Şimdi Ara

Braun D 12 ORAL-B VİTALİTY Şarjlı Diş Fırçası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/erkek-ve-bayan-bakim-urunleri/braun-d-12-d-12--oral-b-vitality-sarjli-dis-fircasi/productdetails.aspx?I_ID=28187

    Ürünü 32Tl ya Vatan Pc den satın aldım.



    Fırçalama Şekli:




    Ne yapsam dişlerimi düzgün fırçalayamıyordum bu yüzden ağız kokusu ve dişeti rahatsızlığını tetikliyordu. Bu ürün masaj yaparak tamamen diş etrafını ve dişetlerinin altını temizleyebiliyor, fırçası yumuşak acıtmıyor. İlk başlarda ağzınızın içinde dönen bir aletin olması ürkütücü olabilir helede benim gibi dişhekimi koltuğu korkunuz varsa makinenin sesi size o anı hatırlatabilir :)

    Sadece 2 dakikada kolay kesin çözüme ulaşıyorsunuz. Ürün tam şarj edildiğinde günde 2 kez (her fırçalama 2 dakika) den 1 hafta boyunca kullanılabiliyor.
    Daha konforlu kullanım için üst modellerden bakmalısınız mesela onlarda hız devrini, darbeli fırçalama hızlı şarj ve göstergeleriyle size kolaylık sağlar.

    Dikkat etmeniz gereken fırçalarken önce dişinizin dış kısmını (yanak) sonra iç (ağız içi) en son üst (kesici bölge) kısmını sırasıyla bitirmelisiniz.
    Diğer önemli husus çıkartılabilir fırçalama başlığını yere düşürmemek ve ortalama 3 aydan sonra (6 ayda bir) değiştirmek. Fırçalama başlığı 1 pakette 2 başlık olmak üzere yaklaşık 20Tl dan satılmaktadır.

    Üst modellerden bazıları, Dikkat ağız duşu olan modellerle karıştırmayın!
    BRAUN D16 513.U Oral-B Professional Care 500 (D16)



    BRAUN D20 535.3 Oral-B Professional Care 3000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQRI -- 15 Ağustos 2013; 16:29:59 >







  • ben de geçenlerde migrostaki ağız bakm ürünlerindeki kampanya ile 2 tanesini 44 tlye almıştım. 2 dkdan fazla kullanmamk lazım. Diş ve dişetlerine zarar vermemesi için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu ürünün 6-7 yıl önceki versiyonu var. Çok fazla memnunum. Ama ona uygun bir fırça bulamadım, bir süreden sonra değiştirmek gerekiyor. Eğer fırçasını bulabileceğimiz bir yer varsa yazarsanız sevinirim. Makinenin kutusuna bakıp modelini yazarım sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünlerin çok güzel olduğunu duymuştum kısa bir süre önce alıp bende kullandım hakkaten de çok güzel ürünmüş ağzınızda bir temizlik hissi veriyor
  • merhaba,
    diş ve diş etlerim hassas
    hassasiyet problemi yaşıyorum
    sanırım dişlerimi uzun süreli ve fazla baskı uygulayarak fırçalıyorum.
    bunun önüne geçmek için ve zamandan da tasarruf etmek için oral b PRO 3000 almayı düşünüyorum
    kullanan arkadaslar memnun mu? sorunumu çözer mi? Basınç sensörü düzgün çalışıyor mu ? Dakika göstergeside benim için iyi olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.