Şimdi Ara

Bozuk olan ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • işlemci çok ısındığı için güç kaynağının aniden elektriği kesmesi sonucu bilgisayar bir kaç defa donup kapanmıştı. ve tekrar açmaya çalışınca aynı marş almayan araba gibi ilk elektriği alıyor fanlar dönüyor sonra tekrar kesiyordu ama biraz bekleyince tekrar çalıştırabiliyordum. i7 4. nesil işlemcinin stok fanını kullanıyordum yaklaşık 5 senelik. artık hiç bir şekilde fayda etmemeye başladı ve bu takılıp kapanmalar arttı. en son bu gün yeni bir işlemci soğutucu aldım 100 liraya ve stok fan yerine yerleştirdim. şuan kasa açılıyor ancak windows açılmıyor. ekran aşağıdaki gibi duruyor sadece. bios ekranına giriyor ama windowsu açmıyor, format atmaya çalışıyorum yine burda takılıyor böyle. biraz araştırma yaptım internette, anladığım kadarıyla işlemci veya anakart bozuk olamaz bu durumda. ekran kartı ile zaten alakası yok. güç kaynağıda sorunsuz geriye bir tek ssd ve harddisk kalıyor ama önce hdd yi sonra sdd yi çıkartıp çalıştırmayı denedim yine olmadı. ikisi aynı anda bozulmuş olabilir mi? lütfen yardımcı olun burada ne bozulmuş olabilir ?



    Bozuk olan ne ?







  • Windowsunuz bozulmuş olabilir.Sistem geriyükleme yapabilir yada yeniden kurabilirsiniz.Birde ramları deneyiniz.

  • bütün parçaları sökün uzay montajı yaparak deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz biosp pilini çıkartıp sıfırlayın ve sorun işlemcide gibi duruyor işlemciyi çıkartıp diğer parçalar dursun bir deneyin biosa girme şansınız olacak mı

  • İşlemcisi çalışmayan bilgisyar ne ara Windows'un boot ekranını gösterir oldu. Alemsiniz yemin ederim. İşletim sisteminizde veya kurulu olduğu diskte sıkıntı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harddisk i söktüm çalıştı cevap veren herkese teşekkür ederim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.