Şimdi Ara

Boyner Bayram İndirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
10.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boynerde %70'e varan bayram indirimi ve ekstra paracık kampanyası var şu an. 400 TL'lik alışverişe anında 100 hediye paracık veriliyor. Kampanya 20 ağustosa kadar geçerli.

    Gömlekler oldukça avantajlı:
    https://www.boyner.com.tr/limon-gomlek-687713-3546278
    https://www.boyner.com.tr/limon-gomlek-686485-3546278
    https://www.boyner.com.tr/limon-gomlek-687714-3546278

    Ayakkabılarda da ciddi indirim var:
    https://www.boyner.com.tr/puma-lifestyle-ayakkabi-611313-3546278







  • surekli boynerden alisveris yapan biri olarak sunu soyleyeyim son iki haftadir boyner yoldan cikti. her siparisin gelisi ya haftalari buluyor ya da kalite testinden gecemedi deyip iptal ediyorlar. musteri iliskileri telefonu direk mesgule gidiyordu. sikayet kaydi olusturdum urunler gelmiyor diye donen yok.

    guzelim boyner de gidiyor sanirim.
  • Kazanılan paracık sonraki 200tl üstünde geçerli ve süre kısıtlaması var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @voodoo child'ın dediği gibi iyice çığrından çıktı Boyner.

    Senelerdir sepet yapar, indirim kovalar alacağımı uyguna alırdım ama son birkaç alışverişimin gelmesi yıllar sürdü, beden/numara değişikliği ise dillere destan zaten.

    Kelebek indirimi net %50 olurdu, bakıyorum birkaç haftadır kelebek indirimi adı altında aynı ürünleri aynı fiyatlardan satmaya devam ediyorlar.

    444'lü numara meşgul çalar mı arkadaş ya çıldıracağım kaç gündür ulaşamıyorum paşalara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    surekli boynerden alisveris yapan biri olarak sunu soyleyeyim son iki haftadir boyner yoldan cikti. her siparisin gelisi ya haftalari buluyor ya da kalite testinden gecemedi deyip iptal ediyorlar. musteri iliskileri telefonu direk mesgule gidiyordu. sikayet kaydi olusturdum urunler gelmiyor diye donen yok.

    guzelim boyner de gidiyor sanirim.
    Ben son icraatlarından sonra THH başvurdum savunmasını bekliyoruz bakalım bundan sonra hep iptalde THH nin kapısını çalıcam.
  • Alışveriş haftalardır tedarik sürecinde. Madem tedarik sürecinde yine aynı ürünü satışa neden açıyorsun? Şimdi yeni gelen mesajda da site yapılanması olduğu için tedarik ve kargo süreçleri uzayacakmış.

    Uzak durun benden söylemesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner ne iadeleri yapıyor. nede siparişi gönderiyor genşler uzak durun. Boyner bitti.
  • Son haftalardaki en kotu kampanya.

    Daha dün fiyatlar aynıyken 300 e 100 net indirim vardı

    Bu kampanyada 400 e 100 hopi

    100 hopiyi de 200 üzeri 15 gün içinde kullanmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kemer almistim 5 agustosta suan tedarik surecinde.Ama boyner hep böyle gec yolluyodu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ağustosta tişört aldım suan hala tedarik sürecinde bakım vs sallıyorlar bişeyler yalan olacak gibi boyner de yoldan cıktıysa geçmiş olsun ülkeye kilidi vuralım
  • boyner şu an cimri 15-20 gün önce güzel kampanyalar vardı, hem boynerden hopi, hem de axess ten indirimle 1-2 ürün almıştım.Şimdi benzer avantaj morhipoda. sabah 400 tl lik sipariş verdim axess kartla. hem 75 tl chip para, hem de 100 tl hopi verdi.200 tllik bir ayakkabı alıp 25 tl öderim diye düşünüyorum.
  • 28 Temmuzdaki siparişim halen tedarik sürecinde. Her boyner konusu da yazacağım. Uzak durun Bir sanalpazar faciası gibi olabilir.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Boyner candir sanalpazar ile bir tutmaniz facia bir yorum bekleyin gelmezsede paranizi alirsiniz magaza stoklarindan geliyo bazi urunler ondan sure uzuyo er gec gelir gelmezsede paranizi alirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tatar 55

    Boyner candir sanalpazar ile bir tutmaniz facia bir yorum bekleyin gelmezsede paranizi alirsiniz magaza stoklarindan geliyo bazi urunler ondan sure uzuyo er gec gelir gelmezsede paranizi alirsiniz
    Bir kot aldın diye can oldu,can man değildir bu saatten sonra boyner bitmiştir...yukarıda kaç kişi bak sorun yaşayan...ayrıca o kotun gelmese idi yıkıyordun şimdi ortalığı...yalan mı.. yani şu bana dokunmayan yılan bin yıl haastalığından kurtulun artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Tek kot mu aldim ? Bu forumun yarisi boyner indirimleri ile dolap dizdi dolap yillardir nankör olmayin boynere elbet urununuz glir gelmezsede paranizi alirsiniz turkiye nin en buyuk sirketlerinden biri stoklari magazalardan karsiliyorlar ondan uzun suruyor bazi urunler boyner bu paran kalcak degil ya !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Parayı isteyen kim ürün nerde hani..o konuda kot gelmeyen bir sürü kişi var bunu bildiğin halde her defasında yazıyosun..o kotun gelmese şimdi ne yazıyordun acaba cevapla bi zahmet? 45 günde envai çeşit yalanla oyalayıp sipariş iptal edenleri savunacağına bir müşteri olduğunu unutma..yoksa bir sonraki alışverişinde sana da lazım olur buralar..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetvar a falan bakın şikayatler dolu Twitter da aynı.Ben 100 TL lik indirime dayanamayıp dün aldım hep istediğim ayakkabıydı.Tek güvencem büyük şirket olması ve paramı iade etmesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bide ayakkabı tıkla gel ile alinabiliyordu.Magazadan stoklarını karşıladıkları için sipariş verdim ve bügün mesaj geldi ürünler gecikecekmis bakım falan mı ne varmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 2 al 1 ode kampanyasinda ben dahil bir cok kisiyi magdur ettikleri icin uzak durulasi firma.

    Yok kampanya tanimliycaz cart curt dediler ama bisey tanidiklari yok.13 gun oldu.para iadesi yapacaklar.

    Ben bimeksten 2000tl lik telefonu 1400tl ye almis sicak firsatciyim. O zaman da belki hataliydi fiyat ama 3...5 tane alanlar haric 1 er tane gondermislerdi.limondan 4 gomlek aldik hepi topu verelim paranin ustunu diyorum yok diyorlar....

    Yani su saatten sonra zor.

    Iyi forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner'den baya giysiyi ucuza aldık ama 1 aydır sorunlu olmaya başladı. Kalite kontrolden geçmeyen ve tedarik edilemeyen ürünü iptal ettiler, 2 gün sonra tüm bedenleri stoğa girdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.