kendime eş olarak seçmem.Çünkü allahı kabul etmediği gibi yasalarını da kabul etmiyor.Yani inanmayan bir kız için zina diye evlilik dışı ilişki diye bir şey yok, Dinin ya da toplumun getirdiği bir saçmalık olarak görüyor.Daha bugün bir tanesi ile o yüzden sohbeti kestim.Allah korkusu olmasa hepsinden faydalanabilirim.Adam ahlakıma sığmaz.Sonuçta benimde annem var kız kardeşim var.
    Malesef bizim gibi derin düşünen insanlar hep mutsuz olacaktır.Çünkü sıradan insanlar kadın ya da erkek olsun seks ya da para ile tatmin olabilir.Ama derin düşünen insanlar için mutluluk bu değildir.
    Bir de bizleri yargılayan hem cinslerimiz var.Kardeşim ben bu yaşıma kadar aile terbiyesi ile yetişmişim, haramdan uzak durmuşum, efendi dürüst bir insan olmak için uğraşmışım bırakda benimde tercih etme hakkım olsun.
    Son actigim konuya bakarsan hocam detaylari ögrenebilirsin..

    Isvicre'liler tanidigim diger ülkedeki insanlara göre daha farklidir. Elbette tek tek tüm avrupa halkini tanidigimi ima etmiyorum. Yani bir finlandiya'li ile oturup sohbet etmisligim yok ama cek, polonyali, yunan, alman, fransiz (aman uzak dursunlar) vs gibi avrupa halklari hakkinda bilgim var.. Bunun yaninda asyalilarla da baya bir hasir nesir oldum :) O yüzden isvicreliler cok daha farkli, güvenilir geliyorlar. Elbette avrupa'da is ahlaki önemli ama "es" konusunda hepsini tek kefeye koyamazsin.. Bi ara burada japonlarla ilgili konu actim, herkesin kafasinda tabulasmis japonya algisini yikamadim, bana kücük irkci deyip konumu sildiler :) Adam japonlari sadece ordan burdan duyduguyla taniyor, ben gidip gördüm, gezdim, yasadim ve gördüklerimi ysadiklarimi anlattim. O yüzden yasadigim cogu seyi yazarsam cok farkli seylere gebe olur. Sadece türk kizlarina haddinden fazla deger veriliyor, imkani olan varsa avrupa'ya acilabilir.. Bununla ilgili de zaten konu acmistim yardimci olmak babinda
    Kızlar birbirine benzemeye daha yatkın erkeklere kiyasla. İq çan eğrisine bakarsan iki cinsiyette en buyuk farklilik kadinlarin iqsi birbirine daha yakin ve ortalama. Erkeklerin çan eğrisinde ilk ve son kisim yuksek yani dusuk zekalilar da yuksek zekalilar da erkeklerde daha fazla. Buda erkekler arasinda cok farklilik yaratirken (hapishane suclularinin ve bilim adamlarinin cogunun erkeklerden olusmasi gibi) kadinlarda daha ortalama yani coğu birbirine benziyor. Velhasil kelam kızların çogu birbirinin kopyasi. Test edildi onaylandi.
  • Acı gerçek 10 kızdan belki 1 tanesi böyledir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Acı gerçek 10 kızdan belki 1 tanesi böyledir
    Ya valla hocam çok bir dış görüntü beklentim yok ki, karakteri oturmuş kız yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalmadı hocam böyleleri. İyi kötü biriyle ilişkiye başlıyorsun bir süre sonra fesatlık yalan dolan akıyor paçalarından maddiyat oluyor dünyası.
  • asıl soru şu, sen o kriterlerin kaçına uyuyorsun?
  • Filip Filipoviç kullanıcısına yanıt
    Kalmadı artık kızların tek amacı gençliğinde her bir haltı yiyip evlilik çağı geldiğinde kendilerini saf maddi durumu olan birisine atma derdindeler
    Kızlar gerçekten sevmez erkekte kriterlere bakar bu da iyi bir gelecek sunabilecekmi ondan ibaret
    Yani para para para :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    asıl soru şu, sen o kriterlerin kaçına uyuyorsun?
    [Sadığım, yalan söylemem, boş seylere özenmem, cevremin farkındayım, aptalca da giyinmiyorum. Salak birisi de değilim. Bence çoğuna uyuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filip Filipoviç -- 1 Eylül 2019; 14:57:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptalca giyinmek nedir mesela cenaze törenine palyaço kostümüyle mi giden var?

