Şimdi Ara

Boyumu uzatmaya başlıyorum Güncel Tutulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim, kardeşlerim yaşım 15. Boyumu uzatmak için bir çok araştırma yaptım. ilk önce kendimden bahsedeyim. 30 mayıs 2001 doğumluyum, 15 yaşındayım boyum 168-169 civarı şuanda ve 60-65 kilo arası sanırım. yani vucudum dengelidir. Bir günümden bahsedeyim beslenmem uyku düzenim vb şeyler, sabah 8 gibi kalkarım, sağlam bir kahvaltı yaparım mutlaka bir bardak süt içerim sabahları, öğlen yemeğimide sağlam yerim, çok fast food yemem. akşam yemeğimde sağlamdır yani beslenmem düzenli ve sağlıklıdır. her akşam 2 kase yoğurt yerim, akşam saat 10.30 veya 11 gibi yatarım. Ama hergün 10 kiloluk 2 dambılım var onlarla antreman yapıyorum ondan kollarım kalın ve serttir, birde evde barfiks cubugu var koridora asılı ondada asılıyorum ve barfiks çekiyorum ama bunu düzene dökeceğim. yoğurt ve süt çok severim bu arada. Şimdi gelelim asıl konumuza, şimdi ben düzenli bir program yapmak istiyorum ve araştırmalarım sonucunda kendime bir program hazırladım. bakalım işe yarayacakmı?
    şimdi vucut ölçülerimi yaziyim
    boy : 168
    kilo : 60
    kol genişliğim : 26cm (dambıll ve barfiks çalıştığım için kollarımda genişleyecek ondan yazdım)
    net vucut ölcülerimi bir kaç güne yazarım daha kesin bilgilerle.

    her ay güncelleme yapacağım. -27 mart pazar 2016-







  • Cpt.Alper kullanıcısına yanıt
    Yaş 17 boy 171 hadi hayırlısı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kim öğretti sütün, yoğurdun boy uzattığını? Beslenmen berbat.Boyunun uzamasını,iskelet sağlam olmasını istiyorsan brokoli,muz ve tahin yiyeceksin + yeşil yapraklı sebzeleri yiyeceksin.Sence de komik değil mi başka bir tür hayvanın memesinden çıkan salgıyı içmek?
    Kemikleri tek kalsiyum güçlendirmez bu arada, manganezden,bordan tut magnezyuma kadar birçok mineral önemli kalsiyumun yanında sen dediğim gibi ye + bol güneş al duvar gibi olursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 27 Mart 2016; 4:07:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 18 her akşam yatmadan önce süt içerim boyum 1.78 . Sütün boy uzattığından şüpheliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    Sana kim öğretti sütün, yoğurdun boy uzattığını? Beslenmen berbat.Boyunun uzamasını,iskelet sağlam olmasını istiyorsan brokoli,muz ve tahin yiyeceksin + yeşil yapraklı sebzeleri yiyeceksin.Sence de komik değil mi başka bir tür hayvanın memesinden çıkan salgıyı içmek?
    Kemikleri tek kalsiyum güçlendirmez bu arada, manganezden,bordan tut magnezyuma kadar birçok mineral önemli kalsiyumun yanında sen dediğim gibi ye + bol güneş al duvar gibi olursun.

    Süt biy uzatmıyor kemik gelisimi sağlıyor. Bu sekildede kemikler gelisiyor saglamlasıyor ve buyuyup gucleniyor. Her besinden yiyorum yemek secmem ister brokoli ister et olsun ne varsa yerim. O yüzden protein, kalsiyum ve karbonhidrat olamk üzere hepsini alıyorum. Sen süt icmiyorsun sanırı baska hayvanın memesinden cıkan dedigine gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaş 15 boy 182

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.