Şimdi Ara

Boyutu Yüksek Sql Dosyası Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün sitemin yedeğini taşırken büyük bir sorunla karşılaştım. Sql dosyasının boyutu çok yüksek olduğu için yüklemedi. Sorunu çözdüm ve sizinle paylaşmak istiyorum. Bigdump her web masterin ihtiyaç duyacağı bir scriptir. Bigdump sayesinde boyutu yüksek sql dosyalarını sorunsuz yükliyebilirsiniz arkadaşlar.

    Yapmanız gereken sadece aşağıdaki bilgileri doğru şekilde girmek ve daha sonra sunucuya yüklemek. Daha sonra sql dosyasını gözattan yüklüyorsunuz.
     Boyutu Yüksek Sql Dosyası Yükleme

     Boyutu Yüksek Sql Dosyası Yükleme

    daha sonra explorer'dan bu yedeğiwww.siteadresi.com/YEDEK/bigdump.php şeklinde aşağıdaki resimdeki gibi çağıralım Gördüğünüz gibi az önce YEDEK klasorune Attığımız .sql uzantılı yedeğimizi bigdump.php dosyasına gidinSimdi "Start Import" seçeneğine basın ;
     Boyutu Yüksek Sql Dosyası Yükleme

    İşte bukadar sql dosyanız başarıyla yüklendi. Bigdump yedek alma scriptini bigdump indirebilirsiniz. Database sınırı yoktur tüm boyuttaki databaseleri yükler

     Boyutu Yüksek Sql Dosyası Yükleme







  • Bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım MySql için bir araç bahsettiğiniz program MsSql de yarayıp yaramadığını biliyor musunuz? Anladığım kadarıyla 5 gb bir veritabanından bahsediyoruz..?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar boyutu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.