    Etrafımda nitelik kazanabilecek parlak zekalı ve şu an iyi sayılabilecek eğitim alan gençlerin istisnasız hepsi muhafazakar kızlarla evlenme planı yapıyorlar.

    Alemci kızlarla bugün keyfiniz yerinde ve yarın bazılarınız onlarla evleneceksiniz biraz cesur biraz da dürüst olun bu pısırık köylü kurnazı ruh hallerinizi kaslı vücutlarınız kurtarmaz evlendiğinizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç böyle birini tanımadım, görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var benim sevgilim
    - düşlerimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var olanı kapan kapmış kardaşım .emin ol genç nufus hep aksiyon peşine en terbiyelisi bile istisna hariç ego peşinde yani varda yok
  • Akıl kısmından emin değilim tam ama bunlardan biriyle ben evlendim 5 ay önce.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türkiye'de zor hocam.. Ben de isvicreli ile evliyim ve mutluyum. Dediklerinin kat be kat fazlasi var. 5 para etmeyen (cogu) türk kizlariyla vakit harcama.. Neler neler dönüyor.. Türbanlisindan acigina kadar.. Imkanin varsa yurtdisindan bulmaya calis :) (ordaki türklerden de uzak dur tabi). Sahsi görüsüm böyle. Tabi her ülke'nin kizlari iyi olacak degil. Mesela cek kizlari güzeldir ama cok tehlikelidir.. Ben bir cek kiziyla evlenmezdim mesela.. Ama iyi kiz arkadasi olunur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertan2002

    türkiye'de zor hocam.. Ben de isvicreli ile evliyim ve mutluyum. Dediklerinin kat be kat fazlasi var. 5 para etmeyen (cogu) türk kizlariyla vakit harcama.. Neler neler dönüyor.. Türbanlisindan acigina kadar.. Imkanin varsa yurtdisindan bulmaya calis :) (ordaki türklerden de uzak dur tabi). Sahsi görüsüm böyle. Tabi her ülke'nin kizlari iyi olacak degil. Mesela cek kizlari güzeldir ama cok tehlikelidir.. Ben bir cek kiziyla evlenmezdim mesela.. Ama iyi kiz arkadasi olunur..
    Çek kızları aldatıyorlar mı hocam?
  • Kanki bu kadınların birbirlerinden haberdar olmadıklarindan emin ol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oturmasını kalkmasını orta halli bilen. Sadakatli , özenti olmayan , açık seçik giyinmeyen bir kız bulabilirsin

    Ama emin ol o kişi senin istediğin gibide güzel olmaz. Yani orta seviyesinin altında anca. Bence tabi
  • Herkes nasibini bulur.
    Çok da şeytmeyin bence.
  • Aileleri çok tutucu oluyor sevgililik döneminde rahat gezemiyorsun bile ayrıca genelde renksiz karakterlere sahip oluyorlar fazla sıkıcı ilişki oluyor ve bunun sonucunda kısa sürüyor sonra kız bıraktığın için çok üzülüyor aldığın veballe yoluna devam ediyorsun.
  • ertan2002 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl tanıştınız eşinizle? Çocuğunuz var mı ? İsviçre'de mi yaşıyorsunuz? Ne iş yapıyorsunuz? Eşinizin üzerinden oturum izni aldınız mı?

    Bende ileride İsviçre'de yaşamak istiyorum. ABD vatandaşlığım var. Ve evet bende Avrupalı düzgün biriyle birlikte olmayı tercih ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.